Kako se ujameta v ljubezenskem odnosu Marko Potrč in Lili Žagar?

Vladajoča Mars in Pluton, ki vladata škorpijonu, in čustvena Venera, vladajoča biku, pripomorejo k fascinantni energiji njunega razmerja. Marko, ki je rojen v znamenju bika je nagnjen k brezskrbnosti, kar v Lili, ki je škorpijonka sproži strastne puščice.

Oba imata močan karakter in mnenja, ki imajo še kako veliko težo. Skupni jezik najdeta od pogovorov o hrani pa vse do politike. Njuno strastno, erotično razmerje je naravnano k skupni prihodnosti in številnim prijetnim vibracijam.

Markovo Sonce v znamenju bika je v trikotniku z njeno Venero v tehtnici.

Vpliv je dober za odnos, ker se oba drug ob drugem počutita zadovoljna in srečna. Odnos lahko obema prinese materialno in duhovno bogastvo, saj podaja poudarek harmoniji in sodelovanju. Potrebujeta skupne izzive, dogajanje in tisto nekaj več, kar lahko podarita drug drugemu. Prisotna je močna povezanost, o njunem zaupanju ni nobenega dvoma.

View this post on Instagram

VRHUNSKI dan! 🙌🏻 Zdaj sta pa otroka že tako velika, da lahko skupaj urejamo stvari okoli doma. In zdi se mi več kot prav, da jih tako vzgajava. Da znata uživat v delu, ki doprinese k kvaliteti življenja za vso družino. In dejansko smo se imeli super. Moji so pobirali veje, da sem jaz lahko prvič letos kosil, počistili smo plevel, malo so se oni vmes igrali, Tilen pa se je pod budnim očesom fotra učil kosit, da bo nekega dne lahko tudi pri tem pomagal 😄 In dan zaključujemo s palačinka party parvkar. No, foter bo raje ene beljakovinske mafine 🧁😆 Skratka, dragi narod dežele ma sončni strani alp, upam, da ste imeli podobno lepo soboto. Pa da bo nedelja tudi! Vse dobro od Potrčevih! 🙏🏻 #družinskoživljenje #mimamosefajn #familytime #familyfirst #home #slovenia #prouddad #ifeelslovenia

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Markovo Sonce v znamenju bika je v trikotniku z njenim Jupitrom v tehtnici, kar prinaša predvidevanje in modrost v njun ljubezenski odnos.

Nakazuje tudi zanimanje za skupna potovanja in razne širitve. Lili s svojim samozavestnim pristopom razrešuje resnico in zagotavlja vodstvo, ki ustvarja medsebojno spoštovanje in zaupanje. Potrebe po osebni svobodi so povečane, vendar jima to ne predstavlja ovire. Navsezadnje njuni posebni interesi delujejo pozitivno kot dejavniki, ki ustvarjajo širok in odprt odnos.

Markovo Sonce v znamenju bika je v trikotniku z njenim Saturnom v tehtnici, kar ustvarja trezen in zelo razumen odnos. Lili spretno uporablja svojo modrost, da usmerja Marka, hrani njegov optimizem in mu pomaga, da lažje uresniči svoj potencial. Zanju so pomembni cilji, ideali in sposobnost črpanja tradicij iz preteklosti. Močan poudarek je na osebni rasti, poroka jima prinaša poglobitev in dolgoročno srečo.

Markov Merkur v znamenju dvojčkov je v trikotniku z njeno Venero v tehtnici, kar nakazuje, da sta oba igriva in da odlično sodelujeta.

Uživata v medsebojnem kramljanju in imata veliko spoštovanje drug do drugega. Komunikacija je v njunem odnosu topla in prijetna, konflikti so velika redkost, če pa se zgodijo, se zelo hitro poležejo. Znata se spodbujati in spoštovati tudi tiste plati, ki niso najbolj pozitivne.

Markov Merkur v znamenju dvojčkov je v trikotniku z njenim Saturnom v znamenju tehtnice.

Lili v razmerju prispeva k zrelosti, na način, da ga ščiti, ko je to potrebno. Saturnova podzavestna projekcija ustvarja nekakšno gnezdo, v katerem se ideje rodijo, hranijo in krepijo, dokler jih skupaj ne uresničita. To je odličen vpliv za dolgo karmično partnerstvo in poroko, preko katere oba doživljata duhovno evolucijo.

Markova Venera v raku je v kvadratu z njenim Saturnom prinaša rast obeh.

Klub temu, da jima vpliv podarja noto privlačnosti, se morata večkrat prilagoditi željam in potrebam. V kasnejšem obdobju prihaja v njuno razmerje še več zrelosti in modrosti. Ljubosumje se ju ne dotika, saj si znata popolnoma zaupati.

Markov Saturn v devici je v kvadratu z njenim Marsom v strelcu. Poudarjena je privlačnost zaradi medsebojnih lekcij, ki se jih morata naučiti drug ob drugem. Marko poskuša navdušiti s svojim entuziazmom, vendar lahko hitro odkrije, da so njeni standardi včasih v nasprotju z njegovim prizadevanjem.

Lili večkrat poskuša nadzorovati Markov ego, za katerega meni, da je večkrat preveč nezrel. Če sta sposobna razumeti pomen funkcije drugega v odnosu, lahko odnos gradita na trdnih temeljih.

Markov Saturn v devici je v kvadratu z njenim Neptunom v strelcu. S tem vplivom znata sprejeti slabosti drug drugega. Če je kdo od njiju neodgovoren, zna druga stran odreagirati na pravi način. Marko in Lili sta odlična kombinacija zadovoljstva, sreče in lepote.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi SINASTRIJA ODNOSA ROBERTA KOROŠCA IN NINE RAKOVEC