Katera 4 astrološka znamenja imajo srečo, da so odporna na kritiko, saj se jih ne dotakne?

Običajno takrat, ko je za nas vedenje druge osebe nesprejemljivo in želimo, da oseba to vedenje spremeni kritiziramo. Zaradi kritik in pripomb se lahko včasih počutimo negotove vase. Obstajajo pa 4 znamenja zodiaka, ki so zelo samozavestna in pogumna in se nikoli ne počutijo negotovo. To so posamezniki, ki so ves čas odprti za kritike in se ob njih običajno samo nasmehnejo.

OVEN

Na tem svetu ni ničesar, česar Oven ne bi mogel storiti. So drzni, pogumni in vedno pripravljeni tvegati. So najtežji tekmeci, ki se vedno trudijo izboljšati svoje znanje, se naučiti novih stvari in pridobiti pozornost. Torej je skoraj nemogoče, da bi se ovni počutili negotove. Znajo se motivirati in nadaljevati z novimi izzivi. Kritika zanje ni pomembna, saj ko je izrečena najprej pomislijo, da je oseba zagotovo ljubosumna nanje. Ne ozirajo se na mnenja drugih niti ne padajo pod splošne vplive.

Katera 4 astrološka znamenja imajo srečo, da so odporna na kritiko, saj se jih ne dotakne?

STRELEC

Strelci spoznavajo nove ljudi in vsakič pridobivajo nove izkušnje. Torej v življenju dobesedno nimajo časa, da bi dvomili in se počutili negotove. Dobro se zavedajo, da lahko dosežejo vse, kar želijo, in so za to vedno pripravljeni sprejeti izzive. Strelci imajo samo en cilj, in sicer polno življenje brez strahu, dvomov in negotovosti. Kritik ne sprejemajo, v bistvu jih ignorirajo na način, brez da bi se z njihovim pomenom obremenjevali. So mojstri komunikacije in znajo kritiko v trenutku obrniti v nekaj pozitivnega.

BIK

Nemogoče je zlomiti samozavest bika in ga pripraviti do tega, da bi se s kritiko obremenjeval. Zaljubljeni vase, imajo zelo visoko samopodobo in se ne bojijo biti v središču pozornosti. Všeč jim je, če jih nekdo pohvali, kritike jih ne zanimajo in nanje tudi niso občutljivi. Ker ljubijo direkten pristop, so vedno odprti za vse vrste kritik, vendar jim nikoli ne dovolijo, da bi vplivale na njihovo notranjo srečo ali delovanje.

Katera 4 astrološka znamenja imajo srečo, da so odporna na kritiko, saj se jih ne dotakne?

VODNAR

Vodnarja ne zanima, kaj si o njem mislijo drugi, kritika je tista, ki spolzi mimo njih brez posledic. Nanjo tudi hitro pozabijo. Znajo delovati sigurno in samozavestno, zato pomoči in globokih nasvetov običajno niti ne potrebujejo. Čeprav so sami zelo direktni in iskreni, imajo občutek, ko dobijo kritiko, da jih nekdo namensko zbada. Prepričani so, da so tako zelo dobri, da niti ne potrebujejo kritike.

Kako ravnati ko prejmemo kritiko?

Prvo pravilo sprejemanja kritike je, da kritike ne posplošujemo. Prav tako ne delamo zaključkov o svoji osebnosti, temveč se nanašamo le na vedenje.

Kako se je najboljše odzvati na konstruktivno kritiko?

Najprej kritiko poslušamo, nato zastavimo podvprašanja, s čimer pokažemo, da smo kritiko res slišali, zadji korak je da se za kritiko zahvalimo.

Katera astrološka znamenja najtežje sprejmejo kritiko?

Kritiko najtežje sprejmejo rojeni v znamenju leva, device, škorpijona in tehtnice.