Največji klepetalki zodiaka sta Merkurjevi varovanki

Ti dve astro znamenji imata največjo potrebo po nenehni komunikaciji. “Mislim, torej sem”, je izrek Reneja Descartesa, ki je trdil, da razlike v mnenjih ne nastajajo zaradi razlik v inteligenci, ampak zaradi tega, ker uporabljamo različne pristope in upoštevamo različne stvari. Dvojčica in devica mislita, torej sta!

Devica in dvojčica sta največji klepetalki zodiaka sta Merkurjevi varovanki, ki skozi življenje ves čas čutita potrebo po znanju, komunikaciji, raznolikosti in analizi.

Po svoji naravi je Merkur, njun vladar nevtralen planet, iz katerega izvirata njuna nepristranskost in objektivnost.

Največji klepetalki zodiaka

Dvojčica in devica sta vsekakor odraz sposobnosti učenja, povezovanja in predstavitve naučenega, tudi združevanja in zbiranja informacij, pridobljenih z logičnim razmišljanjem. Pomembna je tudi njuna vloga v abstraktnem razmišljanju. Ob prvem pogledu nanju opazimo, da sta njuna značaja spremenljiva, kar se kaže v nenehnem spreminjanju razpoloženja dvojčice in v analitičnem razmišljanju device.

Devico spremlja močan občutek odgovornosti in predanosti nalogam, ki so ji zaupane, kar lahko, če ves čas ne razmišlja o rešitvah preraste v občutek krivde.

Torej, devica ves čas misli in s tem gradi svoje zidove v oblakih, seveda tiste, ki so zanjo uresničljivi. Pri dvojčici je slika povsem drugačna. V njeni glavi je vedno veliko neraziskanih informacij, ki jih zna razložiti tako ali drugače. Čeprav ves čas razmišlja, so občutki krivde in obžalovanja njena neznanka. Ker ves čas aktivno razmišlja, zanjo vedno prihajajo novi zanimivi odzivi.

Medtem ko dvojčica o tem, kar razmišlja odkrito klepeta in išče potrditve, devica ves čas analizira svoje domneve.

Prepričana, da nihče ne more razmišljati in sklepati tako brezhibno kot ona. Zanju je intenzivno razmišljanje nujno zlo in brez tega je življenje prazno in neizpolnjeno.

Največji klepetalki zodiaka

Ti dve ženski velika razmišljata tudi o odnosih in čustvih.

Premišljeni koraki v razmerju ju vodijo do stabilnih odnosov, v katerih sta tisti, ki skrbita za miselne procese razmerja. O vsem kar čutita ne razmišljata na glas, ampak sta pripravljeni ob pravem trenutku storiti moder korak, seveda v smeri, o kateri sta že prej razmišljali.

Čarobna formula za pritegnitev pozornosti dvojčice ali device je, da ju čim več sprašujete, ter da poslušate njuna mnenja.

Zaradi številnih zanimanj in hitrega pretoka informacij lahko delujeta vzporedno, vendar kljub temu zelo učinkovito. Vodi ju tudi neskončna radovednost, ki spodbuja njun intelekt.
Vera v univerzalne povezave, v katerih se vse zgodi z razlogom in smislom, je zanju težko sprejemljiva, saj mislita, da svoj svet ustvarjata sami, seveda z naprednim razmišljanjem.

Dvojčica in devica običajno življenjskih situacij ne sprejemata brez preverjanja in brez razmišljanja. Želita poiskati čim boljšo rešitev zase, znata tudi odlično raziskovati in se s svojim prodornim intelektom prebiti do rešitve.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ŽENSKE ZODIAKA, KI SO NAJRAJE SAME SVOJ ŠEF