Dekoracija, ki je najboljša izbira za vaš dom, glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

Dekoriranje ali dekoracija v domačem okolju je tisto, ki pritegne pozornost vseh. Lahko je stenska umetnost, slika, polica, vaza ali kip. Ti kosi dejansko prikazujejo vaše želje in izbiro za dom. Nekateri se radi odločijo za veliko elegantno ogledalo, drugi pa kupujejo osupljivo pohištvo, ki krasi stanovanje. Kaj pa vi, glede na astrološko znamenje?

OVEN

Ovni imajo veliko osebnost. Torej, potrebujejo veliko prostora. Njihova drzno naravnana narava se ne boji odločiti se za neverjetne stvari. Zato uporabijo eno steno popolnoma po svoji izbiri, da popestrijo stanovanje. Steno bodo okrasili z živahnimi barvami in vzorci, ki bodo ovna vedno znova navdihovali. Zanje je v bivališču pomemben tudi poseben kotiček, da ostanejo aktivni in se z nečim ukvarjajo.

BIK

Biki se vedno radi odločijo za udobje z eleganco. Velika kopalna kad je kot nalašč zanje, da lahko brezmejno uživajo v njej. To jih sprošča, hkrati pa pritegne pozornost drugih, saj se s svojo udobno kopalnico radi pohvalijo. V vsaki sobi kjer se gibajo jih mora spremljati občutek domačnosti. Privlačijo jih barve, ki prikazujejo njihov zemeljski element. Biki so najraje doma, zato radi dekorirajo stanovanje na več različnih načinov.

Dekoracija, ki je najboljša izbira za vaš dom, glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

DVOJČKA

Dvojčkom je všeč dekoriranje, ki ne pritegne samo njihove, ampak tudi pozornost vseh, ki stopijo v njihov prostor. To je lahko abstraktno umetniško delo, ki izstopa po barvitosti ali posebnem slogu. Tudi zabavna knjižna polica je odlična izbira, ko dvojček dekorira svoj dom. Lahko jo bodo napolnili z njihovimi najljubšimi knjigami mora pa biti privlačne barve in malce ekscentrična, kot so tudi oni sami.

RAK

Raki so najbolj povezani z domom, kjer pri dekoriranju poslušajo svojo nežno plat. Obožujejo dobrodošlice in pastelne odtenke. Lepa preproga je za njih klasičen kos, ki ga enostavno morajo imeti. Gostom in raku bo zagotovila domač občutek in vrhunsko udobje. Preproga, skrbno izbrana, bo v njihov dom doprinesla tudi tradicionalen videz. Zanje je zelo pomembno udobje in sprostitev.

Dekoracija, ki je najboljša izbira za vaš dom, glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

LEV

Levu so všeč velike, svetle in žive stvari. Veliko ogledalo je prava izbira, ko lev dekorira stanovanje. To bo ustvarilo tudi posebne iluzije ter občutek, da bo njegovo stanovanje videti večje in prostorno. Samovšečen lev se bo z veseljem večkrat na dan pogledal v ogledalo, kar ga bo dodatno spravilo v dobro voljo. Ogledalo naj bo posebno in seveda za zahtevnega leva unikatno.

DEVICA

Vsak kos, ko devica dekorira stanovanje mora biti funkcionalen. Klasično pohištvo za shranjevanje je odlična popestritev njenega doma. To bo dodalo živahnost stanovanju, kar bo devici dalo nekaj dodatnega prostora za shranjevanje stvari. Ker devica brez reda ne more živeti, nujno potrebuje dodatne predale ali omare za shranjevanje, tako da jih lahko uporabljate funkcionalno ter seveda kot popestritev. Obožuje les in naravne materiale.

Dekoracija, ki je najboljša izbira za vaš dom, glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

TEHTNICA

Tehtnica je simbol lepote, všeč so ji elegantne in prefinjene stvari. Posebna dizajnerska svetilka bo s posebno svetlobo objela njen dom, ki bo videti živahno tako kot njena osebnost. Ko pridejo gostje, tehtnica prižiga in ugaša svojo svetilko, da bi jo opazili in pohvalili njeno precizno izbiro. Tehtnica pri dekoriranju rada vključuje estetsko noto in moderno pohištvo, da ustvari eleganco v svojem prostoru.

ŠKORPIJON

Škorpijoni pri dekoriranju svojega stanovanja potrebujete nekaj dramatičnega in živahnega, kar bo ustrezalo njihovi strastni in intenzivni osebnosti. Osupljiv in unikaten vzglavnik bo izboljšal videz spalnice ali popestril njihovo rdečo sedežno garnituro. V škorpijonovem domu je po dekoriranju večkrat prisoten gotski pridih, pomešan s strastnimi odtenki.

Dekoracija, ki je najboljša izbira za vaš dom, glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

STRELEC

Strelec je zelo impulzivna oseba, ki ima rada fleksibilnost in edinstvenost. Velika umetniška slika, takšna ki jo razume samo strelec, je odlična izbira za popestritev doma. V njegovem domu stvari niso bodo organizirane, zato majhni okraski in podobne stvari za strelca odpadejo. Strelec se z dekoriranjem ne ukvarja preveč, tudi na obiskih posebnih malenkosti ne opazi.

KOZOROG

Svoje prostor lahko delovni kozorogi dekorirajo s čudovito, a profesionalno delovno mizo. To bo funkcionalna izbira, ki bo zagotovo polepšala njihov dom. Radi imajo moderno pohištvo, ki je videti elegantno in hkrati domače, zato je les odlična izbira materiala, ko kozorog dekorira svoje stanovanje. Obožujejo pohištvo, ki ga je mogoče uporabiti za različne namene, da pridobi čim več prostora.

Dekoracija, ki je najboljša izbira za vaš dom, glede na astro znamenje, v katerem ste rojeni

VODNAR

Vodnarjev dom je običajno pisan, živahen, za nekatere poznavalce morda celo preveč dekoriran. Pisana vaza, stenska poslikava živahnih barv, blazine z živalskimi vzorci, skratka vsi dodatki, ki pridejo inovativnemu vodnarju na misel. Njihov dom je običajno precej kaotičen in neurejen, saj vodnarji ne želijo slediti tradicionalnemu načinu dekoriranja. Najraje naredijo pohištvo kar sami.

RIBI

Ribice so domiselni ljudje, ki bodo naredili vse, da pridobijo v svojem domu vrhunsko udobje. Sproščujoč gugalni stol je najboljša izbira za njih. Lahko se udobno zleknejo in sanjajo. Ker radi vključujejo svetle barve, so modri odtenki najboljša izbira, da ribice z dekoriranjem ustvarijo spokojni videz. Tudi okenske police so v domu ribice posebne in drugačne.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAJBOLJ ZAŽELENE IN NAJBOLJ MOTEČE SOSTANOVALKE