Temna plat dvojčkov, ki pride včasih na plano

Tudi veseli, navdušeni, vsestranski in duhoviti dvojčki imate temno plat. Temna plat dvojčkov je še posebej izrazite, ko vas nekdo razočara. Dvojček zna biti neverjetno dvoličen in ima rad skrajnosti. Zaradi vladarja Merkurja je klepetav, rad razpravlja, komentira in ogovarja. Običajno ima najslabši sloves med znamenji, ko je potrebno nekomu nekaj zaupati. Dvojček zna obrniti zgodbo in dodati še kakšno pikantno simpatično podrobnost.

Dvojček zna zelo pogosto z besednimi igrami prehiteti vse okoli sebe in povzročiti zmedo.

Radi govorijo, vendar neradi poslušajo. Če rabite nekoga, ki vas bo poslušal, vam prisluhnil, dvojček ni najboljša izbira. So površinski, v globino težav se ne poglabljajo. Oziroma se niti ne želijo poglabljati. Dvojčki govorijo za dve osebi in imajo grdo navado, da so dvolični.

Večkrat  si premislijo tako pogosto, da lahko nekaj rečejo in resnično to v tistem trenutku mislijo. Čez nekaj časa bodo njihove misli že drugje in znajo poiskati morje izgovorov. So intelektualci, ki hitro dojamejo vsako zadevo, a jih je tudi izjemno težko zadržati tam, kjer izgubijo zanimanje. Oni zelo radi prekličejo ali spremenijo načrte v zadnjem trenutku.

Temna plat dvojčka

Dvojčki se neradi opravičijo

Ko se zaradi njihove neodgovornosti neizogibno pojavi konflikt, se dvojčki ne znajo opravičiti, ampak vztrajno iščejo izgovore, seveda z nasmeškom na obrazu in z stavkom, da gre življenje naprej.

Če vam v ljubezenskem odnosu uspe z dvojčkom vzpostaviti resno razmerje, obstaja večja verjetnost, da se bo hitro naveličal ali celo skočil čez plot, saj tako zelo rad flirta.  Lahko vas izčrpa tudi nezmožnost dvojčka, da bi za trenutek nehal razpravljati.

Dvojčki so lahko negotovi, kar izhaja iz tega, da se večinoma izogibajo raziskovanju svojih čustev in notranjih vzgibov. Tako so zasedeni in v središču pozornosti, da si le redko vzamejo čas za ureditev svojih misli.

Dvojnost v središču tega znaka se lahko včasih manifestira v obliki razdeljene osebnosti.

Namesto da bi priznali svojo dvojnost in jo sprejeli običajno zavračajo ali prikrijejo. Dvojčki se igrajo z resničnostjo, včasih zavedejo tudi druge, zavestno ali ne. Njihova pamet vsebuje dve mnenji, na videz nasprotujoči si. Dvojček se rad pogovarja za hrbtom nekoga drugega. Pogosto so to šaljivi komentarji o sodelavcu ali skupnem prijatelju.

Temna plat dvojčka

Radovednost je tisto, kar jih včasih popelje na temno stran.

Nagajivi dvojčki se z vami igrajo iz radovednosti, vendar se premaknejo naprej, ko ujamete njihovo oko. Dvojčki znajo raztegniti resnico, pretiravati, govorili neumnosti in odkrito lagati. Oni vas bodo pohvalili v obraz, nato pa se obrnili in zašepetali nekaj čisto drugega za vašim hrbtom. Dvojčki lahko postanejo moteči, nestabilni in nestanovitni. V najslabšem primeru lahko zanetijo velik konflikt in se potem namesto, da bi se opravičili sarkastično nasmejijo. Nagibajo se k temu, da delujejo ne glede na druge in ne čutijo krivde ali obžalovanja. Prav to pomanjkanje empatije vodi do tega, da v družbi niso najbolj želeni, ko je govora o resnih stvareh.

Preberite tudi IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA DVOJČKA