Ponosen strelec obožuje spontanost

Zato me veseli, da sem strelec…

Sem strelec, tisti, ki je najbolj direkten in najbolj spontan. Nikoli se ne bom nikoli izognil temu, da bi vam povedal resnico in nič drugega kot resnico. Nikoli vam ne bo treba ugibati, kako se počutim, ker to vedno kažem navzven. Če ne prenesete brutalne poštenosti, se verjetno ne boste ujeli z mano, saj se težko zadržim, ko želim izraziti svoje mnenje. Za to, kar povem, se ne bom opravičeval. Ne znam komplicirati, ampak vedno vse rešujem na enostaven način, običajno zadnji trenutek. Ste ponosen strelec ali ponosna strelka?

Sem nemiren in vedno iščem novo pustolovščino, sem ponose strelec.

Enostavno ne vzdržim dolgo miren in zelo hitro se začnem dolgočasiti. Potrebujem nenehno gibanje in spodbudo. Verjamem v hitre rezultate in srečna naključja. Če za nalogo potrebujem veliko časa in previdnosti, jo bom verjetno predčasno zaključil in se usmeril kam drugam. Tako sem navdušen nad priložnostmi, ki mi jih nudi življenje, da običajno nisem dovolj pozoren na sedanjost.

Ponosen strelec in ponosna strelka

Sem rojen popotnik in obožujem svobodo, ponosen strelec in ponosna strelka.

Zelo rad raziskujem nove kulture in se na potovanjih poskušam učiti. Sem kot ptica, zato obremenitev ne prenašam. Med potovanjem iščem notranji mir in poskušam ubežati množici. Sem zelo velikodušno bitje, želim si, da bi bili moji prijatelji srečni, zato jim bom tudi vedno priskočil na pomoč. Prevara in nepoštenost me spravita v slabo voljo. Strelec, ko vam bo dal posojilo, vas bo najverjetneje pozabil zahtevati odplačilo. Moja radodarna narava ni namenjena samo ljudem, ampak sem tudi veliki ljubitelj živali.

Znamenje strelec je moja zaščita, saj sem kot razigran otrok, ki postavlja veliko vprašanj.

Svobodnega duha, potujoča duša in upornik brez pravega razloga. Znam biti tudi divji, vznemirljiv, neodvisen in poln življenja. Ne maram, da mi kdo govor, kaj naj počnem, in z lahkoto si utiram v življenju svojo edinstveno pot. Spremlja me filozofska plat in poleg novih priložnosti rad raziskujem svoje meje. Znan sem po iskanju resnice, po idejah, informacijah, izkušnjah, ter po tem, da postavljam resnico na prvo mesto.

Vedno izberem svetlo plat življenja in v temnih trenutkih vklopim svoj večni optimizem, zato mi marsikdo zavida, da sem strelec ali strelka. Tudi če se v mojem življenju zgodi nekaj skrajno tragičnega in groznega, bom vse sprejel kot lekcijo in poskušal zaznati pozitivne izkušnje.

Ponosen strelec in ponosna strelka. Spontanost je moja najljubša vrlina, saj ne maram načrtovanja in dorečenih zadev.

Del mojega šarma je nepredvidljivost, zato se, če želite delovati z mano pripravite na divjo vožnjo, polno nenačrtovanih postankov.

blank

Ponosna sem, da sem strelka, ki ima odličen smisel za slog in modo. Ker je moje znamenje povezano s konjem, mi ta simbolika koristi, saj so moja stegna in boki najbolj privlačni. Rada se spogledujem in ne oklevam, če mi je nekdo resnično všeč. Ne maram biti sama, zato si dneve vedno zapolnim z dejavnostmi in sestanki, seveda v družbi ljudi, ki jih imam rada in me spoštujejo. Moje srce je odprto in znamenje strelec pride do izraza, ko je potrebno v dobro voljo spraviti tudi druge.

Tudi strelec ima svojo temnejšo plat….PREVERITE!