Škorpijoni praznujejo, presenetite jih!

Škorpijoni praznujejo – Darila, ki bodo razveselila škorpijone, morajo biti posebna, drugačna, skratka takšna, da boste takoj začutili njihovo navdušenje. Vodni element daje globoko čustveno moč in objektiv, ki omogoča povečavo vsakega pomembnega elementa. Aktivni Mars skrbi, da je vznemirjenje vedno prisotno. Na kompromise škorpijon ni pripravljen, zato ga morate presenetiti z lepim darilom.

Mama in oče, rojena v znamenju škorpijona

Mama škorpijonka rada prisluhne sebi in ima svoj slog. Darilo zanjo morate dobro zaviti, zato je lična embalaža, mošnjiček v katerem boste prejeli zapestnico odlična izbira. Ker jo zanima usoda, je odlično darilo zanjo bon za posvet pri astrologu, ki ga bo z veseljem tudi unovčila. Če je vaš oče škorpijon, se bo zelo razveselil zanimive unikatne majice Škorpijon, ki bo že na daleč govorila o njegovi moči.

Zapestnica za škorpijona
Zapestnica za škorpijona
Majica za škorpijona
Majica za škorpijona

Sestra in prijateljica, rojeni v znamenju škorpijona

Unikaten kos oblačila bo zadetek v polno, saj imajo škorpijonke rade urejanje in tako odražajo svojo osebnost na poseben način. Vesela bo klasične majice, ki je narejena posebej za znamenje škorpijona. Skratka, podarite ji nekaj posebnega, kar bo dopolnjevalo njeno večplastno osebnost. Prav tako bo ji bodo všeč dodatki, npr. zapestnica za njeno astro znamenje.

Majica za škorpijonko
Majica za škorpijonko
Zapestnica za škorpijonko
Zapestnica za škorpijonko

Škorpijoni praznujejo – Brat in prijatelj, rojena v znamenju škorpijona

Presenetite pomembnega moškega svojega življenja z zapestnico Fortuna za uspeh, ki je namenjena samo njemu, ali z unikatno majico v slogu škorpijona.

Majica za znamenje škorpijon
Majica za znamenje škorpijon
Zapestnica Fortuna
Zapestnica Fortuna

Ljubljena oseba, rojena v znamenju škorpijona

Povečajte svojo kreativnost in vklopite domišljijo, saj je vaša škorpijonka zahtevna, mi pa vam bomo pri tem pomagali. Podarite ji lahko elegantno zapestnico Pozejdon, ki bo okrepila dobre lastnosti elementa voda. Vaš škorpijon se bo zelo razveselil zapestnice Škorpijon.

Zapestnica Pozejdon
Zapestnica Pozejdon
Zapestnica škorpijon
Zapestnica škorpijon

Škorpijoni praznujejo – Sodelavci, rojeni v znamenju škorpijona

Izognite se dolgočasnim darilom, saj škorpijon potrebuje vznemirjenje, vedno in povsod. Majica z unikatno, ročno poslikavo škorpijona ga bo vsekakor postavila v ospredje. Sodelavka škorpijonka bo unikatne majice tako vesela, da jo bo oblekla že naslednji dan.

Majica za škorpijonko
Majica za škorpijonko
Moška majica za škorpijona
Moška majica za škorpijona

Škorpijonke in škorpijoni, želimo vam vse najboljše!