Ribi praznujejo. Kako jih presenetiti?

Samo razumevanje značilnosti in vedenja rib ni dovolj za dragoceno in nepozabno darilo. Da bi vam pomagali pri tej težavni nalogi, si lahko ogledate različne ideje, kaj podariti tem posebnim posameznikom, rojenim v vodnem znamenju. Sedaj ribice praznujejo, zato jih presenetite!

Mama in oče, rojena v znamenju rib

Mama ribica je globoka sočutna, intuitivna, duhovna in ustvarjalna ženska, za katero darila ni težko izbrati, saj je njen krog zanimanj neskončen. S svojo široko in brezmejno domišljijo in zelo aktivno podzavestjo, ki je rezervoar idej za ustvarjanje umetniških del, se bo najbolj razveselila pripomočkov za slikanje, vezenje ali pletenje.

Ribi praznujejoRada ima mistične stvari, kristale in ezoteriko, zato je odlična ideja za darilo zapestnica, ki jo lahko naročite tukaj. Primeren je tudi bon za kakšen likovni tečaj. Oče rojen v znamenju rib rad posega po področju vedeževanja in astrologije, zato bo zelo vesel Natalne karte z interpretacijo.

Sestra ali prijateljica, rojena v znamenju rib

Sestra ali prijateljica rojeni v znamenju rib se bosta najbolj razveselili kakšnega mistično obarvanega darila. Odlična izbira je kristal, izberite akvamarin, njen kamen. Ta kamen, namenjen zaščiti, je bil namenjen temu, da je izostril smisel življenja, kar pa ribica vsekakor potrebuje.

Ribi praznujejoČe jo dobro poznate, ji lahko kupite tudi svileno spalno srajco v eni od njenih najljubših barv, nebeško modro, svetlo vijolično ali čisto belo.

Brat in prijatelj, rojena v znamenju rib

Vaš brat ali prijatelj, rojen v znamenju rib je zelo ustvarjalen, občutljiv in intenzivno usmerjen v svoj svet. Če rad fotografira, mu lahko prispevate za nov digitalni fotoaparat. Če si je od nekdaj želel svojo kitaro, saksofon ali drug inštrument, je tudi to lahko odlična ideja.

Partner ali partnerka, rojena v znamenju rib

Idealna darila za vašo ljubezen, rojeno v znamenju rib so ljubezenska pisma, izbrana eterična olja in svečke, spalna srajčka v nežni barvi… Ni materialistična duša, zato se bo razveselila vsake malenkosti, tudi nežnega sporočilca, da vam pomeni vse. Če si ne morete privoščiti, da bi ji kupili dražje darilo, nič hudega, ne bo užaljena, lahko jo presenetite s tem, da ste ustvarjalni in darilo naredite sami. Več ji pomeni dober namen darila, kot pa njegova tržna vrednost. Ker je zelo romantična, ji lahko podarite ogrlico z medaljonom in seveda vstavljeno vajino sliko. Vaš partner rojen v znamenju rib obožuje magijo. Lahko mu kupite vstopnice za najboljšega iluzionista, ki ga lahko najdete v okolici, ali pa hišo skrivnosti, ki ga bo popolnoma navdušila.

Sodelavec ali sodelavka, rojena v znamenju rib

Sodelavca ali sodelavko, rojeno v znamenju rib lahko presenetite z bonom za pedikuro, saj so stopala njihovo izpostavljeno področje. Presenetite ju lahko tudi z najljubšim vonjem olja za kopanje. To je romantična duša, zato jo lahko očarate tudi s simpatično zbirko dišečih sveč, ki ji bodo pomagale umiriti se. Razveselili se bodo tudi tečaja joge, skupinske meditacije ali pa šaljive skodelice z nežnimi motivi.

Ribice, želimo vam vse najboljše!

Preberite tudi RIBI, NAJBOLJ ZASANJANO ZNAMENJE ZODIAKA