Vas zanima, kaj sproža vašo jezo glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni?

Jeza je lahko zelo problematična, ker pogosto inhibira vaš samonadzor, včasih pa je lahko tudi koristna. Kaj je tisto, kar najbolj sproži vašo jezo, tako močno, da se težko zadržite?

OVEN

Najbolj se razjezite, ko ste popolnoma prepričani da imate prav, pa vam druga stran odgovori, da ni res, da se le delate da ste pametni. To vam sproži jezno reakcijo, po kateri se težko pomirite, saj oven vendar ve skoraj vse. Razjezijo vas, ko vam trdijo da se motite.

BIK

Biki se najbolj razjezite, ko nekdo kritizira vašo hrano, za katero ste se tako zelo potrudili. Če kje ne prenesete kritike, je to v kuhinji. Tudi če vam pojedina ni uspela tako kot ste si zamislili, vas najbolj razjezi, če hrano komentira nekdo, ki sam nikoli ne skuha ničesar.

DVOJČKA

Dvojčki se najbolj razjezite, ko na področju kariere od vas pričakujejo in zahtevajo da ste dosledni, natančni in analitično usmerjeni. Prepričani ste, da lahko najboljše rezultate dosežete tudi če se ne poglabljate in če ste malce površni. Vašo jezo sprožajo ljudje, ki so preveč dosledni.

Vas zanima, kaj sproža vašo jezo glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni?

RAK

Jezo rakom najbolj sprožijo bližnji. Tisti, ki jih imate najraje, saj ste občutljivi raki prepričani, da bi ravno oni morali razumeti, da imate kdaj slab dan, da niste vedno razpoloženi. Razjezijo vas, če drezajo v vas, še posebej v vaš intimni prostor, ki ga želite ohraniti zase.

LEV

Levi ste najbolj jezni, ko vas ne upoštevajo in ne pohvalijo tisti, za katere se trudite. To da ste v določeni družbi ali okolju neopaženi, močno potegne na plano vašo jezo. Najbolj pa ste jezni, če nekdo na prvo mesto namesto vas slučajno postavi nekoga drugega, ki je po vašem mnenju celo slabši.

DEVICA

Devicam največjo jezo sprožajo neurejeni ljudje, za katere čistoča ni na vrhu prioritet. Ob pogledu na takšne posameznike se začne vaša jeza kopičiti. Motijo vas tudi tisti, ki se ne držijo določenih ukrepov in ne upoštevajo pravil, seveda na področju zdravja in čistoče, saj sta za vas to najbolj pomembni področji.

Vas zanima, kaj sproža vašo jezo glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni?

TEHTNICA

Tehtnice najbolj razjezijo laži in nepoštenost. Ob pogledu na krivično situacijo se zelo težko zadržite, jeza kar bruha iz vas. Najbolj pa ste jezni, če ugotovite da se vam je nekdo, ki ste mu resnično zaupali glede pomembne zadeve zlagal. Takrat je vaša jeza na najvišji stopnji.

ŠKORPIJON

Škorpijona najbolj razjezijo zavrnitve. Takšne in drugačne, še posebej a tiste na ljubezenskem področju. Strasten škorpijon, ki je vedno pripravljen na skok med rjuhe, lahko svoji boljši polovici večkratno zavrnitev še kako zameri. Jezen je zato, ker ne razume, kako je lahko zavrnjen.

STRELEC

Strelca, ki vse zajema lahkotno razjezi, če mu nekdo o nečem veliko in na dolgo govori, potem pa se tega ne drži. Najbolj je jezen, ko si zaradi določene obljube gradi svoje načrte, potem pa zaradi neodzivnosti nekoga drugega padejo v vodo. Čeprav rad filozofira, ga filozofiranje drugih jezi.

Vas zanima, kaj sproža vašo jezo glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni?

KOZOROG

Kozorog je najbolj jezen, ko mu ne uspevajo načrti ki si jih je zastavil. Še bolj se mu sproži jeza, če je njegov uspeh odvisen od ljudi, ki so počasni, slabši in se ne znajo približati ambicioznim ciljem. Močno ga razjezi tudi vsaka nedoslednost drugih, še posebej na področju financ.

VODNAR

Vodnar je najbolj jezen, če ga kdorkoli označi za povprečno ali dolgočasno osebo. Vodnar mora biti unikaten, napreden in najboljši in ko zazna da tega drugi v njem ne vidijo, se mu sproži jezna reakcija. Jezen je tudi, ko se uredi do potankosti in tega nihče ne opazi.

RIBI

Ribice so redko kdaj jezne. Najbolj jih razjezi, če jim ne poveste resnice v obraz. Prav tako jih jezi, če nekdo ogovarja tiste, ki jim veliko pomenijo. V tem primeru so nežne ribe v svoji jezi celo sposobne povzdigniti svoj glas in to osebo do koca zagovarjati.

Pripravljeno za Sensa.si