Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Nataša Gavranić in Blaž Jarc?

Oba pripadnika vode, varovanca Lune, sta zelo čustvena in občutljiva. Skupaj se lahko naučita graditi težko lupino okrog srca, ki služi kot zaščita in je del simbolike skupaj s težnjo, da obideta morebitne težave.

Sicer poetičnega romantičnega raka odlikuje praktičnost pri domačih opravilih, enako tudi pri vzgoji otrok, zato so odprte zapornice čustev njuno ogromno olajšanje. Rak potrebuje valove, čaščenje, podporo, nikakor pa ne napornih klešč, česar se oba dobro zavedata. V odnosu znata ljubeče uživati in se dopolnjevati.

Blažev Mars v znamenju ovna je v kvadratu z Natašinim Soncem v raku.

Težji vpliv, ki povzroča velike razlike, ter težave v smislu, kako energijo uravnotežiti. Paziti morata, da njunega nestrinjanja ne spremljajo močni konflikti. Znata se približati drug drugemu, vendar določena stališča včasih težje spajata v celoto.

Blaževo Sonce v raku je v konjunkciji z Natašinim Jupitrom v raku, energija, ki polni odnos z upanjem in optimizmom. Drug ob drugem čutita svobodo in uživata priložnosti, da lepe stvari delita med seboj. Modrost in spoštovanje se združita z zdravim tekmovalnim duhom, ki odnosu dodaja vitalnost. Blaž se v razmerju počuti bolj osredotočeno, medtem ko Nataša hrepeni po svobodi. Intenziven in močan vpliv, ki lahko vodi do rasti materialnega in duhovnega bogastva.

Preberite tudi NUŠA LESAR IN GREGOR KRUŠIČ: SINASTRIJA ODNOSA

Blažev Merkur je v konjunkciji z Natašinim Soncem v raku, kar krepi njuno mentalno zavest in ustvarja odnos, ki temelji na dobri komunikaciji. V razmerju lahko Blaž svobodno in učinkovito izraža svoje ideje, ter ob Nataši, ki je zelo odgovorna tudi raste. Nataša ima ob njem občutek, da se njene ideje zlahka sprejmejo in spodbujajo zaradi odprtosti in optimizma, ki ga izžareva Blaž. Tudi ko se pojavijo težave, znata stopiti skupaj in se boriti za svetlejšo prihodnost.

Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Nataša Gavranić in Blaž Jarc?

Blažev Merkur je v konjunkciji z Natašinim Merkurjem v raku, kar nakazuje, da razmišljata enako, oziroma podobno.

Povezana sta z družino, brati, sestrami in sorodniki. Njun odnos je poln razumevanja. Primerjamo ju lahko z dvema otrokoma, ki se brezskrbno igrata pod zaščito skrbnega vesolja. S svojimi idejami in dojemanjem drug drugega lahko razpršita razumevanje, modrost in logiko tudi na druge.

Blažev Saturn v strelcu je v opoziciji z njenim Merkurjem. Medtem ko Blaž včasih s svojim entuziazmom poskuša prevladovati, se Nataša morda vedno ne bo strinjala s tem, da bo sprejela zahteve, ki jih nalaga aktivna in prilagodljiva inteligenca. Ko Nataša skuša najti svoj pomen, čuti, da se je treba upreti vsakršnemu občutku odgovornosti, ki ni lasten. Čeprav lahko vpliv povzroči težave v odnosu, lahko po drugi strani simbolizira močno in trajno zvezo. Podzavestno uživata v boju, zaradi česar sta skupaj v prihodnosti še močnejša.

Blažev Pluton v škorpijonu tvori trikotnik z Natašinim Soncem.

Moč svetlobe in teme se pomešata v smislu, da razvijeta občutek združene moči, ki pomaga obema, da izkusita najboljše iz obeh svetov. Sonce pri Plutonu razkrije neobdelano energijo, ki Plutonu pomaga spoznati skrito, notranjo moč. S pomočjo vzpodbujanja naravnih talentov in razvoja moči, lahko Pluton dvigne Sonce do največjih višin. Vpliv vključuje veliko sprememb in številne močne preobrazbe, ki so zanju koristne. Resnica in svetloba Sonca lahko uporablja neobdelano energijo, ki jo simbolizira Pluton, v smeri odkrivanja. Podzavestna energija Plutona se mora razviti, preden lahko zasije.

Blažev Merkur v raku tvori opozicijo z Natašinim Neptunom v kozorogu.

S tem vplivom Blaž poskuša razumeti Natašino izmuzljivost. Neptun spletkari in mistificira ter privablja Merkurjevo otroško lahkovernost v ocean iluzij. Merkur išče znanje, na katerem bo lahko ustvaril stabilno resničnost, a namesto tega dobi nerealne sanje. Kljub tem razlikam, se znata združiti v stabilnem smislu.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi HOROSKOP ZNANIH: ROBERT KOROŠEC IN NINA RAKOVEC