Katere so najbolj zaželene in katere so najbolj moteče sostanovalke zodiaka?

Skupno življenje zahteva veliko prilagajanja, po drugi strani pa lahko popestri tvoje življenje. Vsekakor pa je prav, da si previdna, ko izbiraš svojo sostanovalko, zato preberi astro namig, katera je najboljša in katere so najbolj moteče sostanovalke.

SOSTANOVALKI, KI BI SI JU VSAK ŽELEL

BIKICA

Bikica je tista sostanovalka, ob kateri se boš vedno dobro počutila. Je urejena, čista in organizirana, zato bodo njene stvari vedno na svojem mestu. Je velika gurmanka, ki te bo z veseljem večkrat, ko bo skuhala nekaj dobrega povabila k mizi, seveda nesebično. Rada se druži, klepeta, vendar ima prav tako zelo rada svoj mir, zato ob njej ne boš imela občutka, da te nadzira ali da krade tvoj čas.

Katere so najbolj zaželene in katere so najbolj moteče sostanovalke zodiaka?

Če imaš slab dan, bo bikica z veseljem prisluhnila tvojim težavam in te skušala razvedriti. Skratka, s sostanovalko bikico boš vedno, ko se boš vrnila domov, čutila veliko topline in prijetnih energij.

RAKICA

Rakica je umirjena sostanovalka, ki ji red in čistoča veliko pomenita. Njen prostor kjer se rada sprošča je kopalnica, vendar jo bo za sabo vedno počistila. Ko se bo odločila za svoj ritual dolgega kopanja, te bo s tem seveda seznanila, saj ne želi, da bi te vznemirjala.

Katere so najbolj zaželene in katere so najbolj moteče sostanovalke zodiaka?

Harmonični odnosi so zanjo ključnega pomena, zato se bo trudila, da s tabo ohrani prijazen in prilagodljiv odnos, ki bo obema omogočal čim bolj enostavno bivanje. Rada pospravlja in z njo nikoli ne boš našla polnega umivalnika umazane posode. Ker je organizirana, bo poskrbela, da bo priskrbela mleko, če opazi, da ga je v hladilniku zmanjkalo.

SOSTANOVALKI, KI STA LAHKO ZELO MOTEČI

STRELKA

Strelka, svoboda neodvisnica ni ravno najboljša izbira, če želite ob sebi sostanovalko, ki vzdržuje red in upošteva skupna pravila. Strelka postavlja svoja pravila in zelo rada prestopi mejo, s čimer se preveč ne obremenjuje. Ne bodi presenečena, če bo, ko ji boš tretjič rekla, naj pomije svoje krožnike, le zamahnila z roko in oddrvela iz stanovanja.

Sostanovalka

Večkrat povabi v stanovanje družbo, ki ji seveda pozabi razložiti, da je sostanovalka tik pred pomembnimi izpiti. Svoje kozmetične pripomočke večkrat založi kje v stanovanju in ko nekaj nujno potrebuje, ne razmišlja čigav je ta predmet, ampak ga uporabi. Skratka, sostanovalka, ki se težko prilagaja in ne razume določenih pravil, oziroma jih ne želi razumeti.

DVOJČICA

Igriva klepetava dvojčica je sicer zelo zabavna, vendar nič kaj natančna in prilagodljiva, ko govorimo o skupnem bivanju. Za sostanovalko se običajno odloči, saj ji je sami preveč dolgčas. Njeni obroki niso redni, prav tako nihajo njene spalne navade. Ne bodi presenečena, če jo boš zalotila, da pozno v noč, ko bi ti rada spala glasno razlaga po telefonu stvari, ki se tebi zdijo popolnoma nepomembne.

Slaba sostanovalka

Rada se smeji in spoznava nove ljudi, zato se ne čudi, če se bo v sekundi udomačila v družbi tvoje nove simpatije, ki si jo končno povabila v svoj prostor. Tudi pospravljanje zanjo ni nujno zlo, zato bodo njena oblačila večkrat ležala povsod po stanovanju, ampak ona s e s tem ne obremenjuje.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA IN POPOLNO BIVALIŠČE