Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Sebastijan Cavazza in Ajda Smrekar?

Pasivnost in romantika združi občutljivo ribo Sebastijana in temperamentno Ajdo v privlačno razmerje. Strastni Mars, ki je njen vladar in zdravilni Jupiter ter sanjavi Neptun med njima ustvarja dopolnjevanje.

Sodita med ustvarjalce, ki ju povezuje duhovno prepričanje in skupni interesi. Ajdi neposredni ukrepi ne prinašajo zmage, če želi Sebastjan ostati skrivnosten in živi po svojih merilih. Z obilo potrpljenja in ljubečega razumevanja je njuno razmerje nenavadno.

Njegov Mars v kozorogu tvori kvadrat z njeno Venero v ovnu.

Ta vpliv ustvarja strastno in intenzivno razmerje, saj je med njima prisoten močan spolni magnetizem. Njeni močni instinkti odkrivajo njegove želje in z veseljem jih ona tudi izpolni. Obema se ponuja v tem razmerju priložnost, da zadovoljita svojo spolno strast, vendar ju vrednote ne zanimajo preveč.

Preberite tudi MARKO POTRČ IN LILI ŽAGAR: SINASTRIJA UJEMANJA

Njegovo Sonce v ribah tvori konjunkcijo z njenim Soncem v ovnu, kar nakazuje na toplino in privlačnost med njima. Prisotna je močna težnja k tekmovanju, ki lahko razkrije slabše plati obeh posameznikov. Pojavijo se lahko težave pri doseganju ravnotežja v odnosu, saj sta značajsko zelo različna. Včasih imata hkrati enake občutke, takrat bi morala to izkoristiti za skupni napredek.

Njegovo Sonce tvori kvadrat z njenim Saturn kar ponazarja trezen in razumen odnos.

Ajda lahko z uporabo zaščite in občutka modrosti, pomaga Sebastjanu uresničiti njegove potenciale. Cilji, ideali in sposobnost črpanja zadev iz preteklosti, jima lahko povzročijo nekaj napetosti. Odnos je osredotočen na moški princip, saj je Ajda naklonjena svojemu partnerju podzavestno in Sebastjanova previdnost in modrost jo spominja na njenega očeta.

Njegova Venera tvori kvadrat z njenim Uranom kar ustvarja takojšnjo privlačnost, vendar pogosto povzroči zelo težavno razmerje.

Ajda odraža njeno žensko naravo. Poskuša jo nadzorovati, medtem ko se bori za njeno duševno svobodo. Tako se privlačita in zavračata hkrati. Negotovost obeh partnerjev se lahko poveča zaradi nestabilne in nepotrebne narave tega vpliva.

Njegov Uran v tehtnici tvori opozicijo z njeno Venero, kar povzroča, da lahko Ajda v tem odnosu izgubi občutek svobode, ki jo išče, kar je v nasprotju z njeno resnično naravo.

Med njima je prisotna močna magnetna privlačnost, vendar pa je nakazano, da bo razmerje kasneje polno nadležnih konfliktov. Bolj Ajda občuduje njegov duh in izvirnost, bolj ga spodbuja k uporu proti ljubezni. Podpira ga in mu pomaga, vendar on te pomoči ne sprejme vedno, saj ima občutek, da je samozadosten.

Njegova Venera v ribah tvori trikotnik z njenim Saturnom v škorpijonu, kar nakazuje, da zna Sebastijan dobro poskrbeti za zaščito in podpiranje njenega položaja. Ščiti in podpira jo, igra vlogo, v kateri jo je njen oče vzgajal v otroštvu. Zaradi skrbi in močne ljubezni lahko ta vpliv povzroči poroko, v kateri vsak partner preraste svoje otroške vzorce, da bi razumel uresničitev in osebnostni razvoj.

Njegov Jupiter v vodnarju tvori sekstil z njenim Soncem.

Ta vpliv povezuje predvidevanje in modrost. Prav tako daje zanimanje za širitev njunih obzorij in potovanj. Sebastijan vodi Ajdo, kar ustvarja vzajemno spoštovanje in zaupanje. Ta vpliv je element naključja ali nepredvidljivosti, kar lahko pripelje do tveganih nesporazumov, potratnosti in povečanih potreb po osebni svobodi. Navsezadnje lahko ti interesi pozitivno delujejo kot dejavniki, ki ustvarjajo ekspanzivno in odprto razmerje.

Njegov Jupiter tvori kvadrat z njenim Marsom v znamenju bika, kar nakazuje, da Ajda sledi partnerju, medtem ko on neprestano išče svobodo. Individualizem in splošno pomanjkanje dovzetnosti naskakujeta težave v kasnejšem obdobju.

Njegov Jupiter tvori konjunkcijo z njenim Jupitrom, kar nakazuje, da imata tudi podobno mnenje o tem, kaj je prav in kaj je narobe, zlasti v zvezi z moralo.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi SINASTRIJA ODNOSA PETAR GRAŠO IN DANIJELA MARTINOVIĆ