Škorpijoni izžarevate neustavljiv magnetizem

Tukaj je vaše obdobje, zato ga izkoristite s polno paro!

Škorpijoni, pripadniki vodnih znamenj veljajo za zelo močne osebnosti. Vedno bodo raje škodili sebi, kot da bi ta užitek prepustili drugim. Nadzoru nad vsem, kar se dogaja, se nikoli ne bodo odpovedali. Močno so prepričani, da bodo vedno ostali nad površjem ne glede na to, kaj jih čaka. Pri vsem, česar se lotijo, želijo doseči in poiskati globino. Vodi jih izjemna intuicija, s katero veliko prej kot ostali dojamejo, kako stvari stojijo.

Škorpijoni natanko vedo, koga imajo pred seboj in kakšno mesto si ta oseba v njihovem življenju zasluži. Če ste jim všeč, vas takoj sprejmejo in postanejo najboljši prijatelji. V nasprotnem primeru jih oseba ne zanima, oziroma so prepričani, da si ne zasluži njihove pozornosti.

Za vas je pomembno, da vas opazijo, da si vas zapomnijo.  Škorpijone je nemogoče prestrašiti ali stisniti v kot, saj premorete veliko zalogo notranje discipline, samoobvladovanja in hladnega dostojanstva. Vaš duh je vedno fokusiran na točno določen cilj.

Škorpijoni ste na zunaj veliki flegmatiki, v sebi pa prepletate značilnosti kolerika.

Takoj se odzovete in težko ste potrpežljivi, če vam nekaj ni všeč. Sredine ne poznate, vi ali ste ali niste, to je vaš moto. Denar vam podarja občutek moči, svobodo in nadzor. Blizu so vam razne špekulacije, ter tveganja, saj vedno in povsod potrebujete izzive ali igro.

Ženska majica škorpijon
Ženska majica škorpijon

Za vas je zelo pomembno, da partner v odnosu ni hladen.  V stresnih obdobjih partnerskega vašega lahko priplavajo na dan ljubosumnost, molčečnost in maščevalnost. Škorpijoni imate namreč svoje ideale in jih je težko zadovoljiti. Poleg tega znate odlično zavarovati svojo čustveno občutljivost. Vedno želite najprej razumeti, kdo je nekdo, preden skočite v razmerje.

Močno spoštujete svojo zasebnost, zato ne želite, da kdorkoli posega vanjo. Kar se dogaja v umu, v podzavesti, vse to je vaša skrivnost, ki jo skrbno čuvate. Zdi se vam, da ko nekdo ve preveč o vas, vas lahko tudi močno razočara.

Škorpijoni odgovarjate na vprašanja s smehom in sarkastičnimi pripombami.

Sposobnost razumevanja in sprejemanja sarkazma je pomembna, zato, če tega kdo ne razume, se vam naj raje izogne. Na področju intimnosti se z lahkoto popolnoma sprostite, saj vendar slovite kot najbolj seksi znak v zodiaku. Vse, kar vas zanima, vse kar se dogaja, sprejemate strastno.

Astroshop Moška majica škorpijon
Astroshop Moška majica škorpijon

Odnos s škorpijonom je lahko čudovita dogodivščina, saj je zabaven, nikoli dolgočasen in ljubezniv. Pripravite pa se, da bo škorpijon vedno povedal resnico, tudi če vas bo s tem morda užalil. Škorpijoni ste zagotovo gospodarji svojega življenja.

Škorpijoni želimo najboljše, zato nas skušajte presenetiti tako da boste privabili nasmeh na naše ustnice. Dober predlog je darilo, ki ga lahko poiščete v Astroshopu. Npr. Zapestnica za več sreče, uspeha, ljubezni…