ASTRO PROFIL ZNANIH: JERNEJ KUNTNER

Jernej Kuntner Astro profil
Foto (prirejeno) Govori.se: Igor Zaplatil

Astro profil znanih: Jernej Kuntner svoboden in idealističen igralec

S Soncem v znamenju vodnarja je Jernej neodvisen, emancipiran, njegove ideje pa so zelo napredne. Ponazarja prispodobo prijateljstva, napredka, novosti in ekstravagantnosti. Družaben in svoboden, neobičajen in idealističen poudarja enakost in drugačnost. Njegov največji adut je širina vizije, poleg tega pa odprti duh, ki ne pozna predsodkov. Avtoriteta ga ne gane, ampak nanjo gleda z zanimanjem in popolnoma osredotočeno.

Čustva so globoka in zajemajo veliko stvari, njegov odnos do človeštva je human in prijazen.

Skuša delovati kot bojevita oseba, nekdo, ki bo svetu pokazal resnico. Na poslovnem področju potrebuje svobodo, delo si mora izbrati sam, prav tako delovni ritem. Prav zaradi tega se pogosto odloča za samostojno dejavnost, ki je združljiva z njegovim svobodnim značajem. Deluje ustvarjalno, izvirno, individualno in domiselno.

Spremlja ga dar, da je do sebe ravnodušen, to ravnodušnost pa spremljajo vedrina, čudaštvo, smisel za druženje, družbena predanost in smisel za skupinsko ustvarjanje.

Je kot prihodnja dimenzija časa, ki obsega tudi ekscentričnost, vendar je ta predvsem posledica nerazumevanja predčasnih idej. Vitalne narave, se rad izpostavi v javnosti, popularen in spoštovan je tudi v družbi. S starši ima zelo dober odnos, saj ga spremljata uravnoteženost in nevsiljivost.

S konjunkcijo med Soncem in Venero ima Jernej veselo naravo, je občudovanja vreden. Z originalnostjo in težnjo po neodvisnosti je zelo občutljiv na vsako dnevno rutino. Strmi po svežem vetru, spremembah in novih reformah. Ima močno osebnost in mnogo prijateljev.

Ker ima Jernej luno v tehtnici, je s svojo povečano inteligenco in prodornim razumom sposoben biti dober pogajalec.

Astro profil znanih: Jernej Kuntner svoboden in idealističen igralec
Foto (prirejeno) Govori.se: Igor Zaplatil

Je velik hedonist, ki se zelo težko upre izzivu, vendar deluje, kot da ga to sploh ne zanima. Vedno življenje zajema s polno žlico, vendar je v poslovnih vodah nekoliko manj podvržen izzivom in tveganju, zato raje ostane v ozadju, saj mu stabilnost veliko pomeni. Ker ne mara konfliktov, zapletov in glasnega govorjenja, se velikokrat v življenju enostavno prilagodi in se ne postavi zase, saj mu ni do prepiranja. Kljub vsemu bi moral imeti včasih tudi zadnjo besedo, še posebej ko gre za odločitve, na katere drugi tako zelo radi vplivajo.

S konjunkcijo med Luno in Uranom se Jernejevo življenje giba izven meja običajnega, z mnogimi spremembami in znanjem, pridobljenim na podlagi življenjskih izkušenj. Šesti čut je močno razvit, rad je obkrožen z originalnimi ljudmi in umetniki. Spodbujanje primarnih instinktov ima ogromen vpliv na njegovo življenje.

Ambiciozen in deloven Jernej, ki ima Merkur v kozorogu ima vse poti začrtane do podrobnosti, zato mu pri poslovnih ciljih težko spodleti.

Na področju dela in financ je premišljen, natančen in hkrati usmerjen k novim, boljšim pristopom. Jernej je rojen mislec, zelo odgovoren, pronicljiv in iznajdljiv na področju dela in denarja. Odlikuje ga racionalen pristop, spušča se v raziskovanja in razne študije, saj hrepeni po novih obzorjih in znanju.

V ljubezni je Jernej z Venero v znamenju vodnarja ambiciozen.

O težavah se, kolikor je le mogoče odkrito pogovarja. Je idealist, ki se redko naveže na enega samega človeka, saj ne želi v življenju ničesar zamuditi. Ko se odloči za partnerstvo, je zvest zakonski sopotnik. Znotraj je občutljiv, v zunanjem svetu deluje, da beži pred vulgarnostjo. Ko se zaljubi, osebo idealizira in jo poveličuje do neba. Zadovoljstvo mu veliko pomeni, zato v odnosu ne zmore podrejenega položaja. Potrebujete partnerko, ki mu bo dala veliko svobode, ter mu omogočila, da postane še boljša oseba.

Jernej ima Mars v ovnu, zato premore energijo in sposobnost navdušenja, je neustrašen, ponosen, in nagnjenj k razpravljanju. Redko se znajde v zadregi, da bi zaprosil za pomoč, če pa se znajde v takšni situaciji, je to zanj veliko breme. Jernej je zelo dejaven in ne pozna nobenih ovir. Ima močno samozavest, neodvisnost je zanj življenjsko pomembna. Energija in navdušenje sta njegova močna stran. Samokontrola je pomembna zanj, saj brez nje v svojem hitrem tempu lahko izgori. Pogumno se skozi življenje podaja v pustolovščine. Želi voditi in ne slediti.

Pripravljeno za Govori.se