NAJBOLJŠE SNAHE SO ROJENE V ZNAMENJU…

V katerem znamenju zodiaka ste rojene ženske, ki ste najboljše snahe?
V katerem znamenju zodiaka ste rojene ženske, ki ste najboljše snahe?

V katerem znamenju zodiaka ste rojene ženske, ki ste najboljše snahe?

Predviden čas branja: 4 minute

Vsaka tašča ima željo, da bi se s snaho razumela, ter da bi čutila, da njen sin s snaho živi srečno življenje. Odnos med taščo in snaho je običajno zapleten, saj vse skupaj doživljata na različen način. Običajno se vsaka na svoj način borita tudi za sinovo pozornost. V vsakodnevnem življenju redko slišimo, da tašča pohvali snaho, pa vendar ste izmed vseh znamenj zodiaka nekatere ženske odlične, skoraj popolne snahe. Ste med njimi?

RAKICA

Rakica s svojo nežno naravo že ob prvem stiku osvoji taščino srce. Rakica vedno poskuša pristopiti k tašči na prijazen način, jo spoštuje ter se ji kdaj tudi prilagodi, v skupno dobro. Zaveda se, da je tašča ženska, ki se verjetno samo trudi po svojih najboljših močeh, zato ji je rakica pripravljena kakšno napako tudi oprostiti. Pozorna in ljubeča rakica svojo taščo rada preseneti ali obdari ob praznikih, s čimer se ji še dodano priljubi. Ker je dom njena prva skrb, tašča nad njenim delovanjem in skrbjo do sina običajno nima komentarjev ali pripomb. Snaha rakica razume, da je tašča velik del svojega življenja posvetila vzgoji sina, zato je normalno, da je malce občutljiva, ko ni več njegovo središče.

V katerem znamenju zodiaka ste rojene ženske, ki ste najboljše snahe?

KOZORGINJA

Kozoroginja je ženska, ki zna zelo dobro poskrbeti za svojega partnerja, kar je ključni faktor, da je skoraj vsaki tašči zelo všeč. S svojim odgovornim pristopom zna uspešno delovati tudi na področju družinskih vezi. Ker je zelo kulturna, s svojo taščo vedno ravna spoštljivo. Zna se pogovoriti z njo, ji prisluhniti in skupaj poiskati rešitev, ko se pojavi kakšna težava. Od tašče se snaha kozoroginja rada uči v zvezi z življenjem, vzgojo otrok in izkušenj, kar lahko vodi do močne vezi. Tašči zna na začetku podariti čas, da jo spozna, da jo sprejme, nikoli ni do nje vsiljiva ali nesramna.

VODNARKA

Za srečo svoje družine bo vodnarka vedno storila vse kar je v njeni moči, kar je taščam zelo všeč. S svojo preprosto naravo in razigranim pristopom se zna tašči hitro prikupiti na iskren način. Tašča jo zelo spoštuje in z veseljem upošteva njeno mnenje. Čeprav je snaha vodnarka drugačna od povprečja, je zaradi svojih številnih pozitivnih lastnosti tako nenavadna, da jo tašča enostavno mora imeti rada. Direktna vodnarka je tista, ki je sposobna tašči povedati, da ji nova frizura ne pristoji najbolj, vendar to stori tako iskreno, da ji tašča tega ne zameri. Ravno nasprotno, zelo ceni njeno direktno komunikacijo brez olepšav.

V katerem znamenju zodiaka ste rojene ženske, ki ste najboljše snahe?

RIBICA

Ribice so uglajene snahe, polne dobrih vrednot, ki taščo popolnoma omrežijo. Taščo zelo spoštujejo in ji želijo ustreči. Ribice glede pomembnih stvari v zvezi s sinom ali otroci z veseljem obveščajo svojo taščo, ter s tem ustvarjajo močno povezanost. Ribica se zaveda, da ima glede življenja tašča dolgoletne izkušnje, zato jo večkrat prosi za kakšen nasvet, rada pa ji tudi prisluhne. Otroci so tisti, ki jih ribica z veseljem pusti tašči, v njeno vzgojo se ne vtika, prav tako ne postavlja večjih omejitev.

Pripravljeno za Sensa.si