HOROSKOP: KATERO DARILO NI PRAVA IZBIRA?

Preverite, katerih daril se rojeni v določenih astroloških znamenjih ne bodo najbolj razveselili
Preverite, katerih daril se rojeni v določenih astroloških znamenjih ne bodo najbolj razveselili

Preverite, katerih daril se rojeni v določenih astroloških znamenjih ne bodo najbolj razveselili

Predviden čas branja: 5 minut

Ne glede na to, kako blizu ste svojim prijateljem ali ljubljenim, je nakupovanje daril lahko stresno, razen če vam povedo, kaj točno želijo. Vsako znamenje ima določene nagnjenosti in najljubše dejavnosti, z nakupom darila glede na zodiakalno znamenje, lahko ustrežete tem željam in jim podarite nekaj, kar jim je resnično všeč. Z nakupom napačnega darila pa lahko ustvarite dvom, zato preverite, česa si posamezna astrološka znamenja za praznike ne želijo.

OVEN

Ovni imajo pustolovsko in tekmovalno naravo, vedno želijo zmagati in narediti najboljše kar lahko. Najslabše darilo za ovna je vse, kar je povezano z meditacijo, raznimi delavnicami in umirjenimi dogodki. Nikar jim ne podarjajte nekaj, kar je časovno vezano, saj želijo biti sami gospodar svoje usode.

BIK

Biku vlada Venera, ki je planet lepote in ljubezni, zato so zelo čutni. Čeprav so zelo radi v objemu doma, jim nikar ne kupujte raznih odej in brisač, saj je njihov okus prefinjen in želijo le tisto, kar je resnično izbrano. Prav tako se ne bodo najbolj razveselili velike količine čokolade, saj imajo ves čas težavo s poseganjem po sladkem.

DVOJČKA

Dvojčkom vlada Merkur, planet komunikacije in intelekta, so požrešni bralci, ki radi potujejo in raziskujejo svet okoli sebe. Pri dvojčkih z darilom težko zgrešite, le rož jim raje ne kupujte, saj bodo zaradi njihovega hitrega tempa prehitro ovenele.

RAK

Raku vlada luna, ki vlada domu in vsemu, kar je z njim povezano, so tudi zelo družinsko usmerjeni. Ne kupujte jim raznih računalniških pripomočkov in mobilnih telefonov, saj pričakujejo več pristnosti ter občutek, da ste zanje kupili ali naredili darilo iz srca, tudi če je bilo poceni.

Preverite, katerih daril se rojeni v določenih astroloških znamenjih ne bodo najbolj razveselili

LEV

Levu, ki ljubi pozornost, vlada sonce, zato je zanj samoumevno, da do prejel darilo. Največje razočaranje lev doživi, če prejme nekaj rutinskega, nekaj kar imajo vsi. Prav tako ne mara raznih komercialnih daril, saj ima potem občutek, da se zanj sploh niste potrudili.

DEVICA

Devica z veseljem dovoli nekomu drugemu, da zasije v soju žarometov, zato ne mara presenečenj, ki jo postavljajo v ospredje. Razne vstopnice za predstave ali druga doživetja, kjer se izpostavimo so za devico darilo, ki se ga žal ne bo razveselila. Prav tako bo razočarana, če bo prejela kakšen udarni modni dodatek.

TEHTNICA

Tehtnica želi ostati edinstvena, ne želi se zliti z množico. Majica z logotipom ni najboljša izbira, saj ima tehtnica svoj prefinjen okus. Tudi darilo, ki bi jih prisililo v hitre odločitve ni dobra izbira, saj tehtnica da se odloči potrebuje čas in seveda umirjeno okolje.

ŠKORPIJON

Škorpijone, ko govorimo o presenečenjih najbolj jezi, če boste poskušali iz njih izvabiti čustva, ko na to niso pripravljeni. Ne podarite jim nečesa, kar bi jih spominjalo na nekaj česar ne marajo. Tudi knjige s prazno ter nezanimivo vsebino ali takšno tematiko ki ni na seznamu njihovih zanimanj so lahko za škorpijone slabo darilo.

Preverite, katerih daril se rojeni v določenih astroloških znamenjih ne bodo najbolj razveselili

STRELEC

Strelec ne mara podrobnosti, negativnosti, omejitev ter samote, kar je pri izbiri darila dobro imeti v mislih. Nikar jim ne podarjajte zapletenih daril, ali takšnih, ki jih bodo morali doživljati sami. Za strelca verjetno ni nič bolj dolgočasnega kot sedeti sam in reševati nekaj kompleksnega.

KOZOROG

Kozorog ne mara fantazij ter poceni izdelkov. Najslabše darilo zanj je karta za adrenalinski park ali dogodivščina, pri kateri se prebuja adrenalin. Tudi razni dodatki za dom niso najboljša izbira, saj kozorogi slovijo po reku manj je več in prisegajo na svojo eleganco, ki je ne želijo porušiti.

VODNAR

Vodnar bi si darilo najraje izbral sam. Nikar jim ne podarjajte raznih tečajev in delavnic, saj si svoje dejavnosti najraje izbirajo sami. Tam, kjer jih nekaj ne zanima se dolgočasijo in lahko celo zamerijo, da ste izbrali nekaj, kar jim ni pisano na kožo. Tudi razne odeje in vzglavniki jim niso všeč.

RIBI

Ena najslabših stvari, ki jih lahko naredite ribam, je, da jim kupite le darilo, brez da bi z njimi preživeli nekaj svojega dragocenega časa. Darila, ki niso podarjena iz srca ribicam ne pomenijo nič. Razne čokoladice in izdelki, ki so povsod na voljo zanje nikakor niso najboljša izbira.

Pripravljeno za Govori.se