Temna plat strelca, ki pride včasih na plano

Tako kot vsa ostala znamenja imajo tudi brezskrbni, odprti in prijazni strelci temno plat svoje osebnosti. Znajo biti zelo taktični in glasni in ko je njihov um v popolnem naletu, kakršen je ponavadi, so lahko smešno nerodni.

Strelec je lahko zelo neroden, ne samo fizično, ampak tudi socialno. Pogosto niso pozorni na to, kar rečejo, kam gredo in s kom se družijo. Nenehno se spopadajo z drugimi in iščejo svojo resnico, ki pa se velikokrat razlikuje od realnosti. Skratka, temna plat strelca je, da so nagnjeni k temu, da z lahkoto izgubijo stik s trenutkom in se z eno nogo ujamejo v vedro vode, drugo nogo pa trdno položijo drugam.

Temna plat strelca

Temna plat strelca, ki je večkrat zelo odsoten

Vsakodnevno življenje strelca je popolno zmešnjava. Njihov osebni prostor je običajno nered in vedno nekaj iščejo. Potem, ko nekaj potrebujejo, vpijejo in se nervirajo, ob tem pa še bolj zmedejo. Njihova odsotnost pomeni tudi to, da večkrat pozabijo na sestanke ali zamujajo, kar je lahko frustrirajoče in neprijetno za druge.

Divja narava strelca pogosto pomeni, da se nočejo držati vsakodnevnih družbenih konvencij in pričakovanj. V svojem razmišljanju in obnašanju so uporni in izvirni, zaradi česar se ljudem, ki so bolj nagnjeni k upoštevanju pravil včasih zdijo nekoliko čudni.

Pretirana taktičnost je glavna negativna lastnost znamenja strelec.

Večina strelcev ne bo dvakrat razmišljala o tem, da bi vam povedala, kako živeti življenje. Nagnjeni so k temu, da bodo vedno povedali, kaj si mislijo, ne da bi razmišljali, kako bi to lahko sprejela druga oseba. Prav tako lahko zastavljajo neprijetna in včasih kočljiva vprašanja. Njihova neverjetna iskrenost pa je lahko za druge celo moteča. Strelec je lahko težaven poznavalec, ki ne bo poslušal nikogar in ne bo sprejel nobenih nasvetov.

Temna plat strelca

Negativna lastnost strelcev je tudi, da so nagnjeni k neodgovornosti in samoljubju, impulzivnosti in nestrpnosti.

Vsekakor jim primanjkuje samodiscipline. Hitro pobegnejo pred neprijetnimi situacijami, obveznostmi ali odgovornostmi. Sposobni so prenehati sredi tega, kar počnejo, če se pojavi kaj boljšega ali bolj zabavnega.

Verjetno je najbolj negativen vidik strelčeve narave ta, da je kolerik.

Njihov temperament lahko izbruhne tudi nad najbolj nepomembnimi zadevami in ko to storijo, uporabljajo negativne besede za napad. Tako hitro, kot se razjezijo, se znajo tudi zopet nasmejati. Strelci nikoli ne želijo upočasniti stvari. So nemirni in nestrpni. Ko se stvari ne gibljejo po njihovih tirnicah, postanejo frustrirani in godrnjavi.

Strelci včasih ravnajo neprevidno, jemljejo stvari za samoumevne in tvegajo, s čimer lahko ogrožajo sebe in druge. Njihova neprevidnost pogosto pritegne razne kritike.

Temna plat strelca, ki je kot časovna bomba.

Običajno so zelo prijetni in spodobni, toda ko zbadajo, bo to eksplozija, ki je nikoli ne boste pozabili, storili bodo karkoli in vse in povedali karkoli grdega, da bi zaščitili sebe. V ljubezenskih odnosih se bojijo resnega razmerja, bolj jim ustrezajo svobodne in sproščene veze, kjer ni določenih pravil.

Preberite tudi TEMNA PLAT OVNA. SI UPATE PRIZNATI?