ASTRO PROFIL ZNANIH: IGRALKA LEA COK

Astro profil znanih: Igralka Lea Cok, ki je nežna, previdna, zadržana ter občutljiva
Foto: Osebni arhiv

Astro profil znanih: Igralka Lea Cok, ki je nežna, previdna, zadržana ter občutljiva

Predviden čas branja: 5 minut

Lea ima Sonce v raku, zato je nežna, previdna, zadržana ter občutljiva. Venomer izbira besede, ki so globoke ter premišljene. Njena narava je mirna in diskretna, nežna, mehka in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi. Zanjo je vsekakor najboljša izbira skupno, družinsko življenje, ki povečuje občutek varnosti. Ljudje želijo jokati na njenih ramenih, ker je tako zelo sočutna, vendar jo lahko to vznemiri, saj ima dovolj dela sama s sabo. Lea ne izpusti skoraj ničesar, niti svojih globokih čustev niti preteklosti.

Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto.

S Soncem v XII. hiši ima odlične možnosti za profesionalni uspeh pri delu ki si ga izbere. Nagnjena je k duhovnosti in iskanju smisla obstoja, lahko je tudi pravi samotar v razmišljanju in dejanjih. S svojo intuitivnostjo in misterioznostjo pušča odličen vtis.

blank

Z Luno v dvojčkih je Lea naklonjena književnosti, z lahkoto se prilagodi vsem situacijam in različni družbi.

Na kožo ji je pisano delo v odnosih z javnostjo, literarno delo in potovanja. Velikokrat pozablja, koliko je vredna in kaj si v resnici zasluži, saj je preveč obremenjena s hitrim tempom, klepetanjem in s težavami drugih, da enostavno pozabi nase. Šesti čut je močno razvit, rada je obkrožena z originalnimi ljudmi in umetniki. Spodbujanje primarnih instinktov ima ogromen vpliv na njeno življenje. Pričakovati je čustveno nestanovitnost in histerijo, ki se poleže tako hitro, kot se je sprožila.

Z Merkurjem v dvojčkih je Lea radovedna in prilagodljiva, vendar samo takrat, ko ji to odgovarja. Hitro se navduši, a prav tako hitro izgubi zanimanje, zato pušča včasih stvari nedokončane.

Odlikuje jo izjemno hiter, malce zmeden in buden um, s katerim se z veseljem podaja v vedno nova raziskovanja, ker jo zanima skoraj vse. Ves čas je v pogonu, lenobe in ležernosti ne pozna, hrepeni po spremembah in kratkih potovanjih ter dogodivščinah. Vedno se odlično znajde v besednih dvobojih, na kožo ji je pisana odprta komunikacija.

blank

S konjunkcijo med Merkurjem in Venero je Lea ljubeča, optimistična, kultivirana in poštena oseba dobrega renomeja. Diplomacija je močna točka in pogosto jo pokličejo, da razreši težave med prijatelji. Pri komunikaciji ji priskoči na pomoč melodični, poetični in sproščujoči glas. Vedno najde svetlo plat življenja in je pripravljena na razne dogovore.

Z Venero v znamenju dvojčkov jo zanima vse, iz dneva v dan se njene želje spreminjajo.

Odlikuje jo izjemen um, ki je nenehno zaposlen z velikimi idejami, načrti in cilji za prihodnost. Prepričana je, da je vsa modrost v daljavah, v novih izzivih in pustolovščinah vseh vrst. Vsako ukvarjanje s podrobnostmi jo dolgočasi, zato se mu z velikim veseljem izogne. Njeno partnersko življenje je zelo živahno. Potrebuje intelektualen odnos, ki ji ponuja dovolj neodvisnosti in širine.

S svojo sočutno naravo je naklonjena bolnim in pomoči potrebnim ljudem.

Navdihujejo jo živali, prav tako tudi mir in samota. Izražena senzibilnost in čustvena ranljivost ji omogočata doživljati ljubezen na najgloblji način. Močno izražena želja, da izkusi vse, kar je prepovedano, nedostopno in na pogled nedosegljivo. V boju za dosego prepovedane ljubezni se pojavijo nerealna pričakovanja, pri čemer prevečkrat idealizira partnerja.

Zaradi Marsa v devici Leo spremljajo hitra dojemljivost in dobre duhovne sposobnosti, saj zna logično, pametno ter znanstveno razmišljati.

blank

Zelo je dejavna in ima prebrisan humor. Ona je tista, ki bi jo vsaka tašča ali tast želela v svojem krogu. Ker se znajde tudi v kuhinji, zna svojo boljšo polovico razvajati. S spretnim pristopom se marljivo, fleksibilno in premišljeno sprehaja skozi življenje, vendar jo večkrat zaustavi naivnost. S hitrostjo na področju delovanja jo označuje živahen duh, ki je ves čas buden in dojemljiv, prav tako pa tudi sarkastičen, kritičen in provokativen, kar jo vodi k pritoževanju. Z lahkoto izraža svoje mnenje, stališča, trdna prepričanja in spremlja jo občutek, da lahko počne, karkoli si želi.

Sekstil med Marsom in Ascendentom ji podarja zelo močno, pogumno in neodvisno naravo. Spopasti se z jezo je lahko problem, saj lahko njen močni ego zlahka naraste. To lahko otežuje sodelovanje z drugimi in vodi do argumentov. Osebna celovitost in čast sta ključna aduta, ki ji podarjata podporo. Tako kot ne more skriti svoje jezne strani, ne more prikriti svojega močnega magnetizma in libida.

Pripravljeno za Govori.se