Rak, najbolj ljubeč in nežen moški zodiaka

Moški, rojeni v znamenju raka so mehki, ljubeči in skrbni. Skozi življenje so ves čas v stiku s svojimi čustvi. Odlično se rokujejo z vlogami, kot so ljubezen, romantika in starševstvo. Moški rak zna biti vitez, vendar zelo občutljiv in hitro ranjen. Ne odpušča in ne daje druge priložnosti tistim, ki so ga močno prizadeli. On bo vedno neizmerno zvest tistim, ki so prijazni do njega.

Zaupanje in zvestobo jemlje zelo resno. Zato od ljubljene osebe pričakuje odprto in predvsem iskreno komunikacijo.

Rak je sramežljiv moški, ki zna odlično poskrbeti za svojo družino, nuditi varnost in zaščito ter priskočiti na pomoč tudi v najtežjih trenutkih. Svoje ljubljene želi zavarovati in negovati. Nadvse ceni svoje korenine in je najbolj povezan z družino med vsemi moškimi zodiaka. Na drugi strani je na trenutke neroden in samovšečen. Rak je zvest in zanesljiv moški, ki se običajno zelo zgodaj poroči. Spremljajo ga nihanje razpoloženja, globoka čustva in empatija da včasih ustvari distanco.

Rak, najbolj ljubeč in nežen moški zodiaka

Moški rak vedno odprto in zelo zainteresirano posluša poglede in težave svojih bližnjih.

Na njega se lahko zanesejo kadar koli. Motivira jih in povečuje njihovo samozavest. Rak nikoli ne pozabi na posebne priložnosti in dogodke v življenju tistih, ki so mu pri srcu.

Rakovo razpoloženje se zelo hitro spremeni. Tudi aktivnosti in okus se v njegovem življenju spreminjajo glede na njegovo razpoloženje. Svoje mehke plati rak ne pokaže vsakemu, raje se joče sam, zaprt v svojo lupino. Rak zelo rad ostane doma in vlaga v domače okolje svojo energijo, ideje in misli. On želi biti v zvezi z nekom, ki lahko skrbi in neguje družino. Žensk, ki begajo, se hitro naveličajo in niso skrbne rak ne bo dolgo prenašal.

Moški rak je v ljubezni in odnosih najboljša izbira za tiste ženske, ki iščejo družinskega in pozornega moškega.

Njegova čustva in občutki prihajajo iz srca. On je zelo premišljen in intuitiven do občutkov drugih, še posebej do ljubljenih. Dobro uspeva v stabilnosti, varnosti in udobju. Če želite osvojiti moškega raka, sprejmite in spoznajte njegovo družino, bodite urejene, prijazne in ne preveč vpadljive in nikar ne povzdigujte svojega glasu v njegovi bližini. Sočustvujte z njim, saj moški rak potrebuje veliko pozornosti in razumevanja.

Rak, najbolj ljubeč in nežen moški zodiaka

Čeprav si rak želi, da bi bil najboljši ljubimec na planetu ima običajno težave pokazati svoje spretnosti v resničnem svetu.

Za raka ni pravega spolnega zadovoljstva brez čustev, ki sledijo. Čeprav bo to le redko priznal, je dejstvo, da ni sposoben biti samo ljubimec, začutiti mora ljubezen ter imeti stik z očmi. Moškemu raku lahko zaupate, tako doma, kot tudi v službi ali v prijateljskih odnosih. Njegova težava, ki mu onemogoča spontanost je, ima pretirano potrebo po zaščiti pred zunanjim svetom.

Rak je moški s Soncem v znamenju srca, ljubezni do matere, družine in notranjega občutka hvaležnosti. Zaradi tega včasih deluje šibek. Je nežen, sladek in ne govori preveč. Čeprav lahko njegova občutljivost večino časa ostane skrita, bo pokazal, kdaj je jezen ali užaljen. Resnično ga zanima tudi življenje ljubljene osebe.

Moški rak ima trdo lupino, da zaščiti svojo ranljivost, in klešče, da se zaščiti, ko se počuti napadenega.

Moški rak je odličen kuhar, najraje se prehranjuje doma, obkrožen s tistimi, ki cenijo njegovo požrtvovalnost. Če radi preživljate mirne večere na kavču, v soju sveč, obdani z nežnimi komplimenti, je moški rak zagotovo najboljša izbora za dolgoročno partnerstvo.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi RAK, NAJBOLJ NEŽNO ZNAMENJE ZODIAKA