Tri usodne ženske, ki jih moški nikoli ne bo pozabil!

Vsaka ženska je resnično posebna, so pa ženske, ki so za moške usodne in znajo očarati skoraj vsakega, ter še dolgo ostati v njihovem spominu in fantazijah. Katere pa so tri usodne ženske?

Tehtnice so najlepše ženske, ki očarajo s svojo milino in urejenostjo. Ovnica je tista, ki si vedno vzame kar ji pripada in skoraj nikoli ne reče ne, ko dobi pobudo za spolnost. Škorpijonka pa je ženska, ki je zaradi njenih strastnih vragolij in dramatičnega nastopa moški ne bo nikoli pozabil.

Vedno elegantna tehtnica

Če ste se zaljubili v tehtnico, pričakujte veliko mero očarljivosti, pozornost zna pritegniti s svojo sijajno eleganco. Moški pa postane ob njej slej kot prej zelo šibek in nekako odvisen od nje in njenih želja. Je ženska, ki ima urejene misli in urejeno kopalnico ter garderobno omaro. Ona zlahka moškega na simpatičen način kmalu prepriča, da je prav, da je tudi njegova omara urejena in oblačila pospravljena.

Tri usodne ženske, ki jih moški nikoli ne bo pozabil!

Moški ji sledi, medtem ko se večina njenih prijateljic sprašuje, kakšno srečo ima, da je on tako priden in s čim ga je prepričala, da pospravlja stanovanje in pomiva posodo.

V postelji ni ravno tigrica, vendar je tako nebogljena in prikupna, da moški ob njej sploh ne opazi, da se je spolni odnos zelo hitro zaključil. Zagotovo ji bodo kos moški rojeni v znamenju vodnarja, škorpijona in kozoroga.

Seksualna energija ovnice

Ovnica je ženska, ki je, ko vstopi v prostor, s strani moških zagotovo takoj opažena. Njena seksualna energija in strast, ki vedno korakata z njo, jo naredita zelo privlačno. To je ženska, ki nikoli ne skriva svojih občutkov. Ona nikoli ne potrebuje nekoga, da bo skrbel zanjo in ravno zato jo moški obožujejo, saj se ob njej počutijo zelo varno, vendar se ne zavedajo, da se kmalu znajdejo v zelo podrejenem položaju in ji sledijo. Ona jih je prepričala, da je takšna pot najboljša, seveda na diplomatski način.

Usodne ženske

Nato zaradi njene energičnosti, divjega temperamenta in direktne komunikacije slej kot prej podležejo njenemu šarmu.

Ona je drugačna, vedno živahna in vedno pripravljena na posteljne vragolije, kjer se zna popolnoma prepustiti in tudi poskusiti kaj bolj pikantnega. Vse to pa bo moškemu ostalo v tako dobrem spominu, da se bo enostavno želel vedno vračati k njej, saj z njo ni nikoli dolgčas. Zagotovo ji bodo kos moški rojeni v znamenju strelca, leva in tehtnice.

Škorpijonka bo moškega spremenila v svojega sledilca

Škorpijonka bo moškega osvojila sama, ne bo čakala, da jo osvoji on, saj to zanjo ni dovolj zanimivo. Ko osvoji moškega, pričakuje, da ji bo sledil in jo animiral, vedno in povsod. Njen moški bo kmalu sledilec, ki se obremenjuje, kaj je še pozabil, da ne bo razočaral svoje škorpijonke. Seveda pa si jo bo za vedno zapomnil tudi po njenem ekstravagantnem videzu, ki ga bo pokazala že na prvem zmenku. To kar je všeč njej, mora biti všeč tudi njemu, zato bo moški kmalu oblečen v oblačila, ki so bolj živahna in jih je izbrala ona.

Usodne ženske

V postelji je glavna igralka.

Ona ne mara preveč nežnosti, s čimer lahko moškega najprej prestraši, čez čas, ko pa bo ugotovil, da ima ob sebi čarobno ljubimko, ki je pripravljena tudi na kaj bolj drznega, pa bo najbolj zadovoljen in seveda takšne ženske ne bo nikoli pozabil. Zagotovo ji bodo kos moški rojeni v znamenju device, kozoroga in rib.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ŽENSKE, KI IMAJO PREVELIK EGO SO ROJENE V ZNAMENJU