STRELCI IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

Strelci izognite se stresu
Strelci izognite se stresu

Strelci, izognite se stresu z uničevalci stresa, ki vas vodijo v lepše življenje.

Strelci včasih preveč rožnato gledate na stvari in želite hitro napredovati, zato se takrat, ko se vam ne odvija po načrtih lahko znajdete pod stresom. Z lahkoto se začnete dolgočasiti s podrobnostmi in takrat potrebujete ventil za sproščanje, saj postajate vedno bolj nemirni. Ko življenje postane preveč nemirno in tudi za vas nevzdržno, se odpravite v telovadnico, kjer se boste v dobri družbi popolnoma sprostili. Torej, strelci izognite se stresu.

Nič ne premaga stresa bolj kot to, da se preznojite. Dogajanje na prostem je odlična sprostitev za vas, saj boste v vseh širinah pozabili na drobne malenkosti in težave. Sprosti vas lahko tudi brskanje po strokovni literaturi in učenje tistega, kar vas resnično zanima.

Strelci, izognite se stresu in zaživite bolj sproščeno

blankŠtevilne raziskave so pokazale, da igranje inštrumenta, še zlasti bobnov, človeka notranje umiri ter pripomore, da se upre stresu. Čas, ki ga posvetite igranju inštrumenta, naj bo izbran, in nikar si ne dovolite, da vas kdo zmoti. V boljše počutje in notranji mir vas bo popeljal tudi nakup, o katerem razmišljate že dalj časa, vendar vedite, da bo to zadovoljstvo bolj kratkoročno in ne bo ublažilo vašega stresa.

Zapomnite si: Umirite sebe in okolica se bo umirila z vami.

KLJUČNI DEJAVNIKI, KI VAS BODO POZITIVNO MOTIVIRALI: šport, nadzorovanje dihanja, sproščanje ob igranju inštrumenta

POZITIVNA AFIRMACIJA: Opuščam vse negativne misli in nemir.

Povzeto po članku pripravljenem za Sensa.si.