ASTRO PROFIL ZNANIH: IGRALKA LARA JANKOVIČ

Astro profil znanih: Igralka Lara Janković, ki je pogumna in prodorna
Foto: sigledal.org

Astro profil znanih: Igralka Lara Janković, ki je pogumna in prodorna

Predviden čas branja: 5 minutes

Atraktivna in podjetna

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Raka. Je ženska v pravem pomenu besede, lepa, atraktivna, hkrati pogumna in nežna. Dokler je v središču pozornosti cveti, ter je komunikativna in ima vedno kakšno dobro idejo. Ko se znajde v ozadju pa lahko postane ljubosumna in celo malce konfliktna. Njen videz je eleganten in vedno dovršen do potankosti. Tudi ko je oblečena v udobna oblačila, zgleda čudovito. V odnosih je prilagodljiva, vendar ima tudi ona svojo mejo in se kljub temu, da je sočutna ne pusti izkoriščati in manipulirati.

Svoboda, po kateri hrepeni je na drugem mestu, na prvem mestu je družina, ki je zanjo sveta.

Otroci jo razveseljujejo, hkrati pa lahko ob njih postane malce razdražljiva, zato ni najbolj primerna za pedagoške poklice. Bolje se znajde v vodilnih pozicijah in politiki, kjer zna biti diplomatska in premišljena. Je zelo emocionalna oseba, ki se v večini izogiba konfliktom. Zelo močno potrebuje podporo in občutek, da lahko ljudem, ki jo obkrožajo zaupa. Verjetno ima skrivni, tihi prostor, ki je samo njen, kjer je lahko sama s svojimi mislimi.

Življenje zajema s polno žlico

Astro profil znanih: Igralka Lara Janković, ki je pogumna in prodorna
(foto: Goran Antley)

Ob rojstvu se je njen Mars nahajal v znamenju Vodnarja. Svoboden duh in samozavest sta ključnega pomena zanjo. Življenje zna zajemati s polno žlico, ter najprej poskrbi zase. Nikoli ni v vlogi žrtve in svoje težave večkrat pometa pred preprogo, kar ji lahko v kasnejših letih povzroči nekaj težav na psihičnem področju. Hrepeni po drugačnosti, inovativnosti in avanturah, hitro se začne dolgočasiti, tako pri delu, kot tudi v partnerskem odnosu, zato se mora svet okoli nje ves čas vrteti s pospešeno hitrostjo, ki bi jo najraje regulirala sama.

Seveda je Mars v vodnarju močan in neprilagodljiv, je pa tudi zelo simpatičen.

Je oseba, ki rada eksperimentira in jo privlači nenavadno. S to postavitvijo nikakor ni umirjena in ko eksplodira jo je bolje pustiti na miru. Je zelo pogumna oseba, ki jo privlačita nevarnost in tveganje. Seveda je tudi zelo vztrajna. Če iščete žensko, ki se bo najtežje zaljubila in popolnoma prepustila, je ona prava oseba.

Elegantna in zamišljena

Luna v znamenju Tehtnice ji je podarila lepoto in prefinjenost, ter nekaj labilnosti na področju čustev. Čeprav strmi k svojim ciljem in je motivirana, se ji lahko večkrat v življenju zgodi, da se znajde na slepi poti, nemočna in razočarana. Njena prednost je, da se je sposobna zelo hitro tudi pobrati in nadaljevati svojo pot z dvignjeno glavo. Prijateljski odnosi so zanjo ključnega pomena, zato se ves čas trudi, da jih ohranja. Samote ne prenese in težko se popolnoma umiri.

Je zelo družabna, objektivna in ima izrazita umetniška nagnjenja.

Astro profil znanih: Igralka Lara Janković, ki je pogumna in prodorna
(foto: Goran Antley)

Pogosto tehta in na ta način izgublja veliko časa, če jo je česa strah, potem so to napačne odločitve. Do dela je zelo odgovorna, čeprav praviloma zamuja na sestanke. Rada bi bila originalna, vendar obenem ne mara izstopati. Zelo je ambiciozna, nobenih težav nima v skupinskem ali timskem delu. Na zdravstvenem področju mora paziti na ledvice, mehur in možne alergije na koži. Privlačijo jo odločni, ambiciozni, dinamični in dominantni moški, ki bi ji lahko nudili varnost in obenem ne ogrožali njene neodvisnosti. Pri kontaktih je nagnjena k idealiziranju. Vsekakor bi bila bolj sprejeta, če bi pokazala, da ima tudi ona kakšno slabost.

Strastna in uspešna

Ob rojstvu se je njen Jupiter nahajal v znamenju Škorpijona. Prinaša ji strast, željo po akciji in nestabilnost v kočljivih situacijah. Najbolj jo zlomita krivica in neiskrenost, ki nista v njeni domeni. Zaradi tega vpliva v osebnem horoskopu ji gre vse kot po maslu tedaj, ko v neko dejavnost, delo ali podvig vloži vse svoje bitje, dela strastno, predano in srčno, ter črpa energijo za premikanje gora iz notranje moči in poguma.

Ko komu priskoči na pomoč, jo to izpolnjuje, to pa pomeni, da dobi še več volje in moči to kdaj ponoviti. Verjame, da se nič ne zgodi brez razloga, ko prisluhne svojemu srcu, preprosto čuti, kaj ji je kdaj najbolj namenjeno. Bogastvo in obilje ji je še posebno naklonjeno, ko je Sonce na nebu v škorpijonu, ribah ali raku. Premore veliko odločnosti in je oseba, ki jo, ko vstopi v prostor takoj opazimo. Venera v znamenju Dvojčkov ji podarja razigranost, dekliški duh in simpatičnost. Zaradi vpliva Saturna v znamenju Dvojčkov ji globoke vezi v življenju večkrat povzročajo težave in zaplete.

Pripravljeno za Govori.se