ASTRO ZNAMENJA, KI VEDNO NOSIJO S SABO KJUČ DO USPEHA

Ali spadate med znamenja zodiaka, ki vedno nosijo s sabo ključ do uspeha?
Unsplash.com

Ali spadate med znamenja zodiaka, ki vedno nosijo s sabo ključ do uspeha?

Predviden čas branja: 5 minut

Tisto, kar želite, da se vam zgodi, se bo gotovo tudi zgodilo. Pomembno je, da dobro natrenirate svojo podzavest in prinesla vam bo srečo, ali pa vas odvedla v primerno okolje, v katerem se vam bodo prikazale priložnosti, ki vam odgovarjajo. Vendar pa je za to potreben čas, včasih zelo malo časa, včasih pa dovolj, da vas počasi začne izdajati potrpljenje. Potreben je tudi določen čas, da bi svoji podzavesti dali dovolj informacij o tistem, kar pričakujete, še posebej, če se morate pri tem osvoboditi nekih dosedanjih navad in splošnih pogledov. Posamezniki, rojeni v določenih astroloških znamenjih znajo biti strpni in prepričani, da bo cilj prišel, ne slepijo se, da bodo nekaj spremenili preko noči samo zato, ker od zdaj verjamejo v nekaj drugega. To so posamezniki, ki vedno nosijo s sabo ključ do uspeha. Ste med njimi?

OVEN

Če ima oven zastavljen cilj, koraka hrabro in brezbrižno do njega in ne razmišlja preveč o poteh ter o morebitnih zapletih. Ker popolnoma zaupa vase in ker je njegov um v skladu z zakoni narave, se bodo ovnu vedno pojavile poti in načini za uresničenje ciljev. Sam ustvarja svoje okolje in izkušnje, ki jih doživlja, vseeno ali ga podzavest vodi k njim, ali pa pridejo z drugimi ljudmi, ki jih njegova podzavest privlači.

To je njegova zasluga, ker je on tisti, ki podzavestnemu umu podaja nalogo.

Oven je prepričan, da bodo tisti, ki stalno stokajo, da ne morejo dvigniti glave od dela neprestano prezasedeni, tisti, ki se stalno pritožujejo, da jim nekaj manjka in da se ne počutijo dobro, bodo na koncu zboleli. Tisti pa, ki menijo, da se je družba pokvarila in da so ljudje postali hudobni, bodo imeli smolo, da bodo večno zapadali v probleme z drugimi ljudmi. Oven se zavda, da je potrebno razmišljati optimistično, ter si spontano zasidrati misel o uspehu globoko v svojo podzavest.

Ali spadate med znamenja zodiaka, ki vedno nosijo s sabo ključ do uspeha?

LEV

Lev je zmagovalec, ki ključev do uspeha nikoli v življenju ne izgubi. Zaveda se, da je treba biti potrpežljiv, da ni treba pričakovati trenutka, ko se bo zgodilo tisto, kar si želi, še najmanj pa se boji neuspeha, ker se zaveda, da mu bo to samo zmanjšalo sposobnosti in možnosti. Lev zna delovati sproščeno, brezbrižno in neobremenjeno in sebi odločno reči: vem, da bom uspel.

Ko se to odloči, ne razmišlja več o tem.

Lev je prav tako prepričan, da ni važno kdaj, zgodilo se bo prej ali kasneje in v vsakem primeru ravno ob pravem času. Lev iskreno verjame v svoje notranje moči in v nezmotljive zakone narave. Zna čutiti, da je to tako, ne samo, da se nadeja, ker se zaveda, da si z upanjem ne bo mogel pomagati. Uspeh se v življenju leva prepleta na vseh področjih, zato mu marsikdo zavida ta ključ, ki ga nosi s sabo tako zelo ponosno.

Ali spadate med znamenja zodiaka, ki vedno nosijo s sabo ključ do uspeha?

ŠKORPIJON

Škorpijon je posameznik, ki razmišlja v stilu, da kadar na nekaj upamo, pravzaprav sebi priznamo, da tega trenutka ni, da to ne obstaja. Kadar pa svoji podzavesti pošljemo informacijo, da nekaj ne obstaja, pa je to za njo popolnoma jasen ukaz da tega, kar si morda želimo, še naprej ne bomo imeli. Škorpijon se zelo dobro zaveda  svoje zavesti in svojih navad, zato popolnoma razume veličino in pravo moč, ki jo nosi v sebi.

Ko je prepričan vase, je potrebnega samo nekaj časa ter truda in rezultati se bodo videli že na malih stvareh.

K sebi lahko pritegne karkoli, ne glede na to, kako veliko je in kako na prvi pogled deluje nemogoče in nerealno. Edini pogoj, ki pa ga zna škorpijon zadovoljiti je, da verjame, da je vse kar si zastavi mogoče doseči. Če sebe ujame v razmišljanju, da je postavljeni cilj vseeno prevelik ali nedosegljiv, ga še v istem trenutku spremeni, oziroma zmanjša. 

Pripravljeno za Sensa.si