PREBUDITE ŽENSKO V SEBI, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE

Prebudite žensko v sebi, glede na vaše astrološko znamenje
Prebudite žensko v sebi, glede na vaše astrološko znamenje

Prebudite žensko v sebi, glede na vaše astrološko znamenje

Predviden čas branja 6 minut

Zapomni si, spremembe se dogajajo počasi, zato ne obupaj, tudi ko izgubiš stik s sabo. Če preveč dopuščaš, da tvoja moška stran dominira v tvojem življenju, si odvzemaš tvoj naravni sijaj. Ženska v tebi je svetla luč, ki jo zaznavaš kot ljubezen in izkušaš kot življenje. Povezanost s tvojo ženstvenostjo je ključnega pomena za negovanje ženske duše. Vzemi si čas, da dojameš nova spoznanja, in prebudiš žensko v sebi, kajti to lahko traja.

Zapomni si, nisi nemočna žrtev svojih lastnih misli, ampak mojstrica in upravljalka svojega uma. Sama ustvarjaš svojo realnost v zvezi z žensko znotraj tebe in sama odločaš, katerim mislim boš sledila in v katere boš tudi verjela. Prebudi svojo samozavest, s tem boš zagotovo poiskala žensko v sebi in se s svojo vztrajnostjo naučila, kako jo je potrebno negovati tudi v prihodnje.

Da poiščeš žensko energijo v sebi, je potrebno oprostiti sebi in drugim in negovati to edinstveno energijo. Odpustiti sebi vse zveni enostavno, in v resnici tudi je, a resnično narediti to, je vse prej kot lahko. Znebi se vzorcev, ki so povezani s staro energijo in mentalnim delovanjem. Odpusti si vse napačne korake, in nato prihaja največja svoboda. Zapomni si, da očitanje sami sebi in krivda do sebe predstavljata oviro pri izražanju ženske narave.

Prebudite žensko v sebi, glede na vaše astrološko znamenje

Svojo žensko, ki se skriva v nežnih tančicah tvoje globine, lahko prebudiš s pomočjo rožnate barve, ki izžareva ženskost in prebuja tvojo žensko energijo, te povezuje s tvojo ljubeznijo do sebe in posledično boš z njeno pomočjo bolj ljubeča. Obleci rožnata oblačila, ko nisi zadovoljna s svojo podobo. Če boš oblekla rožnato spodnje perilo, boš še hitreje aktivirala svojo točko, ki prebuja skrite ženske energije v tebi.

Ne glede na to, kako izgleda tvoje telo, ga vzljubi in ne skrbi zaradi oblike ali kilogramov. Ljubezen do telesa razvijaj vsak dan, in s tem vedno znova prebudi žensko v sebi. Vedi, da si varna, če si zadovoljna s svojo podobo in tako bo tudi skrita ženska večkrat z lahkoto priplavala na površje, obarvana z notranjim zadovoljstvom in seveda nasmehom na tvojem obrazu.

Če želiš prebuditi žensko v sebi, se poveži s svojo točko ženskosti, ki predstavlja tvoj center ženske energije. Nahaja se malce pod tvojim popkom, zato nanjo večkrat položi svojo dlan in začuti energijo. Reden stik s tvojo ženstvenostjo ti omogoča, da je ženska v tebi vedno aktivna in pripravljena na nove priložnosti. Bolj se boš začutila v tej smeri, enostavneje boš izražala sebe.

Prebudite žensko v sebi, glede na vaše astrološko znamenje

Če želiš, da je ženska v tebi budna in si z njo povezana, se izražaj v smeri svojih želja in o njih spregovori na glas. Ne dovoli si biti v odnosih, ki tvojo žensko naravo puščajo nezadovoljno. V odnosih, ko želiš več, ne zavijaj svojih besed v nesmiselne stavke in predvsem skušaj biti glede svojih želja jasna in iskrena. S tem načinom boš vzpostavila lepše odnose tudi z nasprotnim spolom in tudi ti boš bolj srečna.

Če želiš prebuditi žensko v sebi, si zapomni, da vsaka tvoja misel, ki jo zgradiš ustvarja tvojo sedanjost in prihodnost. Kar v tem trenutku izbiraš, kateremu vzgibu se prepustiti, dovoli tudi nežni ženski naravi da te preplavi, predvsem ji zaupaj, da te bo popeljala tja, kamor si namenjena. Tvoj notranji dialog naj bo iskren, saj se bo le tako skrita ženska v tebi odlično počutila.

Če želiš prebuditi žensko v sebi, skušaj biti bolj graciozna in elegantna. Ni nujno, da je vsak tvoj korak oster ali preveč razpuščen, raje skušaj ohraniti vzravnano držo telesa, umiri svoj korak in se izražaj bolj nežno in toplo. Tako boš zagotovo prebudila žensko plat v sebi in se intenzivno povezala z njo. Če se znajdeš v konfliktu s sabo, se postavi zase na graciozen in ženstven način.

Prebudite žensko v sebi, glede na vaše astrološko znamenje

Žensko v sebi boš prebudila, če se boš zavedala, da si vredna vsega najboljšega zato sprejmi energije, ki te obkrožajo, tudi če so za tvoj okus preveč nežne. Če tako čutiš, si lahko tudi ranljiva, vendar s pomočjo skrite ženske v sebi dovolj močna da veš, kaj je dobro zate in kaj je tisto, kar te vznemirja. Sprejmi tople energije ženske v sebi in ji dovoli, da se poda v naročje prijetnih vibracij.

Če si želiš, da bo ženska v tebi prebujena, pleši. Zapomni si, ples, katerikoli slog ima lastnost, da prebuja ženske energije v tebi in ti dovoli, da se izražaš popolnoma spontano. Izberi tistega, s katerim si najbolj povezana in se takrat, ko čutiš da si prazna predaj gibom, ki bodo zagotovo prebudili žensko v tebi. S plesnimi gibi bo poleg tvoje zavesti v boljšem stanju tudi tvoja fizična pripravljenost, ki jo močna ženska v svojem vsakodnevnem delovanju vsekakor potrebuje.

Če želiš premostiti sramežljivost in notranje občutke, ki te vlečejo navzdol prebudi žensko v sebi na način, da se v intimnih odnosih bolj globoko povežeš s partnerjem in se skupnim užitkom popolnoma prepustiš, brez vseh odvečnih zavor, strahov in dvomov. Dovoli si, da se tvoje sanje in domišljija povežejo s tvojo realnostjo, tako bo ženska v tebi zagotovo prebujena in zadovoljna.

Preberite tudi TRI USODNE ŽENSKE, KI JIH MOŠKI NE BO NIKOLI POZABIL in ŽENSKE, KI SO NAJBOLJ POVEZANE Z BRATI ALI SESTRAMI