Katere ženske zodiaka so najraje same svoj šef?

Ženske, ki odlično delujejo na samostojni poslovni poti so…

POSLOVNI USPEH JE MOJA PRIORITETA

DEVICE so najraje same svoj šef

Devica, ki je ženska, usmerjena v poslovni uspeh, najboljše deluje kot samostojna podjetnica. Zna si izbrati posel za katerega ji je mar in v katerem bo pri delu uživala. Preden stopi devica na samostojno pot, se vedno prepriča, ali je njena ideja resnično dobičkonosna. Skrbno analizira in raziskuje trg, šele nato sledi njen skrbno izdelan poslovni načrt. Uspeh na samostojni poti običajno doseže s trdim delom, veliko odrekanja in disciplino. Devica se dobro zaveda, da se učinkovitega vodenja ne da naučiti na hitro, saj gre za proces, ki ga je potrebno ves čas nadgrajevati. Devica na samostojni poti, če zagleda možnost uspeha, z veseljem žrtvuje veliko časa, energije in se neprestano izobražuje.

Ženske same svoj šef

OVNICE so najraje same svoj šef

Ovnica je tista ženska, ki si v bistvu težko predstavlja delati za nekoga drugega, pod njegovimi pogoji. Zato se pogosto odloči za samostojno podjetniško delovanje, kjer si sama postavlja smernice in pravila. Ker jo pri delu vedno spremljajo strast, disciplina in osredotočenost ji bo samostojni posel verjetno tudi uspel. Ljubezen do dela je njena prednost, saj tovrstno delo zahteva več časa, energije in lastnih idej, kar pa za ovnico ne predstavlja težave. Ker jo spremlja visoka stopnja samozavedanja zna tudi sočasno razmišljati o sebi, svojem življenju in notranjih motivih. Ona se kljub obsežnemu delu osebnostno razvija. Ovnica zaupa v svoje sposobnosti in se ne boji soočati z izzivi. Zato je na samostojni poti običajno zelo uspešna.

KO USTVARJAM, RASTEM IN NAPREDUJEM

RIBICE so najraje same svoj šef

Ribica je ženska, ki vedno odkriva novosti, oblikuje svoja prepričanja, vztraja kljub nasprotovanju okolja in je sposobna prepričanja ali stvari preoblikovati v kreativno celoto. S svojo kreativnostjo zna tudi zaslužiti. Običajno je to zasanjana umetnica, ki hrepeni po ustvarjanju in se težko nahaja v službi, ki ji ne omogoča izražanja njenih potencialov. Ustvarjanje je del njenega življenja, zato je o tudi najboljša izbira poslovne poti zanjo. Ni pomembno s čim ustvarja. Pomembno je da s kreativno noto hkrati stabilizira svojo osebnost ter ustvarja obilje, ki lahko drugim polepšajo trenutek, kar jo hrani z dobro energijo.

Ženske same svoj šef

TEHTNICE so najraje same svoj šef

Tehtnica rada ustvarja, rada sanjari in nato pretvori svoje sanje v resničnost, celo v uspeh. Ona v težki situaciji odlično nadzoruje svoje obnašanje in ostane optimistična, kar je ena izmed najpomembnejših osebnostnih lastnosti v samostojnem delovanju. Zna se soočati z napakami in svoje razmišljanje usmerjati v sedanjost in prihodnost. Sposobna je takoj zaznati težave, jih analizirati in narediti načrt, kako bo te težave razrešila in se usmerila v nov kreativen podvig, ki ji omogoča tudi zaslužek. Uživa v tem, da si na svoji poslovni umetniški poti sama postavlja merila in upravlja s časom.

Članek je bil pripravljen za Elle.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI IZSTOPAJO IZ POVPREČJA