Preverite, katere so štiri boginje zodiaka…

Vsaka ženska ima svoje čare ter svojo notranjo moč, s katero se lažje sooča z življenjem. Astrologija podarja vsaki izmed nas določene lastnosti. Štiri znamenja zodiaka pa predstavljajo ženske, ki so resnično močne, samozavestne. To so ženske, ki vstopijo v prostor in so zagotovo opažene, to so štiri boginje zodiaka.

Ste med njimi? In kakšna je njihova prednost? Ta, da znajo poiskati boginjo v sebi in se ne prepuščajo vlogi žrtve.

LEVINJA

Levinja je močna in samozavestna ženska, ki vedno z veseljem skoči v novo pustolovščino in se ne pusti kar tako ujeti. Zagotovo spada med boginje zodiaka. Ima ogromno energije za vse stvari in obremenitve, prav tako je zelo samostojna in se ne boji sprejemati odločitev. Ko pove, da ima dovolj, to tudi resno misli, zato jo ljudje enostavno spoštujejo. Njena hoja je ponosna, njen izraz pa kraljevski, zato je vedno opažena in težko se zgodi, da se levinja ne bi znašla v središču pozornosti. Ko ji nekdo laska, bo to opazila, a bo spregledala, saj sama dobro ve, da je čudovita in preprosto najboljša. Zanjo se je treba truditi, saj nikakor ni samoumevna.

blankJe neodvisna ženska in ima ogromno možnosti, ki jih vsekakor izbira sama.

Ker ji je njeno bistvo zelo dobro poznano, se v življenju vedno znajde in se zna pobrati tudi po največjih težavah. Jasno ji je, da ji nihče ne bo pomagal, če si ne bo pomagala sama. Pozornost jo spremlja povsod, kamor se poda in resnično ji ni mar za mnenje drugih, saj se zelo dobro zaveda, kdo in kaj je. Če ste se znašli v odnosu z močno in neodvisno levinjo, kraljico zodiaka, imate dve možnosti, lahko jo sprejmete takšno kot je, če pa tega ne zmorete, se raje umaknite, da si prihranite napetosti.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka je prispodoba strastni in notranje moči, zato ne potrebuje ljudi, ki se smilijo sami sebi, saj je njihov čas preveč dragocen. To je ženska, ki ima izrazite oči in ubija s svojim prodornim pogledom, ki je njeno najmočnejše orožje, s katerim se v življenju lažje znajde in doseže, kar si zaželi. Je fatalna lepotica, ki ima dodelan slog in ko vstopi v prostor, jo boste zagotovo opazili, še posebej moški, saj je zelo privlačna. Ona zna zares razlikovati med ljubeznijo in seksom, zato ji težave s čustvi niso nerešljive, tudi če trpi, tega ne bo pokazala in zelo hitro se bo znala sestaviti. Žrtvovala se bo za srečo zakona in družine, vendar ima tudi to pri njej svojo ceno. V zameno bo pričakovala občudovanje, spoštovanje in popolno predanost.

blankČe je razočarana, se zna umakniti in poskrbeti zase, saj spada med boginje zodiaka.

Prepušča se svojemu instinktu, ki jo vodi tudi v spolnosti, kjer je popolnoma odprta in sproščena, zato točno ve, kaj si želi. Je izvrstna ljubimka in v postelji zna poskrbeti tako za svoje, kot za partnerjeve potrebe, česar se tudi zelo dobro zaveda. V igri zapeljevanja zna taktično prepustiti glavno besedo, v resnici je vedno ona tista, ki določa pravila igre. Čeprav je zelo zvesta in dobra prijateljica, zna biti tudi sama s sabo in ima razčiščene odnose. Ta močna ženska je skoraj popolnoma usklajena s svojo seksualnostjo in se zaveda, kaj pričakuje. Dolgo časa lahko brez težav preživi sama, zato zelo dobro pozna svoje telo in ga ima rada. Ona ima začrtane cilje, načrtuje svoja življenjska obdobja in se ne ozira na mnenja drugih.

Preberite tudi ŽENSKE, KI IZSTOPAJO IZ POVPREČJA

OVNICA

Ovnica je stabilna, temperamentna in samozavestna ženska, ki ji je treba prepustiti dominantno vlogo. Čeprav deluje nestrpno, saj težko prenese, da ima kdo drugačno mnenje od nje, zna diplomatsko odreagirati in že v naslednjem trenutku vklopiti svoj neustavljiv optimizem. Njen um in delovanje sta usmerjena k visokemu cilju, zato točno ve, kaj si želi v življenju in se z malenkostmi ne ukvarja. Dotiki in nežnosti ji ne pomenijo veliko in tudi do moških ima edinstven odnos, sama sebi je dovolj.

blankOd vseh žensk zodiaka je energetsko najbolj enakovredna moškemu.

V življenju prav ona najlažje shaja brez njega, saj je samostojna in energična, odločna in samosvoja, zato tudi zelo priljubljena, kjerkoli se pojavi. Ko se nekaj odloči, to tudi izpelje, zato jo je težko ustaviti ali zmesti. To ni ženska, ki bi posedala doma in čakala da se nekaj spremeni, saj zna vedno poskrbeti, da je njeno življenje polno, če si nekaj ali nekoga zaželi, zna to tudi povedati in si vzeti, kar ji pripada, saj želi imeti vse in se ni pripravljena odpovedati svojim sanjam in principom. Ovnica ne prenaša moških, ki se ves čas trudijo biti v središču pozornosti, ona govori o stvareh, ki jo zanimajo in se nikakor ne bo podredila. Ona je zelo sposobna in podjetna, zato ne potrebuje moškega, ki bi jo preživljal, zato ob njej šibki začutijo negotovost.

STRELKA

Strelka je sproščena ženska, ki se močno zaveda svoje lastne vrednosti. Z njo nikoli ni dolgčas in tudi sama ne pozna besede dolgčas. To je iskrena in prijetna ženska, ki nikoli ne komplicira in ne išče napak. Potrebuje svojo svobodo, vendar vam bo v težavah z veseljem nudila oporo in vas spodbujala, pričakuje pa, da boste v zameno na njen obraz narisali nasmeh. Je zelo radovedna, rada potuje in jo vedno zanima več stvari hkrati, zato se vedno znajde v vsaki situaciji. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva, zato je tudi zelo priljubljena.

blankČe jo boste razočarali, vam bo znala oprostiti, če jo boste užalili, se bo le hudomušno nasmejala in si mislila svoje.

Skratka, to je ženska, ki vedno ostaja nad gladino, tudi če je njeno življenje zapleteno in težavno. Potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ne poslušate in sprejemate takšne kot je. Močna in neodvisna strelka ima enostavno rada svoje življenje, svoje lastnosti, prav tako svoje telo. Dejavnosti si izbira in organizira sama, saj najbolje ve, kaj jo osrečuje. Ima številne hobije, ogromno prijateljev, vendar vedno najde še nekaj časa, če se ji ponuja kakšna priložnost. Njeno življenje poteka gladko in brez težav, zato ignorira zapletene pogovore, obrekovanja in druge teme, ki se ji ne zdijo nepomembne. Nikoli se popolnoma ne zlomi, saj je najbolj optimistična ženska pod soncem.

Priprvaljeno za Elle.si

Preberite tudi ŽENSKE ZODIAKA, KI SO NAJRAJE SAME SVOJ ŠEF