Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Nuša Lesar in Gregor Krušič?

Med Gregorjem, ki je rojen v znamenju leva in Nušo, ki je rojena v znamenju kozoroga so močni ustvarjalni znaki s povečanim občutkom identitete, vendar sta v mnogih pogledih različnega mnenja.

Intenzivno spolno privlačnost lahko preplavijo različni okusi. Za kompromis se morata oba maksimalno prilagoditi in obojestransko spoštovati. Gregor je impulziven, medtem ko je Nuša praktična in prizemljena. Vzpostavita lahko prikrit boj za oblast, ki ga z razumevanjem zajezita, in nato lahko vzpostavita zmerno dobre odnose. Za stabilen odnos med njima bo potrebno veliko popuščanja in strpnosti, ki pa se na daljše obdobje težje doseže.

Njegovo Sonce v znamenju leva tvori kvadrat z njeno Venero v škorpijonu, kar povzroča spolno privlačnost in upanje, da najdeta tisto, kar iščeta drug v drugem.

Toda odnos ni vedno takšen, kot sta pričakovala na začetku. Nuša ima lahko nekaj težav, zaradi česar je ranljiva in Gregor včasih nima pravega občutka, potrebnega za izražanje njegovega potenciala, ki jo vidi ženska v njem. Kot rezultat, je ta vpliv lahko vir notranjih frustracij obeh.

Gregorjevo Sonce v znamenju leva tvori trikotnik z Nušinim Saturnom v strelcu, kar med njima ustvarja trezen in razumen odnos.

Nuša, ki uporablja zaščito in občutek modrosti, pomaga Gregorju uresničiti njegov potencial. Cilji, ideali in sposobnost črpanja iz vrednot preteklosti se prepletajo v tej poziciji. Nuša svojemu partnerju podzavestno pripisuje enako previdnost in modrost, ki jo je pridobila od njenega očeta.

Gregorjev Merkur v znamenju leva tvori trikotnik z Nušinim Soncem v kozorogu. To je odličen vpliv, saj spodbuja oba partnerja. Vsak od njih je zmožen samorefleksije in drug drugemu pomagata najti odgovore na vprašanja. Med njima poteka zelo dobra komunikacija, ker znata oba razumeti, sta dobra poslušalca.

Gregorjev Pluton v devici je v opoziciji z Nušinim Marsom v znamenju rib, kar nakazuje, da Nuša v tem odnosu prekomerno poudarja moško vlogo.

Vzpodbuja in izziva ga, kot da bi ga nezavedno krivila zaradi pomanjkanja ženskosti. Gregor čuti njeno preobrazbo, vendar ne more komunicirati z njo, ko je razdražena in jezna.

Gregorjev Neptun v škorpijonu je v konjunkciji z njeno Venero v škorpijonu. S tem vplivom se v njemu prebujajo glasbene in poetične lastnosti, saj Nuša prebuja njegov umetniški talent. Njegova domišljija je zelo bujna, kar ona enostavno obožuje. Gregor zmehča njen zunanji svet in jo uči, da je v harmoniji z naravo. To je eden izmed najlepših vidikov nepozabne romance. Vendar jima morda manjka praktičnost, ki prihaja z dolgoročnim razmerjem.

Gregorjeva Venera v devici je v opoziciji z njenim Jupitrom v ribah, kar nakazuje, da so njuna filozofska prepričanja večkrat v nasprotju. Čeprav je Gregor morda preveč zavezan svojemu svobodnemu duhu se včasih težko povezuje z njenimi živahnimi energijami.

Gregorjeva Venera v devici tvori kvadrat z Nušinim Saturnom v strelcu, kar nakazuje na karmično interakcijo izkušenj in lahko povzroči rast obeh partnerjev.

Ko se Nuša znebi svoje občutljivosti, ponovno doživi občutek ljubezni. Hkrati lahko v Gregorju vidi vlogo svojega očeta, ki ji pomaga da doseže zrelost. Nuša želi sprejemati več odgovornosti. Posledično s tem vplivom oba skozi razmerje doživljata težke karmične lekcije. Draženje, frustracija, blokada občutkov, občutek odvisnosti so lahko prevladujoči dejavniki v odnosu, zaradi česar je ta vpliv podoben legendarnemu gordijskemu vozlu.

Gregorjev Mars v tehtnici tvori sekstil z Nušinim Merkurjem v strelcu, kar nakazuje, da Nušin inteligenten pristop večkrat reši njune napetosti. Njene ideje in želje morajo biti udejanjene in njegova energija ji pri tem pomaga. Aktivni dialog je usmerjen v medsebojno razumevanje, saj oba pomagata ustvarjati drug drugega. Če imata pravi smisel, lahko dosežeta veliko svojih ciljev in znatno izboljšata finančno stanje.

Gregorjev Jupiter v dvojčkih tvori sekstil z Nušinim Merkurjem v strelcu, kar nakazuje, da Nuša v njem prepoznava duševno budnost in svobodo, ki jo želi doseči sama.

Paziti se morata podzavestne manjvrednosti, ki lahko hitro postane osrednja točka odnosa in uničuje tisto, kar bi lahko bilo lepo in harmonično. To je zelo težek vpliv, ker poudarja skrito notranjo odvisnost.

Gregorjev Saturn v ribah je v konjunkciji z Nušinim Marsom v ribah. To je vpliv, ki poudarja skrito notranjo odvisnost. Oba se lahko večkrat sprašujeta o svoji vlogi v razmerju. Gregor doživlja Nušo kot odraz lastnega ega in jo poskuša voditi v smeri, ki se mu zdi pomembna. V zameno pa prejema njeno vitalnost in energijo, ki se sprošča. Ona ga večkrat impulzivno vzpodbuja, da bi premagal nekatere težke ali zapletene probleme. Nuša lahko nase prevzame del njegovega karmičnega bremena.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi SEBASTIJAN CAVAZZA IN AJDA SMREKAR: SINASTRIJA ODNOSA