Sinastrija ujemanja Alena Kobilice in Maje Prašnikar

Devica Alen in rakica Maja si zelo pripadata in sta skladna. Izpostavita spoštljiv odnos, brez večjih razlik in bojev za oblast. Dobro sodelujeta v korist obeh, zato uspešno dosegata skupne cilje in njune sanje lahko velikokrat postanejo realnost. Dopolnjujeta se pri skupnih romantičnih trenutkih in izpostavljata dobre poslovne odnose. Odličen par v ljubezni, skupaj sta lahko uspešna in srečna.

Alenovo Sonce v znamenju device je v kvadratu z Majino Venero v dvojčkih, kar lahko povzroči v njunem razmerju nekaj nasprotij.

Zelo močno poudarja spolno privlačnost in upanje, da se lahko dopolnjujeta. Odnos s časoma morda ne bo takšen, kot sta pričakovala, saj se lahko zgodi, da se občasno poruši njuno razumevanje. Alenu morda primanjkuje samospoznanja, ki je potrebno za izražanje potenciala, kar Maja močno zaznava. Za premagovanje teh težav je potrebna zrelost na obeh straneh in višja stopnja prilagajanja.

Alenovo Sonce v znamenju device je v sekstilu z Majinim Soncem v raku.

S tem vplivom povečujeta duh sodelovanja in harmonije, kar jima omogoča, da doživita občutek, da sta kompatibilna. Skupaj lahko ujameta materialno in duhovno bogastvo ter srečo. Oba predstavljata vir svetlobe njunega razmerja in osvetljujeta cesto pred sabo. Poudarjeno je tudi močno zaupanje, ki jima preprečuje, da bi ljubosumje vdrlo v njun odnos. Njuna strastna spolna privlačnost ju združuje in jima pomaga v težavnih obdobjih obnoviti ljubezen. Njuna ljubezen vsebuje kakovost, ki ohranja prvotno bistvo.

Alenovo Sonce v devici tvori kvadrat z Majinim Uranom v strelcu.

Ta vpliv nakazuje, da Alen vidi nasprotja v Maji in meni, da včasih zaznava premalo topline. Možne so številne spremembe smeri odnosa, ki pogosto prihajajo nepredvidljivo in brez očitnega razloga. Privlačnost, ki je prisotna na začetku zveze, pogosto poraja občutke navdušenja in po drugi strani tesnobe. Maji primanjkuje natančnosti in temeljitosti, v čemer jo zna Alen odlično dopolniti.

Alenov Uran v tehtnici je v trikotniku z Majino Venero v dvojčkih. Ta vpliv v odnos prinaša zanimanje, vendar je nekoliko nestabilen, zato je potrebno dolgoročno nekaj odrekanja in več prilagajanja. V njunem odnosu ima veliko vlogo usoda. Težave, ki se pojavijo, rešujeta taktno in diplomatko, prednost je, da si znata vedno prisluhniti in se tudi spodbujati.

Alenova Venera v tehtnici tvori trikotnik z Majinim Merkurjem v dvojčkih, kar vnaša v odnos harmonijo.

Oba sta v razmerju deležna koristi zaradi priložnosti, ki jo nudi njuno medsebojno razumevanje. Uživata v medsebojnem sodelovanju in imata veliko spoštovanje drug do drugega. Komunikacija je v tem odnosu topla in brez posebnih ovir, zato so konflikti v njunem razmerju zelo redki.

Preberite tudi HOROSKOP: ČESA VAM PARTNER NE BO NIKOLI POVEDAL?

Alenov Jupiter v znamenju škorpijona je v trikotniku z Majinim Soncem v raku.

Vpliv prinaša v njun odnos predvidevanje in modrost. Nakazuje tudi zanimanje za potovanja in razne skupne širitve. Alen lahko vodi Majo, razrešuje resnico in zagotavlja vodstvo, ki ustvarja medsebojno spoštovanje in zaupanje. Ta vpliv vsebuje element naključja ali nepredvidljivosti, kar lahko vodi v tvegana dejanja in potratnost. Navsezadnje lahko ti interesi delujejo pozitivno kot dejavniki, ki ustvarjajo širok in odprt odnos.

Njuna Jupitra v škorpijonu tvorita trikotnik, kar nakazuje, da so njune filozofije in kulturne vrednote zelo podobne.

Kot par izžarevata prijaznost, kar je zelo prijetno tudi za druge. Podobno mnenje imata tudi o tem, kaj je prav in kaj narobe, zlasti kar zadeva moralo. Podobna sta si v marsičem, zato veliko lažje poiščeta skupno točko.

Alenov Merkur v znamenju device je v kvadratu z Majinim Neptunom v strelcu. S tem vplivom je aktivni um Alena lahko razočaran nad Majino skrivnostnostjo. Hkrati se lahko Maja zaradi analitičnega položaja Merkurja počuti omejeno. Maja lahko poskusi pomagati Alenu pri razvoju njegove intuicije, da bi čutil tisto, kar poskuša razumeti. Skupaj se znata boriti in si omogočiti v življenju boljše pogoje za srečo.

Pripravljeno za Govori.se

Preverite sinastrijo svojega odnosa TUKAJ.