Moški, rojen v znamenju device je zelo urejen in skoraj vedno zbran

Prvo pravilo, če želite zapeljati moškega, rojenega v znamenju device je, da morate spoštovati njegovo potrebo po redu, čistoči in urejenosti. V odnos on vstopi počasi, previdno in si rad vzame svoj čas, da osebo spozna, preden se spusti v nekaj resnega. Moški devica sicer na prvi pogled deluje hladno, vendar ne dovolite, da vas to zavede. Njega spremljajo globoke in čutne potrebe s katerimi je v resnem razmerju zelo dober partner.

Za navdih moški devica potrebuje žensko, ki deluje zbrano, urejeno in predvsem malce bolj organizirano. V iskanju prave osebe je on pripravljen čakati dolgo, z upanjem, da bo prava resnično najboljša. Ta moški se ukvarja s številnimi področji, s čimer zna pretvoriti tudi najbolj zmeden nabor informacij v organizirane in jasne koncepte.

Moški, rojen v znamenju device je zelo urejen in skoraj vedno zbran

Devica moški so prijazni, nežni in zvesti. To so prijatelji in ljubimci, ki s svojim neverjetnim intelektom in iznajdljivostjo rešujejo zaplete in težave.

Sposobni so vodenja skozi duhovne prijeme, vendar želijo pomagati na bolj praktični ravni. Vedno si prizadevajo zagotoviti izvedljive rešitve in izboljšati porušene sisteme. Moški devica je blagoslovljen z močno inteligenco in vedno pripravljen razširiti svoje znanje. Spremlja ga sistematičen pristop do življenja, ki ga včasih naredi napornega, še posebej v očeh ognjenih znamenj, ki se z njegovo energijo ne skladajo najbolje.

Devica moški deluje mirno in zbrano, pod oklepom pa skriva intenzivnost, globino in nežnost. Je zelo potrpežljiv do drugih in vedno poskuša poiskati dobro pri ljudeh. Preden se odloči, je vedno pozoren na podrobnosti, kar mu omogoča, da prej kot ostali poišče rešitve za težave.

Devica je eno najbolj iskrenih znamenj v zodiaku, zato lahko od tega moškega pričakujete, da bo z vami delil le resnico, laži so mu tuje in tudi sam jih ne prenaša. Zanj je poštenost najboljša izbira, tudi če gre kdaj v svojo škodo.

Moški device so zelo zanesljivi in ​​vedno sledijo vsem obveznostim.

Nanj se lahko se popolnoma zanesete, saj bo tudi zapletene naloge opravil z učinkovitostjo in dovršenostjo. Devica moški vedno odgovori na klic ali sporočilo, nikoli se ne izmika soočenju, le o čustvih težje govori na glas. Vedno je pripravljen videti najboljše v ljudeh in ljudem je pripravljen dati čas, ko ga potrebujejo. Ta moški se bo resnično potrudil, da bo spoznal interese svoje ženske, ter subtilno izrazil svoje občutke in pokazal pripadnost.

Moški, rojen v znamenju device je zelo urejen in skoraj vedno zbran

Moški device se izogibajo glasnemu okolju, gnečam in namesto tega raje uživajo v mirnem prizorišču, kjer lahko nahranijo svoj um.

Če ga želite očarati, mu povejte da je zelo pameten in iznajdljiv. Bodite vljudni, iskreni in nežni. Če ga prehitro zasujete s preveč pozornosti, ga boste prestrašili. Ne pozabite, da on ni naravno čustveno odprt, vendar to ne pomeni, da ne premore globokih občutkov.

Preberite tudi ZNAMENJA, KI SO ROJENA ZA DOLGA RAZMERJA

Tega moškega ne boste osvojili z igranjem iger ali poskusom biti nekdo, ki niste. Bodite to kar ste, le tako ga boste lažje očarali. Ne zamujajte in pokažite, da ste mojstrica kuhinje, v tem primeru se vam bo moški, rojen v znamenju device težko uprl. Če ste preveč nestabilni, nepredvidljivi, nezreli boste z njim težko delovali na dolge proge.

Moški device so nagnjeni k samostojnemu in svobodnemu razmišljanju in enako pričakujejo od ljubljene osebe. Pogovor in intelektualna povezanost sta zanje zelo pomembna. Močan, stabilen in samozavesten moški, rojen v znamenju device ima rad urejeno, srečno družino in stabilen dom.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi DEVICA, NAJBOLJ MARLJIVO ZNAMENJE ZODIAKA