MOŠKI, KAKO OSVOJITI RAKICO?

Ste se vedno spraševali, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju raka? Preverite, kako jo lahko osvojite!
Ste se vedno spraševali, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju raka? Preverite, kako jo lahko osvojite!

Ste se vedno spraševali, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju raka? Preverite, kako jo lahko osvojite!

Predviden čas branja 5 minut

Rakica je sramežljiva, malce skrivnostna ter zelo lepa dama. Čeprav na prvi pogled deluje zadržano in nedostopno, jo lahko osvojite s pravimi prijemi in koraki. Bodite prijazni, saj rakica ceni umirjen dialog in se izogiba agresivni komunikaciji. Ona želi, da moški z njo deli svoja čustva in občutke, zato tisti, ki skrivate čustva in si jih ne upate priznati, pri rakici nimate veliko možnosti. To je ženska, ki zelo ceni svojo družino, zato pričakujte, da vas bo, ko bo zaznala da gredo stvari v resno smer zagotovo predstavila najprej ožjemu, nato tudi širšemu krogu družine. Poleg tega ji mnenje bližnjih veliko pomeni, zato jih bo vprašala, kakšen se jim njen moški zdi. Pritegnite njeno pozornost z velikim srcem in poštenostjo.

Če se zadeve zakomplicirajo ostanite mirni in zbrani, saj rakica beži od drame.

Najbolj vas bo cenila, če boste izpolnili njene potrebe ali če boste tukaj zanjo vedno ko vas potrebuje. Pokažite ji svoje zaupanje vanjo, saj ceni zanesljivost in zvestobo. Ona si želi spremljevalca, ki ji bo vedno ostal ob strani. Poskrbite, da boste pozorni nanjo, medtem ko govori, nikar ji ne skačite v besedo in se ne trudite, da bi jo preglasili. Ključnega pomena, če želite osvojiti rakico je, da pokažete svojo občutljivo in empatično stran. Poleg tega si prizadevajte biti spodobni in spodbujajte njeno naklonjenost. Pod površjem simpatične rakice se skriva sentimentalna duša z globokimi rezervoarji ljubezni in razumevanja.

Želi si moškega, ki je nesebičen, predan in vreden zaupanja, zato se ob njej začnite osredotočati na globino namesto na širino.

Ste se vedno spraševali, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju raka? Preverite, kako jo lahko osvojite!

Pokažite ji svojo romantično plat in ji dajte vedeti, da znate govoriti jezik ljubezni, saj  rakica ceni moške, ki ji dajejo prednost v svojem življenju. Skuhajte ji obrok, privoščite ji masažo, ko je napeta, ali preprosto večkrat spijte z njo kavo. Rakica se mora počutiti udobno, psihično in fizično, da lahko goji globoka čustva.

Očarali jo boste, če ji boste predlagali, da z vami deli in obuja spomine na srečne stare čase. Družina je zanjo zelo pomembna, zato bodo takšne tematike pomagale vzbuditi njeno zanimanje. Pomagajte ji rasti, saj obožuje, ko ji nekdo ponudi odgovore na njena vprašanja. Vprašajte jo o njenem delovnem dnevu in jo poskusite motivirati in navdihniti, kadar koli se počuti slabo. To ji ne bo le pomagalo osebnostno rasti, ampak tudi razviti boljšo podobo o vas v njenih očeh.

Očarajo jo sladke namere ter drobne pozornosti,  želi imeti izkušnje, ki jih bo lahko premlevala še mesece.

Zanjo je prvi vtis največkrat tudi zadnji, zato se skušajte na prvem zmenku še posebej potruditi in nikar ne bodite vsiljivi, saj to rakico močno odbija. Pristopite k njej kot pravi gentleman, ter poskrbite za samozavestno govorico telesa. Najprej postanite njen prijatelj, saj mora rakica preden se obveže in se spusti v globino vedeti kam in s kom pluje.

Ostanite iskreni, ne glede na vse, saj je rakica krhka in laž je tista, ki jo lahko močno poškoduje.

Nikar ne mislite, da boste z laganjem zaščitili njena čustva. Resnica jo lahko za trenutek prizadene, a bolečina, ki izvira iz laži, ostane tam, v njenem srcu za vedno. Stati za svojimi besedami in držati svoje obljube sta lastnosti, ki jih rakica močno poudarja. Uporabite tradicionalni pristop do ljubezni, saj rakici niso všeč hitri zmenki in preveč vroče avanture. Ona je ženska, ki nikoli ne skače iz razmerja v razmerje. Ko se prepusti razmerju, ima oči le za partnerja. Pokažite ji, da verjamete v sorodne duše, pošteno predanost in resnično, večno ljubezen.

Ste se vedno spraševali, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju raka? Preverite, kako jo lahko osvojite!

Kljub svoji muhasti naravi se rakica rada smeji in če jo boste uspeli nasmejati, boste na pravi poti, da jo osvojite.

Ne poskušajte brati njenih misli ali čustev, vprašajte jo in se z njo pogovarjajte. Motivirajte jo, da se dobro počuti v svoji koži, saj obstaja možnost, da se bori z nizko samozavestjo in ima slabo samopodobo. Spodbujajte jo, da spremeni svoj pogled nase in ji pomagajte ustvariti boljšo samopodobo. Sprejmite jo takšno, kot je, in je ne poskušajte spremeniti.

Rakica ne išče popolnosti, saj se zaveda, da takšen moški sploh ne obstaja.

Vse, kar bo zahtevala od vas je trud, poštenost in ljubezen. Želela bo vedeti, da so vaši občutki do nje iskreni in da boste ostali ob njej ne glede na vse. Želi si moškega, ki ve, kaj hoče od življenja, in trdo dela, da bi to dobil, moškega, ki je čustveno stabilen in bo z njim lahko zgradila trden in zdrav odnos.

Znane rakice: Jessica Simpson, Selma Blair, Cyndi Lauper, Linda Cardellini, Liv Tyler, Meryl Streep, Olivia Munn, Kristen Bell, Julianne Hough, Busy Philipps, Lindsay Lohan, Sofia Vergara, Margot Robbie, Gisele Bündchen, Danijela Martinović, Maja Prašnikar, Nina Badrić, Saša Einseidler, Tanja Ribič, Lara Jankovič, Lorella Flego, Tadeja Ternar, Marjetka Vovk.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si