NAJBOLJ NAIVNO IN NAJBOLJ ODLOČNO ZNAMENJE ZODIAKA

Katero znamenje zodiaka je najbolj naivno in katero je najbolj odločno?
Katero znamenje zodiaka je najbolj naivno in katero je najbolj odločno?

Katero znamenje zodiaka je najbolj naivno in katero je najbolj odločno?

Predviden čas branja: 3 minutes

Vas večkrat označijo za naivne, da v odnosih preveč zaupate? Imate občutek, da vas naivnost vodi v smer da vas drugi ne jemljejo resno, da včasih ne dosežete kar ste si zastavili? Vas opominjajo, da ste preveč odločni in da preveč vztrajate pri svojem mnenju? Potem ste morda najbolj odločni ali pa najbolj naivni…

Najbolj naivno znamenje zodiaka je RAK

V zadnjem času je zelo pomembno, ali si znamo ustvariti svoje mnenje ali enostavno nasedamo vsemu kar slišimo, ter se odzivamo na vse kar nas obdaja. Rak je znamenje, ki verjame, ki zaupa, vendar večkrat pozabi, da vse informacije niso vedno točne in natančne. Rak verjame v pravico, ker je sam zelo pravičen, zato je zanj samoumevno, da so pravični tudi vsi ki ga obkrožajo. Naivnost ga večkrat drago stane tudi na področju ljubezenskih odnosov. Slepo verjame, da lahko pričakuje zvestobo in zaupanje. Večkrat ga lahko naivnost popelje do točke razočaranja, takrat se zanj podere vse kar je zgradil, vendar rak še vedno naivno verjame, da so razlogi drugje.

Katero znamenje zodiaka je najbolj naivno in katero je najbolj odločno?

Ko gre za skupinska odločanja, se rak prilagodi, saj ima premalo poguma, da bi se izpostavil, tudi če se morda v notranjosti ne strinja.

Rak je v veliki nevarnosti, da podleže raznim skupinam, tudi če se njihov moto ne odvija v njegovo dobro. Rak lahko skozi življenje zaradi naivnosti trpi. Še posebej v vlogi naivnega starša, ki slepo verjame vsemu kar mu otroci povedo, ali v vlogi naivne prijateljice ali prijatelja, ki se ves čas razdaja za druge, nase pa preprosto pozabi.

Najbolj odločno znamenje zodiaka je OVEN

Oven je tisti posameznik, ki ima svoje mnenje, ki ima vedno prav in ki nikoli ne naseda na nekaj, v kar ni popolnoma prepričan. Čredni nagon ni njegova pot, skoraj vedno se mu izogne in išče svoje individualne ter edinstvene poti. Oven sicer zaupa, ni dvomljiv in ni obremenjen z malenkostmi, vendar vedno sledi svojemu mnenju. Poleg tega oven vedno preveri izvor informacij, šele nato si ustvari svoje mnenje, ki mu trdo sledi do konca. Morda ste ovni najmanj naivni tudi zato, ker ste pobudnik in prvo znamenje zodiaka, ki dobro ve kaj hoče. Ko vas želi nekdo prepričati v nekaj, česar ne verjamete, ste najbolj odločni, celo tako, da s svojimi modrimi argumenti to osebo prepričate, da nekaj ni tako kot se ji dozdeva.

Katero znamenje zodiaka je najbolj naivno in katero je najbolj odločno?

Vodi vas tudi stavek naredi sam in odloči se sam, zato ne dopuščate, da bi vas kdo prepričeval v nekaj kar ne verjamete.

Čeprav delujete impulzivno, so vaši impulzi preprosto posledica intuicije, ki vam govori kaj je res in kaj ne. V svojem življenju imate radi ljudi, ki sicer izzivajo vaš pogled na svet, vas navdihujejo, da pridete na naslednjo raven, in se zavedajo, da vas ne bodo kar tako prepričali v nekaj neresničnega ali neoprijemljivega. Ker ste tako zelo neodvisni, vam ljudje niti ne upajo dajati preveč smernic, nikakor pa vas nikoli ne označujejo da ste naivni.

Pripravljeno za Sensa.si