HOROSKOP: STE NOČNA ALI JUTRANJA PTICA?

Ste nočna ptica ali jutranja ptica, glede na vaše astrološko znamenje?
Ste nočna ptica ali jutranja ptica, glede na vaše astrološko znamenje?

Ste nočna ptica ali jutranja ptica, glede na vaše astrološko znamenje?

Predviden čas branja 5 minut

Različni smo si, tudi glede tega, ali smo večerni ali jutranji tip. Osebe, ki so jutranji tip, nikakor ne želijo zamuditi začetka dneva, takrat so najbolj motivirani in zbrani. Težko bedijo dolgo v noč. Na drugi strani pa so ljudje, ki so najbolj budni, ko se zvečeri. Takrat so tudi najbolj zbrani produktivni. Jutranje zgodnje vstajanje pa je zanje kot najhujša nočna mora. Kam spadate glede na astrološko znamenje, med tiste, ki radi zgodaj vstanejo ali med tiste, ki radi bedijo dolgo v noč?

Ko pade mrak, ko se ozračje umiri, takrat določene ženske šele zaživijo, začnejo ustvarjati in se odlično znajdejo v vseh situacijah.

Ves čas je v pogonu, skoraj nikoli utrujena, pa vendar je noč tisti del dneva, ko strelka še dodatno zažari in dobi svojo moč. Učenje, delo in zabava, vse to je najbolj učinkovito ponoči, ko ima strelka mir, da se lahko posveti temu kar počne v polni meri. Če jo želite očarati, jo raje kot na obilen zajtrk povabite na elegantno večerjo z več hodi, vendar ne pričakujte, da bo ob polnoči zaspala, saj se njene energije takrat šele prebudijo.

Ste nočna ptica ali jutranja ptica, glede na vaše astrološko znamenje?

Škorpijonka je prava nočna ptica, ki zaživi, ko pade mrak. V večernih urah postane bolj kreativna, inteligentna, ekstrovertirana in nasmejana. Njen največji problem je, ker ni usklajena z urnikom poslovnega sveta. Zato lahko veliko priložnosti splava po vodi, saj marsikdo ne razume, da je tudi ob dveh zjutraj popolnoma budna in osredotočena. Najlažje deluje v dejavnostih, ki dopuščajo večjo fleksibilnosti urnika, ki ga lahko prilagodi svojim nočnim pohodom.

Vodnarka postane v večernih urah, ko dobesedno zaživi bolj orientirana k ciljem, bolj proaktivna in zadovoljna. Ko se večina odpravi spat, vodnarka začne s svojim ustvarjanjem in takrat se ji lahko porodijo neverjetne zamisli. Sposobna jih je tkati celo noč, do jutranjih ur, ki so po njenem mnenju namenjene sladkemu spancu. V zadnjem delu dneva je bolj dovzetna za aktivnosti, hitreje se strinja z drugimi lažje jo je prepričati v kakšno prijetno neumnost.

Jutro je del dneva, ki se ga marsikatera med vami najbolj veseli, saj zna uživati v tišini in je zjutraj tudi najbolj učinkovita.

Rakica zelo dobro ve, da je najboljše, da se, ko zvoni budilka vstane iz postelje in nikoli ne podaljšuje dremeža. Ona je tista, ki jo jutranji žarki običajno prebudijo brez alarma budilke. Zanjo začetek jutra s pozitivnim odnosom pomaga oblikovati preostanek dneva. Med hvaležnostjo in srečo obstaja neposredna povezava, zato rakica z veseljem že zjutraj izrazi hvaležnost in se s tem poda v prijetne energije. Rakica rada, ko se zbudi za nekaj minut stopi na svetlobo in svež zrak.

Ste nočna ptica ali jutranja ptica, glede na vaše astrološko znamenje?

Tehtnica, ki je jutranji tip ženke in se vstaja brez alarma budilke, najraje, ko se zbudi opravi vadbo, ki pa je lahko tudi preprosto raztezanje. Zaveda se, da se z razgibavanjem telo prebudi in spodbudi pretok krvi po telesu. Ker stemni k vitkosti in lepoti, ji vadba pred zajtrkom pomaga tudi pri izgubi kilogramov. Najbolj pa se veseli tehtnica svoje velike skodelice jutranje kave ob kateri zna odlično umiriti svoje misli. Ko se zbudi, je njena prva misel kozarec vode. Rutina pri vstajanju je njena prednost, ki daje njenemu telesu tudi dolgoročni ritem.

Devica ima rada red, tako v življenju, kot tudi glede spanja in vstajanja. Ona je prepričana, da bi, če se ne bi zgodaj vstala zamudila najlepši del dneva, ko si najlažje snuje svoje načrte. Vsak večer pred spanjem izklopi vse luči in naprave, saj se zaveda, da bo le tako njen spanec resnično krepilen. Z meditacijo, ki je njen jutranji ritual zna vzpostaviti stik sami s seboj, se sprostiti in takrat lahko resnično prisluhne sebi in svojim analitično zastavljenim načrtom.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi PREBUDITE ŽENSKO V SEBI, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE in HOROSKOP IN ČUSTVA: ŽENSKI, KI IZSTOPATA