Horoskop: Kratka fraza, ki vas lahko reši v kočljivi situaciji

Večina ljudi težko prizna svojo napako, se opraviči ali dovoli, da jim nekdo drug pokaže smernico. Katera pa je tista kratka fraza, ki vas lahko reši glede na vaše astrološko znamenje? Preverite!

OVEN

»ZMOTIL/A SEM SE«

Optimistični, samozavestni ovni imate vedno prav, vsaj mislite da imate, zato boste svojo okolico najbolj presenetili, če boste priznali, da ste se v določeni zadevi zmotili. Presenetili pa boste tudi sebe, saj boste le tako lahko naslednjič zadevo opravili še boljše. Poleg tega vam bodo vaše napake s to frazo veliko prej oproščene ali celo spregledane.

BIK

»NIČESAR«

Biki, v življenju boste počasi spoznali, da je včasih najboljše za vas, če enostavno ne rečete ničesar in ste samo opazovalec. Ko ste jezni ali vznemirjeni ne recite ničesar, ampak umirjenost poiščite v svoji tišini. Tudi na poslovnem področju, še posebej ko se stvari zapletejo in zaostrijo, raje ne recite ničesar, tako ne boste ničesar dodatno zakomplicirali.

Kratka fraza za vaše astro znamenje

DVOJČKA

»RAZMIŠLJAM«

Dvojčki, vaša klepetavost ne pozna meja, vendar bi jo morali včasih podkrepiti z globokim razmišljanjem in le tako bi si prihranili številne težave, ki vam jih dolg jezik povzroča. Začnite razmišljati o vsem kar se vam dogaja in preko razmišljanja nato odreagirati. Kljub temu ohranite razigranost, ki vas dela tako posebne, le razmislite kje jo boste diplomatsko unovčili.

RAK

»TO BI BILO ODLIČNO«

Raki težko sprejemate komplimente in pohvale, ki godijo prav vsakemu izmed vas. Ko vam nekdo nekaj predlaga ali vas pohvali, sprejmite pozitivno frazo, se nasmehnite in odgovorite, da bi bilo to odlično, oziroma, da je kompliment odličen. S tem boste ustvarili pozitivno energetsko polje in si sčasoma malce dvignili svojo samozavest.

Kratka fraza za vaše astro znamenje

LEV

»ŽAL MI JE«

Levi težko priznate svoje napake, saj je vaš ego večji, kot pri ostalih znamenjih. Kljub temu da ste vsemogočen kralj, ki skoraj vedno zmaga v bitki, ne bi bilo slabo, če bi se večkrat rokovali s frazo žal mi je, ki lahko povzroči v odnosih pravo odskočno desko k harmoniji, ki pa je za vas ključnega pomena. Torej, če ste nekoga užalili, mu povejte, da vam je zelo žal in da to iskreno mislite.

Kratka fraza, ki vas lahko reši, ko ste v težavah

DEVICA

»MI LAHKO RAZLOŽIŠ«

Device imate svoje življenje načrtovano do potankosti in vedno same predvidevate, kaj je najboljše za vaš napredek, vendar se ne zavedate, da bi lahko bile še boljše, če bi večkrat upoštevale frazo mi lahko razložiš. Prenehajte samo vi deliti svoje nasvete, ampak se jih naučite tudi sprejeti, le tako bo vaše življenje postalo bolj zabavno, vi pa osebnostno bogatejši.

Kratke fraze

TEHTNICA

»JAZ VEM«

Neodločne tehtnice dostikrat intuitivno zaznate boljšo rešitev kot ostali, vendar je ne izpostavite dovolj, da bi prepričali množico. Večkrat uporabite frazo jaz vem in začnite bolj odločno stati za svojimi odločitvami in željami, s tem boste k svoji osebni rasti doprinesli tudi več stabilnosti in samozavesti. Kratka fraza, ki vas lahko reši je zelo enostavna. Torej, bodite bolj prepričani vase in uspelo vam bo lažje in bolj lahkotno.

ŠKORPIJON

»ZDI SE MI DA«

Tudi če ste strokovnjak ali mojster nečesa, še ne pomeni da veste vse, zato raje podprite svoje trditve z argumenti, ki resnično štejejo in niso destruktivni za ostale. Ne prodirajte v ospredje z avtoriteto in svojimi morebitnim položajem, avtoriteta bo že poskrbela, da boste našli pravico, sodelovanje pa bo vsekakor poskrbelo za sožitje in morebiten napredek.

Kratke fraze

STRELEC

»POTREBUJEM POMOČ«

Strelci se sami tako dobro znajdete, da smatrate da vam nihče ne more in ne rabi pomagati. Čim prej si priznajte, da bi bilo vaše življenje lažje, če bi kdaj sprejeli pomoč in si olajšali delo ali situacije. Ko potrebujete pomoč, bodite jasni, odločni in iskreno priznajte da sami ne zmorete ter da potrebujete pomoč. S tem boste pokazali svojo ranljivost, spoštovanje in čut za sodelovanje.

KOZOROG

»RAD/A TE IMAM«

Hladni kozorogi imate veliko težavo izpovedati svoja globoka čustva na glas, zato začnite pogosteje uporabljati frazo rad/a te imam. Ta fraza sodi na razna področja vašega življenja, ne samo na ljubezensko. Odprite svoje srce, seveda pa ne pozabite še naprej uporabljati svojega preciznega razuma, vendar ga večkrat obogatite s tem, da nekomu poveste, da vam veliko pomeni.

Astrološka znamenja

VODNAR

»NISEM TAKO MISLIL/A«

Vsi delamo napake, tudi vodnarji, ki imate večkrat občutek, da je vse kar naredite prav. Za besede, ki niso bile premišljene, obtožbe, zoprna dejanja boste našli čudovito rešitev, če boste večkrat uporabili frazo da niste tako mislili. Če vam spodleti, se nikar ne obtožujte, ampak se raje iskreno opravičite in razložite, da vaši prvotni nameni niso bili slabi, ter da ste si vse skupaj drugače predstavljali.

RIBI

»POKAŽI MI«

Vaš ribji notranji občutek vas običajno vodi v pravo smer, vendar vam primanjkuje iznajdljivosti, zato se boste v življenju večkrat znašli, če boste nekoga prosili, da vam določene zadeve pokaže. S tem se boste naučili tudi poslušati, poleg tega pa boste zagotovo osvojili kakšno novo zanimivo veščino, ki jo boste lahko kasneje tudi vi pokazali drugim.

Članek je bil pripravljen za Sensa.si

Preberite tudi REŠEVANJE KONFLIKTOV, STRES IN ČUSTVA