Brez česa vaše astrološko znamenje težko živi srečno življenje?

Nekateri potrebujemo za srečo varnost, drugi svobodo. Kaj pa je tisto, kar je vašemu znamenju nujno potrebno v življenju? Kaj je v življenju vašega znamenja nujno potrebno?

OVEN
NEODVISNOST
Potrebna vam je svoboda delovanja, ter tempo življenja v katerem ne rabite nikomer polagati računov, kje ste, s kom ste in kaj počnete. Ne prenesete, da vas kdo v kakšno zadevo sili.
AKCIJA
Vi enostavno ne vzdržite pri miru, zato je vaše življenje temperamentno in zelo aktivno. Ves čas ste zaposleni tudi v mislih. Letni dopust velikokrat izkoristite za delo.
OBLAST
Ker ste polni iniciative, ste odličen vodja in usmerjevalec. težko ste v podrejenem položaju, zato takrat ko vladate, dobesedno uživate.

BIK
SANJE
Sanje so tiste, ki vas v težkih trenutkih držijo pokonci in vam vlivajo novo energijo. Radi tudi poležavate in s tem še podaljšujete svoje sanje.
HRANA IN PIJAČA
Ste velik gurman in uživate v pripravljanju hrane, načrtovanju obrokov in v gostovanju drugih. Vaša pojedina je zmeraj skrbno dodelana in vaši gostje bodo vedno odšli od vas zadovoljni, s polnimi želodci.
HEDONIZEM
Resnično uživate v vsem lepem in te užitke ter občutke z veseljem delite tudi z drugimi, in sicer popolnoma nesebično.

DVOJČKI
SVOBODA
Svoboda je vaš najboljši prijatelj. Vedno strmite po njej, odlično pa se znajdete tudi v vsaki nepredvidljivi situacij. Omejitev enostavno ne prenašate.
INTELEKT
Vaši hitri refleksi, prodoren um in dober intelekt vam omogočajo hiter tempo in ogromno iznajdljivosti, še posebej na področju dela.
KOMUNIKACIJA
Najbolj zadovoljni ste, ko je pred vami publika poslušalcev in ko lahko nekomu nekaj na dolgo in široko razložite, brez da vas pri tem kdo prekinja.

kaj je v življenju vašega znamenja nujno potrebno

Brez česa težko živite

RAK
DRUŽINA
Kot otrok, starš brat, sestra, vedno ste prepričani, da je družina tista, ki je za vas sveta in vam bo vedno stala ob strani. Prav tako boste tudi vi družini vedno stali ob strani.
PRIJAZNOST
Čeprav ste zaprti vase, ste takrat, ko se nekje dobro počutite zelo prijazni. Povzdigovanje glasu težko prinašate in s svojo prijetno energijo lahko marsikoga očarate.
HARMONIJA
Harmonija je nekaj kar potrebujete kot zrak. Nedorečeni odnosi in kaos vam povzročajo velike težave, zato ste ves čas usmerjeni k usklajenosti.

LEV
UGLED
Ni važno, kje se nahajate, ugled vam je zelo pomemben in tudi če ga kdaj izgubite, se boste potrudili, da si ga na svoj diplomatski način povrnete.
OBILJE
Ne znate živeti skromno, veliko vam pomeni materialni svet in eleganca, ki pa si jo brez tega da ste premožni težko privoščite. Strah vas je revščine.
SPREMLJEVALCI
Ni vam dovolj, da imate ob sebi eno osebo, potrebujete ljudi, ki se strinjajo z vami, vas podpirajo in so vam na voljo, ko si vi le to zaželite ali zamislite.

Brez česa težko živite srečno življenje?

DEVICA
STABILNOST
Varčni in ekonomični se zavedate, da je v življenju potrebno razmišljati tudi za naprej. Če niste stabilni, težko sproščeno živite, saj ves čas razmišljate, da nekaj ni urejeno.
PRERAČUNLJIVOST
Ne marate razsipavati niti z denarjem niti s svojo energijo, zato vedno poiščete najboljšo in hkrati najbolj ugodno možnost, da rešite določeno situacijo. V večje nakupe vas je zelo težko prepričati.
RED
Vedno želite imeti vse pod kontrolo ter na svojem mestu. Kdor poruši vaš red, poruši tudi vašo notranjo umirjenost, ki jo težko znova pridobite. Vse predpise skrbno upoštevate.

TEHTNICA
RAVNOTEŽJE
Hrepenite po tem, da je vse v vašem življenju uravnoteženo. Tako odnosi, kot tudi počutje in ostala področja. Presenečenja in hitre reakcije vas lahko celo negativno vznemirijo.
UDOBNOST
Počitek in odmor sta za vas nujno potrebna, saj se hitro utrudite in počitek enostavno potrebujete. Ker je udobje za vas ključnega pomena, se špartanskemu načinu življenja zelo težko prilagajate.
RAZMERJE
Strmite k urejenemu partnerstvu, zato hrepenite po razmerjih in v samoti zelo težko funkcionirate. Razmerje potrebujete tudi zato, da se počutite bolj varno, ljubljeno in zaželeno.

ŠKORPIJON
LJUBEZEN
Vašo strastno energijo je težko nadzirati, vendar si vaše psihično stanje ljubezni še kako želi, saj vas dopolnjuje. Vaše ljubezensko življenje mora biti bogato in seveda začinjeno.
DOMINACIJA
Enakovredne odnose zelo težko sprejemate in vi enostavno morate imeti vsaj glavno, če že ne tudi zadnjo besedo.
IGRA
Po naravi ste zelo dvomljivi, zato vam igra pomaga, da se v takšnih trenutkih sprostite. V bistvu pa je celo vaše življenje zelo zabavna igra.

kaj je v življenju vašega znamenja nujno potrebno

Brez česa težko živite astro znamenja

STRELEC
DRUŽENJE
V svojem življenju nujno potrebujete podporo prijateljev in njihovo ramo, takrat, ko jo potrebujete. Ste odličen organizator in šaljivec, zato ste v vsaki družbi zaželeni.
PLANIRANJE
Že od mladih let razmišljate, kako bi živeli čim lažje, boljše in čim bolj spontano življenje, kar ves čas tudi planirate. Pred seboj vedno potrebujete načrt, tudi če vsebuje nerealne vzgibe.
POTOVANJA
Vi ste svetovni popotnik, ki se najboljše počuti, ko potuje in odkriva nove dežele. Potovanja so vaš najboljši približek popolnega življenja, zato ste brez njih prazni.

KOZOROG
RAZUMEVANJE
Razumevanje je v vašem življenju nujno potrebno, saj z njim vedno priplezate višje kot drugi. Ker ne marate razprav in konfliktov, poskušate vedno vse razumeti.
POLOŽAJ
Položaj na poslovnem področju je vaš največji skriti cilj in dokler ga ne dosežete, se boste z vsemi možnimi sredstvi borili zanj. Tudi če se izkaže,m da položaj izgubljate, se ga boste potrudili obdržati.
PRAVILA
Pravila so za vas na svetu, da se upoštevajo ter da jim sledite. Prava pot je za vas resnično najboljša izbira, saj si v nasprotnem primeru ves čas očitate.

VODNAR
NEODVISNOST
Ste zelo samostojni in odgovorni, zato želite vedno sami poskrbeti za vse. Ne marate, da se kdo preveč trudi za vas, raje ste vi tisti, ki poskrbite zraven še za druge.
SVOBODA
Na vsakem koraku iščete nekaj novega, odkrivate skrivnosti, predvsem pa ne prenesete omejitev, takšnih in drugačnih, saj v vas odpirajo občutek utesnjenosti.
POMOČ DRUGIM
Najboljše se počutite, ko lahko poskrbite za druge in jim pomagate. Na pomoč vedno priskočite popolnoma nesebično ter brez vsakih pričakovanj.

RIBI
ČUSTVA
Vaša čustva so zelo močna in intenzivna in vedno vam pokažejo za vas pravo pot, saj jih spremlja močno izostrena intuicija.
RELIGIJA
Molitve, takšne in drugačne so del vašega življenja. Pomagajo vam, da se umirite in da dosežete želene cilje.
ZAŠČITA
Za prijatelje ste pripravljeni žrtvovati marsikaj in v življenju se velikokrat znajdete v vlogi zaščitnika.

Članek je bil pripravljen za Sensa.si

Preberite tudi ZAVIST: LAHKO JO UPORABITE TUDI V POZITIVNI SMERI!