STE SPOSOBNI GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE IZPUSTITI PRETEKLOST?

Katera znamenja zodiaka znajo izpustiti preteklost?
Katera znamenja zodiaka znajo izpustiti preteklost?

Katera znamenja zodiaka znajo izpustiti preteklost?

Predviden čas branja: 4 minutes

Veliko posameznikov ostaja v preteklosti zaradi potrebe po gotovosti. Opustiti preteklost pomeni tudi stopiti v neznano. Pomeni imeti pogum, da opustite tisto, kar je znano, tudi če je negativno in biti dovolj ranljivi, da sprejmete in se učite iz tega, kar je pred vami. Drugi razlog, zakaj se je tako težko ločiti od preteklosti, je povezan z načinom, kako čustva povezujemo z informacijami. Opustiti preteklost je dejanje, ki ga žal ne zmorejo vsi. Nekateri predstavniki zodiaka pa znajo odlično izpustiti preteklost in se rešiti vseh vzorcev, povezanih z njo. Spadate med njih?

OVEN

Ovnov kratek slogan »Verjemi vase« je ključnega pomena pri tem, da se oven nikoli ne zadržuje v vzorcih preteklosti, saj verjame vase in v to, da si zasluži le najboljše. Zaveda se, da sta bolečina in trpljenje del življenja, vendar zna razčistiti in premagati slabe vibracije. Oven zna vedno razvijati pozitivno vibracijo okoli sebe in ti občutki, mu pomagajo zasenčiti napake in slabe spomine, ki ostale po tihem preganjajo. Oven se dobro zaveda, da če ne uživa v življenju, ki ga živi, preteklost slej kot prej potrka na vrata. Kar je bilo storjeno, je storjeno in ni poti nazaj. Izražanje hvaležnosti je še ena navada, ki ovnu pomaga živeti v trenutku, namesto v preteklosti.

Katera znamenja zodiaka znajo izpustiti preteklost?

DVOJČKA

Dvojčki živijo za presenečenja, tista negativna v preteklosti pa kaj hitro pozabijo. Kljub temu, da jim je v preteklosti že kdaj spodletelo, se v njih ne razvija občutek strahu. V vsak podvig se usmerijo z novo energijo, radovedni, kaj jih čaka za vogalom. V razmerja, ki so se zaključila se dvojčki ne vračajo, saj jim je jasno, da bi se lahko z nekom novim imeli še boljše in lepše. V kolikor so bili v preteklosti tarča kakšnih obtoževanj ali težkih situacij, znajo slabe spomine iznajdljivo zabrisati. Držijo se svojih prepričanj in morale, da razvijajo samospoštovanje in ponos, kar igra veliko vlogo pri razvoju pozitivnega odnosa do življenja.

LEV

Levi se zelo dobro zavedajo, da vsi v življenju počnemo napake, vendar spominjanje nanje in poudarjanje slabih trenutkov iz preteklosti nikakor ni lastnost leva. Če so leva v preteklosti prizadeli bližnji ali prijatelji mu visok ego pomaga vse slabe vibracije spustiti. Lev zna tudi odpuščati in iti naprej, samo da bi ujel srečo. Levov prvi korak v borbi s preteklostjo je priznati, kaj ga zadržuje, in razmisliti, zakaj mora iti naprej. Ko ugotovi, kaj ga zadržuje, zna hitro poiskati razloge, se z njimi soočiti ter jih brez slabe vesti izpustiti. Zaveda se, da se bo v novem poglavju svojega življenja vedno počutil boljše kot zakoreninjen v preteklosti.

Katera znamenja zodiaka znajo izpustiti preteklost?

VODNAR

Vodnarjev napredni um mu je v veliko pomoč, da se nikoli ne zadržuje v ruševinah preteklosti. Pridobitev jasnega občutka namena je zanj bistvenega pomena za vzpostavitev katerega koli cilja. Vodnarjev namen je njegov čustveni pogon, ki ga vedno vrne na površje, da se zazre naprej, ne nazaj. Neizogibno se zna soočati z ovirami in izzivi, ostaja osredotočen in predan, brez da bi se spomnil spodrsljajev iz preteklosti. Vodnar zna zelo dobro prepoznati svoje čustvene navade, kar je eden izmed najzahtevnejših delov opuščanja preteklosti, saj zahteva globoko introspekcijo.

Pripravljeno za Sensa.si