Katera astrološka znamenja se v kuhinji resnično ne znajdejo?

To so astrološka znamenja, ki s kuhanjem in kuhinjo niso najbolj povezana. To so posamezniki, ki raje kot v kuhinji ustvarjajo na drugih področjih. Kljub temu, da se v kuhinji ne znajdejo, pa imajo morda kljub temu radi dobro hrano, seveda tisto, ki jo zanje ustvari nekdo drug.

OVEN

Ovni imajo radi bogato in kalorično hrano, za pripravo katere porabijo čim manj časa. To so posamezniki, ki jim je velika škoda dolge ure vlagati v pripravo posebnega obroka. Radi se sedejo za mizo in so postreženi. Tudi naročanje hrane na dom je v njihovi navadi, saj jim ni zelo pomembna sestava hrane, ampak dejstvo, da se bodo tisti trenutek resnično najedli. Receptov običajno ne prebirajo in čeprav so jim zaradi njihove širine poznane skoraj vse jedi, ne vedo, kako in iz česa jih pripraviti. Tudi gospodinjski aparati jim niso najbolj blizu.

Katera astrološka znamenja se v kuhinji resnično ne znajdejo?

DVOJČKA

Dvojčki se znajdejo v marsičem, kuhanje pa ni ravno njihova najljubša vrlina. Čeprav so zelo radovedni in jih zanima, kaj dajo v usta, dlje od zanimanja običajno ne pridejo. Čeprav večkrat razmišljajo, kako dobro bi bilo, da bi znali odlično kuhati, se raje odločijo za kaj drugega, kuhanje pa prepuščajo tistim, ki imajo žilico za to. Znani so po tem, da se medtem, ko kuha nekdo drug smukajo po kuhinji in postavljajo vprašanja. Dvojčki ne razumejo, kako lahko nekateri tako zelo uživajo, ko ob kuhanju prebujajo svojo ustvarjalnost, edinstvenost, želje in ljubezen. Prepričani so, da je hrana tukaj da nahrani telo, ne pa tudi dušo.

ŠKORPIJON

Škorpijonom, ki živijo polno življenje malokrat obveznosti dopuščajo sproščeno kuhanje. Zaradi hitrega tempa življenja in nešteto drugih možnosti prehranjevanja, se škorpijoni običajno vedno znajdejo tako, da ne rabijo poprijeti za kuhalnico. Hrepenenje po tem, da bi imeli večkrat čas in potrebno notranjo umirjenost, da bi lahko kuhali za svoje drage je zanje tabu tema. Običajno ne znajo kuhati, lahko pa se spoprimejo s kuharskim izzivom, če jih nekdo močo izzove in čutijo, da bi lahko s svojo mojstrovino zasloveli. Ker jih recepti ne zanimajo, jim večkrat ni jasno, kako lahko nekdo v kuhinji skoraj iz nič pripravi odlično pojedino.

Katera astrološka znamenja se v kuhinji resnično ne znajdejo?

STRELEC

Strelci obožujejo kalorično hrano in se ne morejo upreti svoji lakoti, zato večkrat posegajo po nezdravi hrani. Čeprav obožujejo hrano s pridihom tujih kultur, se sami kuhanja raje ne bodo lotili. Nerodni, površni in zmedeni strelci so prepričani, da s kuhinjo in kuhanjem niso najbolj povezani. Ljubezen do hrane in sproščenega ustvarjanja za štedilnikom redko izkazujejo, običajno jim manjka časa in seveda volje. Čeprav niso najbolj vešči v kuhanju, pa znajo hrano ki jo skuhajo drugi tudi kdaj pokritizirati.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi KRALJICE KUHINJE SO ROJENE V ZNAMENJU