LJUBEZENSKI TRIKOTNIKI IN ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Katera znamenja zodiaka se najbolj pogosto znajdejo v ljubezenskih trikotnikih?
Unsplash.com

Katera znamenja zodiaka se najbolj pogosto znajdejo v ljubezenskih trikotnikih?

Predviden čas branja: 4 minute

Na podlagi raziskovanja astrologije in lastnosti naj bi bila zračna znamenja tista, ki se skozi življenje največkrat znajdejo v ljubezenskih trikotnikih. To so posamezniki, ki se težko zavežejo ali zaobljubijo, pogosto tudi obljubijo nekaj, česar tekom razmerja niso sposobni udejanjiti. Vsi, ki se znajdejo v ljubezenskem trikotniku, se pogosto soočajo z neizpolnjenimi pričakovanji in prizadetimi občutki. Ljubezenski trikotnik je zapletena čustvena situacija, v kateri sta vpleteni več kot dve osebi. Čustvena navezanost med dvema osebama je porušena z vpletanjem tretje osebe.

Nihče ne želi biti v ljubezenskem trikotniku, saj je lahko precej zahteven in boleč.

Vendar, če se znajdete tam, je najbolj smotrno, da se začnete spraševati, kako rešiti ljubezenski trikotnik. V takšnem razmerju se lahko znajdete v različnih vlogah. Preden naredite kakršen koli korak, se poglejte v ogledalo in se sprijaznite s situacijo in svojo vlogo v njej. Dvojčki, tehtnice in vodnarji potrebujejo prostor za dihanje, zlasti v svojih odnosih. Če tega ne dobijo, postanejo nemirni in začnejo iskati vznemirljive izkušnje drugje, seveda to pomeni tudi več zapletenih ljubezenskih situacij.

Katera znamenja zodiaka se najbolj pogosto znajdejo v ljubezenskih trikotnikih?

DVOJČKA

Nobena skrivnost ni, da ima znamenje dvojčka rado dvojno življenje. Ti šarmerji in šarmerke svobodnega duha radi igrajo svojo igro in se ne ozirajo na morebitne posledice. Raznolikost je zanje začimba življenja, zato ni čudno, da jih pogosto ujamemo v tesnih odnosih z dvema ali več osebami. Znani so po svoji dvojni naravi, ki jih večkrat na področju čustev vodi v tako močno razcepljenost, da se ne morejo odločiti ali bi izbrali osebo A ali osebo B, na koncu večkrat izberejo obe.

Zaradi svoje naravne karizme in spogledljivosti se težko uprejo, ko se pojavi strastna priložnost, saj so radovedni, kaj jim lahko nova oseba ponudi. Poleg tega jih je potrebno mentalno stimulirati. Če zanje niste dovolj zabavni, bodo dogajanje poiskali drugje, od vas pa se ne bodo poslovili, saj vas imajo vendar radi.

TEHTNICA

Tehtnico predstavlja tehtnica, kar pomeni, da tudi ko je zaljubljena v razmerju tehta v svojih mislih. Zaradi tega so zelo neodločni, kar lahko privede do tega, da nagovarjajo in osvajajo tudi če so v razmerju, saj smatrajo, da so samo prijazni. Tehtnicam vlada tudi Venera, planet ljubezni, zato so zelo rade zaljubljene. Vznemirja jih, če kdo želi pridobiti njihovo naklonjenost, takrat se težko obvladajo.

Čeprav so zelo iskrene in poštene, se zaradi neodločne narave večkrat znajdejo v ljubezenskih trikotnikih. Prav tako zapleten ljubezenske situacije s težavo zaključijo, saj se na nek način bojijo, da bi na koncu ostale same.

Katera znamenja zodiaka se najbolj pogosto znajdejo v ljubezenskih trikotnikih?

VODNAR

Vodnarji se lahko znajdejo sredi ljubezenskega trikotnika iz več razlogov. Večkrat so čustveno nedostopni, raje kot da bi nekomu zvesto pripadali imajo prijatelje z ugodnostmi, obožujejo svojo svobodo in ne želijo, da jim kdo sugerira kaj je zanje dobro. Ker svojih namenov ne povedo vedno odkrito, se na ljubezenskem področju zlahka znajdejo v kočljivi situaciji, v katero je vpletenih več oseb.

Večkrat jih določena oseba privlači ko je vezana, ker so zelo pogumni, kljub temu pristopijo in poskusijo svojo srečo. Razmišljanja o občutkih krivde ne poznajo, oziroma se mu spretno izognejo. Radi razmišljajo o vseh možnostih, ki jih imajo na področju ljubezni, redko pa pomislijo na posledice.

Pripravljeno za Elle.si