Astro profil znanih: Maša Grošelj, pogumna in privlačna igralka v seriji Najini mostovi

Predviden čas branja: 4 minute

Maša ima Sonce v znamenju leva, zato se najboljše počuti, ko vlada in stremi k svojim visokim idealom. Vedno misli, ali ve, da ima prav in težko jo je prepričati v nasprotno. Z občutkom za lojalnost je iskrena, odprta in častna. Sijoča krona jo, ko stopi v prostor vsekakor, postavlja na mesto najbolj opažene ženske. Mašino gibanje je elegantno, uglajeno in odločno. Postaviti se zase in si izboriti svoj prostor pod soncem je zanjo najmanjša težava, saj to enostavno obvlada. Velikodušna, topla in ustvarjalna, je izjemno zvesta tistim, ki jo spoštujejo in sprejemajo njeno ponosno držo. Poleg kritike najtežje prenaša samoto.

Občutljivosti ne pozna, po konfliktih, ki niso redki, se hitro pobere in samozavestno, z dvignjeno glavo pluje naprej.

Luna se je pri Maši ob rojstvu nahajala v škorpijonu, zato jo odlikujejo pogum, drznost, neodvisnost in neustrašna narava. S to pozicijo lune v škorpijonu erotika spada na vrh prioritet. Ko ji notranji glas nekaj zašepeta, preprosto ve, kaj je res in kaj je prav. Strastni, čustven naboj rada izraža z glasbo in plesom, kjer so ji na kožo pisani živahni in hitri ritmi. Ker obožuje v življenju strast in dogajanje, je vedno pripravljena na kakršen koli izziv. Rada ima tudi nevarnost in skrivnosti, zato je možnost, da bo osvojila, kar si je zamislila, tudi če je prepovedano, še večja. Vsak pomemben premik za Mašo pomeni osebno rast in napredek.

Njen Merkur se nahaja v znamenju raka, zato je po drugi strani v neznanem okolju zelo sramežljiva.

Astro profil Maša Grošelj

Marsikaj vzame preveč osebno, zato se lahko v poslovnih vodah hitro izgubi, poleg tega ne premore dovolj odločnosti. V vsaki situaciji se zna odlično prilagoditi, saj prekipeva od sočutja in razumevanja, je tudi zelo uvidevna.  Največ ji pomeni, da ustvari dober vtis, vedno se zna tudi zahvaliti in potrpežljivo počakati na novo priložnost. Pozicija ji daje hiter um, hitre reflekse in oster jezik. Ti atributi so idealni za hitro sprejemanje odločitev v trenutkih negotovosti, medtem, ko se drugi obotavljajo. Odlične sposobnosti razpravljanja ji omogočajo, da se poteguje ne samo zase, temveč tudi za pravice drugih. Opozicija med Merkurjem in  Neptunom Maši podarja bujno domišljijo in ustvarjalni talent, lahko pa povzroči razočaranje v tesnih odnosih.

Z Venero v dvojčkih je Maša sposobna hitre in simpatične komunikacije.

Njen izjemen um je nenehno zaposlen z velikimi idejami, načrti in cilji za prihodnost. Prepričana je, da je vsa modrost v daljavah, v novih izzivih in pustolovščinah vseh vrst. Vsako ukvarjanje s podrobnostmi jo dolgočasi, zato se mu z velikim veseljem izogne. Njeno partnersko življenje je zelo živahno. Potrebuje intelektualen odnos, ki ji ponuja dovolj neodvisnosti in širine. Ima odličen dar govora, prefinjen, obarvan s svežino in novimi idejami. Pogosto ne zaupa povsem svojim čustvom, zato si jih skuša racionalno razložiti. Rada navezuje stike, vendar predvsem zato, ker ne mara samote.

Maša ima Mars v znamenju device, zato jo spremljajo hitra dojemljivost in dobre duhovne sposobnosti, saj zna logično, pametno ter znanstveno razmišljati. Ker se znajde tudi v kuhinji, zna svojo boljšo polovico in bližnje razvajati. Ob njej ljubljeni osebi ne bo manjkalo občutka za varnost in stabilno življenje. S spretnim pristopom se marljivo, fleksibilno in premišljeno sprehaja skozi življenje, vendar jo večkrat zaustavi naivnost.

Maša ima s trikotnikom med Marsom in Uranom izjemno energijo, ustvarjalne talente in zelo zanimivo življenje.

Spremlja jo privlačna vibracija, ki očara skoraj vse in ji omogoča, da je v središču pozornosti. Ima veliko potrebo po neodvisnosti in rada deluje svobodno. S svojo impulzivno in pogumno naravo, ter vso energijo, ki jo premore, se spušča v tvegajoča raziskovanja za dobrobit skupnosti, s tem navdihuje tudi druge.

Maša zna zaradi Jupitra v znamenju tehtnice uživati v življenju, skratka je sladka in privlačna in vedno prijazna do drugih.

Prava mojstrica, ko je potrebo oprostiti, nikoli ne kuje maščevanja in zamer. Filozofska, naklonjena in prijazna razširja svoja obzorja in raste z uporabo svoje dane sposobnosti, da se obdaja z drugimi in se ob tem dobro počuti. Navdihuje jo ljubezen do lepih stvari in zanimanje za umetnost.

Saturn v vodnarju Maši podarja miselno strukturiranost, konkreten pristop in premišljenost v intelektualnih podvigih. Kozmični prebliski so spremenjeni v stvarnost, ohraniti mora realna tla pod nogami. Odlikujejo jo resnost, modrost in odločnost. Skozi življenje potuje s stabilnim pristopom, inovativnimi idejami, ter z odločno zastavljenimi cilji.

Pripravljeno za Govori.se