Devica, najbolj marljivo in osredotočeno znamenje zodiaka

Ozvezdje device izvira iz babilonske družbe, kjer je bila povezana z boginjo Shalo. Babiloncem je ta boginja vladala nad plodnostjo in letino. Ta povezava se nadaljuje v grško mitologijo, kjer je bila devica povezana z boginjo Demetro, ki je vladala nad bogastvom zemlje in kmetijstva.

Do danes je znamenje device obdržalo to povezavo s sajenjem, gojenjem, nabiranjem hrane in zeliščnimi zdravili. Z znamenjem device se začne zadnja faza poletja. To je letni čas, ko se sončna toplota in svetloba začneta izgubljati, dnevi pa se začnejo krajšati v jesensko enakonočje.

Element znamenja device je zemlja, najtežji in najbolj trden element, ki so ga starodavni narodi smatrali za najgostejšo obliko snovi.

Devica, najbolj marljivo in osredotočeno znamenje zodiaka Ozvezdje device izvira iz babilonske družbe, kjer je bila povezana z boginjo Shalo. Babiloncem je ta boginja vladala nad plodnostjo in letino.

Naklonjenost device do tega, da so učinkovite, sposobne in iznajdljive, so podobne zgradbi in otipljivosti zemeljskega elementa. Glavne lastnosti so analiza, komunikacija, sposobnost prepoznavanja in razlikovanja ter izjemna ročna spretnost. Device imajo zelo dojemljiv um. Prav tako so device zelo dovzetne, obzirne in uglašene. Prednosti so, da so zveste, analitične, prijazne, pridne in praktične. Slabosti device pa so sramežljivost, skrb, pretirana kritičnost do sebe in drugih.

Device so vedno pozorne na najmanjše podrobnosti in zaradi njihovega globokega smisla za človeštvo spadajo med najbolj skrbna znamenja zodiaka.

Njihov metodičen pristop k življenju jim zagotavlja, da ničesar ne prepuščeno naključju, in čeprav so pogosto nežni, je njihovo srce morda zaprto za zunanji svet. Devica je znamenje, ki je pogosto napačno razumljeno, ne zato, ker nimajo zmožnosti izražanja, temveč zato, ker svojih čustev na sprejemajo, kadar nasprotujejo razumu.

Devica, najbolj marljivo in osredotočeno znamenje zodiaka Ozvezdje device izvira iz babilonske družbe, kjer je bila povezana z boginjo Shalo. Babiloncem je ta boginja vladala nad plodnostjo in letino.

Device imajo organizirano življenje in tudi ko se spustijo v kaos, imajo njihovi cilji in sanje še vedno v mislih strogo določene meje. Nenehno jih skrbi, da so zamudile detajl, ki ga bo nemogoče popraviti. Večkrat se zataknejo v podrobnostih, postanejo pretirano kritične in zaskrbljene zaradi zadev, za katere se zdi, da nihče drug ne skrbi. Ker je Merkur vladajoči planet device, imajo dobro razvit občutek za govor in pisanje, pa tudi vse druge oblike komunikacije. Devica je neverjetno pridna oseba, ki običajno zadnja odide iz pisarne.

Devica je kot razočarana boginja, ki išče človeštvo dobroto. Pametna in prijazna devica brez pritoževanja opravi vsako delo. To so neverjetni prijatelji, ki so vedno tam za vas, da bi vam pomagali in svetovali. Praktične device so izjemno spretne pri razmišljanju o velikih stvareh in načrtovanju svojega življenja, počitnic in tega, kar bodo počele danes.

Devica ima bogato notranje življenje in se ob prvem srečanju včasih lahko zdi malce sramežljiva.

Device pričakujejo popolnost od sebe, zato bodo te visoke standarde skoraj vedno projicirale tudi na druge. Devica sovraži, če jo kdo pusti na cedilu, tudi če je to razočaranje manjše. Device nikoli ne želijo razočarati ljudi. Inteligentna in vseživljenjska učenka, devica rada preizkuša nove stvari, bere knjige in spoznava svet, vendar ne tako sproščeno, ampak bolj preudarno. Device so odlični svetovalci, ki vedno vedo, kako rešiti težavo.

Device so praktične, organizirane in pridne, vedno natančno vedo, kje iskati jedro vsake težave.

Njihova metodologija jim daje sijaj pri delovnih mestih, ki zahtevajo dobro organizacijo, reševanje problemov in delo z umom in rokami. Ko se osredotočijo, je od njih pričakovati popolnost, saj nobeno drugo znamenje ne premore toliko podrobnosti kot devica. Zaljubljeni so v knjige in umetniško izražanje.

Devica, najbolj marljivo in osredotočeno znamenje zodiaka Ozvezdje device izvira iz babilonske družbe, kjer je bila povezana z boginjo Shalo. Babiloncem je ta boginja vladala nad plodnostjo in letino.

Devica je povezana z melanholičnim temperamentom, za katerega trdijo, da je hladen in suh.

Devica se začne slabo počutiti, če njenega tempa ne uravnava gibanje, kroženje in čiščenje. Posledično je devica eno izmed bolj občutljivih zemeljskih znamenj, ki potrebuje veliko ozemljitve, nege, zaščite, hidracije in sprostitvene rutine, da ohrani zdravje na optimalni zdravje. Devica se zanima za zdravje, vedno ko je potrebno tudi obišče zdravnika. Devica vlada nad prebavnim sistemom, črevesjem in vranico.

Devica bo najprej proučila vse možne elemente razmišljanja, preden se bo odločila. Ne marajo tvegati, zato bodo pogledale na vse strani, preden bodo dokončno rešile težavo.

Device vedo, da dobre stvari pripadajo tistim, ki jih zaslužijo, zato si bodo prizadevali, da bodo dobili vse, kar si želijo. Pogosto bodo imeli neprespane noči, da bi pravočasno opravili vse svoje delo. Devica je tista, bo prva odgovorila na vaš klic in zadnja zapustila situacijo, ko boste v stiski.

Preberite tudi SPADATE MED NAJBOLJŠE ŠEFICE ZODIAKA?