BORIS PARTNERKE NE LJUBI VEČ, NE VE KAJ STORITI

Bralec Boris je obupan, saj partnerke ne ljubi več, ne ve kako bi jo odslovil
Potrebujete nasvet? Pokličite 090 44 11.

Bralec Boris je obupan, saj partnerke ne ljubi več, ne ve kako bi jo odslovil

Predviden čas branja: 3 minutes

Sem moški star 45 let in pred nekaj meseci sem se zapletel na zabavi z žensko, v katero sem se takoj zaljubil. Vsi prijatelji so me že na začetku opozarjali, da ni ravno na dobrem glasu in da si bom z njo nakopal samo težave, saj je poleg vsega tudi tuje narodnosti. Seveda sem bil prepričan, da so ljubosumni name, danes, po nekaj mesecih pa vidim, da so imeli še kako prav.

Ta ženska se je dobesedno obesila name, se preselila k meni v moje stanovanje, s pretvezo, da nima kam iti in seveda je vse skupaj na mojem bremenu, saj ona ne dela.

Ko sva začela, mi je dobesedno nakladala, da me ljubi, danes gledam na vse skupaj drugače in ne vem, kaj naj storim, da rešim samega sebe, saj se mi na nek način še vedno smili. Vem pa, da je več ne ljubim ter da ni prava izbira zame, če si bom želel urediti ljubezensko življenje. Kaj mi svetujete? Boris

Bralec Boris je obupan, saj partnerke ne ljubi več, ne ve kako bi jo odslovil

Nasvet za bralca Borisa

Spoštovan Boris, kar se vam dohaja ste si žal skuhal sam. Seveda je jasno, da srcu ne moremo ukazovati, v koga naj se zaljubi, vendar se žal nahajamo v času, ko je potrebno osebo, s katero začnemo razmerje nekoliko oceniti, da ne sledijo razočaranja, kot se je pripetilo vam. Pišete, da ste v njej videl usodno žensko, običajno pa je tako, da iz takšne usodne ženske običajno vse skupaj prerase v usodno razmerje, ki ne pelje nikamor, razen v nezadovoljstvo.

Svetujem vam, da se z njo odkrito pogovorite in ji razložite, da si takšnega razmerja niste predstavljal ter da so vaša čustva zaradi raznih dejavnikov ugasnila.

Zato, ker se vam smili, je nikar ne zavajajte in se ne prilagajte situacijam, saj s tem obema poslabšujete možnosti za srečo. Ko bo začela razumeti kaj se vam dogaja in kakšna so vaša pričakovanja, bo tudi ona začela razmišljati drugače. Prijatelji so imeli prav, torej si poskusite še v naprej pomagati z njihovimi nasveti, ki so dobronamerni. Sigurno ste že tudi sami opazili, da so vam želeli le dobro.

Bralec Boris je obupan, saj partnerke ne ljubi več, ne ve kako bi jo odslovil

Če ne boste uspeli rešiti zadeve na umirjen način, boste moral svoji usodni ženski žal povedati konkretno, da si njene bližine ne želite več. Vsekakor se ne vdajajte v situacijo in se vprašajte, komu se pa vi smilite, ko zjutraj cel nervozen hitite v službo, poln raznih skrbi. Poskrbite zase in za svojo srečo, pri novih poznanstvih pa skušajte biti bolj previden.

Pripravljeno za Govori.se