Imate občutek, da je vaše ljubezensko življenje v trenutnem obdobju brez strasti, bolj podobno dolgčasu?

Na žalost lahko trenutni planetarni vplivi povzročijo, da boste večkrat v prihodnjem obdobju imeli občutek, da vaš libido upada. Mars je trenutno v fazi retrogradnosti, kar lahko zmanjša željo po spolnosti in čustvenih doživetjih. Vaša stopnja utrujenosti bo povečana, medtem ko se lahko spolno življenje do novembra umiri.

Najbolj bo ta vpliv prizadel kardinalna znamenja ovna, raka, tehtnico in kozoroga. Zato se samski rojeni v teh znamenji izogibajte začetku novega razmerja ali ljubezni z velikimi pričakovanji. Vsa znamenja pa boste zagotovo opazila upočasnitev ravni energije in ležernost.

Imate občutek, da je vaše ljubezensko življenje v trenutnem obdobju brez strasti, bolj podobno dolgčasu?

Rešite se lahko, če boste povezani z zmožnostjo iniciranja, ustvarjanja novih začetkov in sprožanja stvari na spontan način.

V iskanju užitka se ne usmerjajte tja, kjer že v naprej slutite, da boste morda nezadovoljni. Trenutna energija duši vaš notranji plamen in nove iskre na področju spolnosti ter ljubezni ne ujamejo svetlobe.

Vaša primarna želja po aktiviranju nove energije, izboljšanju odnosov in situacij bo morda onemogočena in zaustavljena. To je lahko frustrirajoče, če si boste dovolili, da se prepuščate neugodnim vibracijam.

Skratka, zdaj ni čas, da bi poudarjali začetek novih in pomembnih odnosov. Prav tako energija ne gre za fazo, v kateri bi se lahko popolnoma prepustili. Naravna skrivnost in nihajoče razpoloženje se povečujeta v smeri oteževanja bližnjih odnosov.

Prepričajte se, da ste dovolj prijazni do drugih, vendar se ne bojite spregovoriti o tem, kako se počutite v resnici. Če vam ni do spolnosti, povejte to ljubljeni osebi na glas in razložite, da niste razpoloženi.

Hladno energijo boste morali prepoznati, ohraniti obstoječe stanje in se z jesenskim tonom raje osredotočiti na druga področja življenja. Želeli boste ponovne ocene in spremembe, ki pa jih ne bo na spregled.

Imate občutek, da je vaše ljubezensko življenje v trenutnem obdobju brez strasti, bolj podobno dolgčasu?

Čeprav boste nekateri na vsak način želeli bito družabni, spogledljivi in bolj osredotočeni na svoje ljubezensko življenje, se vam bodo ves čas nizale zoprne situacije, celo nerodne, ki bodo preprečevale, da bi se dan zaključil s pestrim dogajanjem v spalnici.

Ne bodite nepremišljeni in ne hodite za tistimi, ki so vam sicer privlačni, vendar niso iskreni, saj bi se lahko močno opekli.

Uživajte v povezavah, ki jih dobro poznate, pogovorite se, in pustite, da ta negativna energija mine. Vsaka upočasnitev ali zavrnitev na področju spolnosti vas lahko močno prizadene. Izkoristite konflikte, da razmislite, kako dobro se v resnici počutite v partnerskem odnosu. Pomislite tudi na osebne meje. Ali ste prepričani, kje so?

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU