DomovAstro člankiODLOČNA LEVINJA JE ŽENSKA, KI SE ZNAJDE SAMA

ODLOČNA LEVINJA JE ŽENSKA, KI SE ZNAJDE SAMA

Odločna levinja je tista, ki dobro ve, kaj potrebuje in si zna to tudi vzeti

Ko odločna levinja vstopi v prostor že njena govorica telesa govori, da je odprta za nove avanture, poznanstva ali samo debate. Zanjo je srečevanje novih ljudi in komunikacija prava poslastica, saj se tudi v prostoru polnem tujcev več kot odlično počuti. Sposobnost prevzeti vlogo v komunikaciji je njena prednost, ki ji velikokrat olajša življenjsko pot.

Iskren nasmeh je pokazatelj prijazne podobe ter pripravljenosti na nove dogodivščine.

blankLevinja ne komplicira, ampak zna skozi življenje delovati spontano, svobodno in seveda malce kraljevo. Ker ni preveč občutljiva in čustvena, zna tudi negativne situacije sprejeti na realen način in se ob njih motivirati ter zaupati času, da bo naredil svoje.

Velikodušna in ustvarjalna levinja, zna biti popolnoma zvesta tistim, ki jo cenijo in sprejemajo njeno samozavestno držo. To je ženska, ki se moškemu ne bo nikoli podredila, kljub temu da je lahko njegova ljubka, vendar odločna sopotnica.

Odločna levinja
Odločna levinja

Njen pogum je nalezljiv in njen nasmeh spravi v dobro voljo še tako žalostnega in zaskrbljenega. Je odlična prijateljica, ki zna vedno in povsod motivirati, tudi takrat, ko drugi obupajo.

Levinja funkcionira nepremagljivo in s svojo prisotnostjo omreži vse okoli sebe. Polna strasti, pleše in dela spontano, kar ji omogoča, da si zna vzeti čas zase.

Ona je ženska, ki je enostavno ne morete nadvladati, lahko pa hodite z njo in ji sledite, ter se od nje učite, kako biti bolj samozavesten!

Preverite ujemanje z ljubljeno osebo?

 

PRIPOROČAMO

HOROSKOP: KAJ VAM LAHKO POKVARI DAN?

Preverite, kaj vam lahko v trenutku pokvari dan glede na vaše astro znamenje!
error: