HOROSKOP: RADI OBDARUJETE, ALI RAJE SPREJEMATE DARILA?

Astro znamenja, ki rada obdarujejo in znamenja, ki najraje prejemajo darila
Astro znamenja, ki rada obdarujejo in znamenja, ki najraje prejemajo darila

Astro znamenja, ki rada obdarujejo in znamenja, ki najraje prejemajo darila

Predviden čas branja: 3 minutes

Prihaja čas obdarovanj, praznični čas, ki se ga vsi veselimo, nekateri bolj, nekateri manj. Obdarovanje je tradicija, ki marsikomu veliko pomeni. Nekateri posamezniki zodiaka najbolj uživajo v tem ko obdarujejo, pomagajo in presenečajo, nekateri pa komaj čakajo, da bodo prejeli darila. Kam spadate?

NAJRAJE OBDARUJEJO IN POMAGAJO

BIK, RAK, DEVICA, TEHTNICA, STRELEC, RIBI

To so posamezniki, ki že v oktobru razmišljajo, kaj bi podarili svojim bližnjim v prazničnem času. Raziskujejo, brskajo po spletu in iščejo nekaj posebnega, izbranega za vsakega posebej. Njihovo največje veselje je, ko se zazrejo v izraz na obrazu od odpiranju daril, s katerimi presenečajo. So zelo pozorni in sočutni in najbolj jih boli, če nekoga presenetijo po pošti in se jim ta oseba ne zahvali na primeren način. Tako so skromni, da kljub temu da ves čas dajejo, pomagajo in obdarujejo sami ne pričakujejo ničesar v zameno.

Bik je tisti, ki je prepričan, da je potrebno v decembru svoje najbližje, še posebej otroke ves čas obdarovati z majhnimi in velikimi pozornostmi.

Astro znamenja, ki rada obdarujejo in znamenja, ki najraje prejemajo darila

Rak se tako težko zadrži, da ne bi razveselil drugih, da si je sposoben denar če ga nima dovolj tudi sposoditi, samo da bi videl iskrice v očeh. Devica ima seznam daril za vse bližnje dokončan že v novembru, saj jo je strah, da kakšno darilo, ki si ga je zamislila ne bi bilo na zalogi. Tehtnica najbolj uživa, ko nekaj podari, rada podarja nasmeh, lepe besede in darila, ki so vedno zelo izvirna ter seveda elegantna.

NAJRAJE PREJEMAJO DARILA IN PROSIJO ZA POMOČ

OVEN, DVOJČKA, LEV, ŠKORPIJON, KOZOROG, VODNAR

To so posamezniki, ki se z obdarovanjem v zadnjem delu leta ne obremenjujejo preveč. Večkrat poudarijo, da jim prazniki ne pomenijo veliko, kljub temu pa nestrpno pričakujejo, da jih bo obdarovalo čim več ljudi. Oven pričakuje, da je v letu za bližnje storil toliko dobrega, da si enostavno zasluži kakšno večje darilo. Dvojčki so tako zmedeni in raztreseni, da pozabijo na obdarovanje, ko pa prejmejo darilo, se jim zdi to samoumevno. Sposobni so celo povedati, da so sami pozabili nekaj kupiti.

Levi pričakujejo, da so toliko vredni, da jim darila pripadajo, pričakujejo celo izbrana darila in presenečenja.

Astro znamenja, ki rada obdarujejo in znamenja, ki najraje prejemajo darila

Škorpijoni so običajno občutljivi, če se nekdo ne spomni nanje. V kolikor potrebujejo kakšno pomoč ali izdelek, bodo bližnje na to na glas opomnili. Kozorogi so hladni in pri izbiri daril malce nerodni, na darila sicer ne pozabijo, vendar imajo toliko težav z izbiro, da po napornem iskanju daril včasih odnehajo. Vodnarji so pomembni in zato pričakujejo tudi pomembna in seveda izvirna darila. To so posamezniki, ki so sposobni direktno pokazati ali povedati, če jim vaše darilo slučajno ni všeč.

Pripravljeno za Sensa.si