SPADATE MED ZNAMENJA ZODIAKA, KI SKLADIŠČIJO BLOKIRANO ENERGIJO?

Ali je za vaše astrološko znamenje značilno skladiščenje blokirane energije?
Unsplash.com

Ali je za vaše astrološko znamenje značilno skladiščenje blokirane energije?

Predviden čas branja: 5 minut

Skladiščenje blokirane energije, to stanje je nekaj povsem vsakdanjega za večino ljudi. Čustva so samo na različne načine izražene energije. Če se jih oklepate, povzročate v sebi krčevitost. Um namreč uresničuje program, ki telesu veleva, naj bo krčevit, saj bo le tako potlačil energijo ter jo ohranjal skrito. S tem zaustavite prost pretok življenjske energije, zato ste vedno bolj pod pritiskom in v stresu. Ta občutek pritiska in napetosti je večinoma zakopan v podzavesti. Ljudje ga najpogosteje začutijo šele takrat, ko se soočijo z velikimi zahtevami in so pod hudim pritiskom. V normalnih okoliščinah pa se večinoma ne zavedajo notranje napetosti v sebi. Vsako čustvo, ki ga ne izrazite, se shrani v točno določenem delu telesa. Tisti, ki ne morejo izraziti čustev, so velikokrat jezni, žalostni, maščevalni in podobno. Rojeni v katerih astroloških znamenjih večkrat skladiščite energijo, ki vas blokira?

BIK

Biki se premalo zavedate, da nakopičena in zatrta čustva ovirajo pretok življenjske sile. Pomislite, koliko takšnih blokad imate v sebi in koliko življenjske energije porabite samo za to, da jih ohranjate na njihovem mestu. Ko boste razrešili blokade v svojem energijskem sistemu, boste pridobili osebno moč, lažje se boste tudi razbremenili. Vsak trenutek boste polni energije, če ji boste dovolili, da se bo prosto pretakala v vas.

Pri tem si lahko pomagate z različnimi tehnikami, starimi in sodobnimi.

Nekatere od njih se osredotočajo na telo, zlasti mišice, druge pa se vračajo v človekovo preteklost ter obujajo davno pozabljena potlačena čustva. Zapomnite si, da ste samo vi tisti, ki se odločate, ali boste živeli obremenjeno in nervozno ali pa se boste odločili za spontano in sproščeno pot.

Ali je za vaše astrološko znamenje značilno skladiščenje blokirane energije?

RAK

Raki, da se popolnoma osvobodite, je ključno, da se znebite preteklosti. Če vas je nekdo zelo prizadel, razmislite, ali je maščevalen pristop resnično najboljša rešitev. Z njim boste zapravljali čas, poleg tega pa boste ostajali ujeti v preteklosti. Obtičali boste na mestu in življenje bo še naprej teklo mimo vas. V takem primeru je odpuščanje velikokrat najboljše in največ, kar lahko storite.

Prineslo vam bo olajšanje in notranji mir ter vam pomagalo, da se boste odprli za nove izkušnje.

Najpametneje je, da se ukvarjate s seboj, ter da poskrbite, da je vaše telo zdravo in polno energije. Strahovi, ki jih ko čakate kako se bo nekaj razrešilo prikličete iz podzavesti so le blokada, ki bi se ji bilo smiselno izogniti. Zakaj ne bi raje upali, da se bo vse zgodilo tako kot se mora.

DEVICA

Device, zakaj ste tako obremenjene in nesproščene, ko pa bi lahko izbrale pot, ki prinaša zadovoljstvo. Vsakdo se lahko spreminja in raste, rast in spreminjanje izvirata iz zavesti. Zavest v tem primeru pomeni, da se zavedate, kje ste v tem trenutku, ter da v celoti poznate samega sebe in okoliščine v svojem življenju. Poleg zavedanja je edina stalnica v življenju spreminjanje.

Vse, kar lahko izkusimo, se vedno nekako spreminja.

Nič ne ostaja enako, vključno z vami. Lahko se sicer oklepate dela sebe in ga zadržujete, toda v tem primeru stagnirate. Odločitev je seveda vaša. Če želite rasti in napredovati, morate najprej spoznati, da imate osebnost in tudi moč, s katero lahko sprostite blokade v njej, ter odkrijete in izrazite tiste dele sebe, ki so vam všeč in so pozitivni.

Ali je za vaše astrološko znamenje značilno skladiščenje blokirane energije?

RIBI

Ribice, res je da je vaš notranji svet morda bolj bogat, ampak kljub temu ni potrebno skladiščiti vsega trpljenja, krivde, negativnih občutkov ter tistih, ki so vas morda močno prizadeli. Odločite se, da negativne blokade ki vas vlečejo navzdol odvržete, oziroma jih izpustite.

Vedeti morate, da posledic svoje odločitve ne boste opazili samo na umski, temveč tudi na telesni ravni.

Kadar sproščate krčevitost in negativna prepričanja, ki so se nakopičila v vas, se to pogosto kaže tudi v telesu. Telo in  energijski sistem sta namreč povezana z umom. Prav spremembe, ki jih boste čutili v telesu, ko boste sproščali blokade v sebi, so ena najbolj navdušujočih posledic, ki spremljajo vašo osebno rast. 

Pripravljeno za Sensa.si