Preverite, kakšen sodelavec ali sodelavka ste glede na astrološko znamenje!

Tako kot na ostalih področjih življenja, imamo tudi na delovnem mestu različne vloge. Zaradi vse daljšega časa prebitega v službi se te vloge običajno še bolj poglobijo, zato je pomembno, kako funkcionirate v službi ter kako na vas gledajo drugi zaradi določenih značilnosti vašega znamenja. Ste prijetna, družabna ali zadržana sodelavka ali sodelavec?

Oven

Oven je sodelavec, ki vedno ve, kaj je najboljše tako zanj kot za ostale. Če želite biti z njim v dobrih odnosih, mu dovolite, da pametuje, dirigira, in da se izpostavlja. Ne pričakujte, da bo oven sprejel vaš način razmišljanja, raje vi skušajte slediti njemu. Bodite točni in hitri, saj oven ne prenaša zamujanja in mencanja.

Bik

Vaš sodelavec bik je zvest in trmast. Ceni, če se do njega obnašate spoštljivo, uživa tudi v drobnih pozornostih, ki si jih bo zapomnil dolgoročno. Ko sprejema pomembne odločitve, ga nikar ne motite in ne vznemirjajte. Ne želijo, da se vtikate v njihovo zasebno življenje, kar vam bodo tudi jasno in glasno pokazali.

Dvojčka

Vaš sodelavec dvojček je vedno dobre volje, nasmejan, komunikativen. Njegovo počutje niha iz ene skrajnosti v drugo, zato ne bodite presenečeni, če vas kakšen dan ne bo niti pozdravil, naslednji dan pa se bo obnašal do vas tako, kot da sta najboljša prijatelja. Ker niso najbolj natančni, pogosto iščejo izgovore in v službi težko priznajo svoje napake.

kakšen sodelavec ali sodelavka ste glede na astrološko znamenje!

Rak

Raki so kot sodelavci zelo nezaupljivi in potrebujejo veliko časa, da vas spustijo v svojo bližino. Večkrat jih spremlja občutek manjvrednosti, zato so med sodelavci največkrat tisti, ki se ne upajo izpostaviti, saj mislijo, da niso dovolj zanimivi. Če se jim zamerite, vas bodo enostavno ignorirali, v njihovi bližini pa ne bo najbolj prijetno.

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA NA SLUŽBENIH ZABAVAH

Lev

Sodelavec rojen v znamenju leva je ponosen na svoje dosežke, tudi če niso najboljši. Pot do njegovega navdušenja je neprestano hvaljenje in izpostavljanje njegovih prednosti. Če sprejmete, da je on vedno in povsod glaven, ste v službi dobili čudovitega zaveznika, ki vam bo celo kdaj odstopil delček svoje slave. Če boste imeli težave, lahko računate nanj.

Ste dober sodelavec ali sodelavka?

Devica

Devica je konservativen sodelavec, ki ves čas uporablja analitično in logično razmišljanje. Cenijo svoje zasebno življenje in ga v službi ne želijo razgaliti. Sprejmite, da ima večkrat zdravstvene težave, zaradi katerih je devica pogosto odsotna. Vedno poskrbite za red na svoji mizi in pridobili si boste njihovo pozornost in naklonjenost.

Tehtnica

Tehtnica kot sodelavec ceni, da jo spoštujete, in da ji na umirjen način razložite, kar jo zanima. Ne prenese povzdigovanja glasu in blatenja tistih, ki niso prisotni. Izogibajte se ukazovanju in ne kritizirajte njihovega sloga poslovne garderobe, saj so za urejanje porabili preveč časa in energije. Na delovnem mestu je tehtnica najbolj urejen sodelavec.

kakšen sodelavec ali sodelavka ste glede na astrološko znamenje!
sodelavec ali sodelavka

Škorpijon

Škorpijon je dominanten sodelavec z močno, samozavestno osebnostjo, zato ga boste težko vodili in usmerjali. Ker zelo cenijo iskrenost, se jim lahko že z eno lažjo zelo zamerite. Zapomnite pa si, da je v službi največje breme sovražnik, rojen v maščevalnem znamenju škorpijona. Izogibajte se tudi konfliktom z njimi.

Strelec

Strelec je sodelavec, ki je vedno nasmejan, optimistično naravnan in dobre volje. Tudi takrat, ko se pojavijo težave, bo skušal poiskati optimistično rešitev. Če želite z njim dobro sodelovati, morate ceniti njihov entuzijazem in sprejeti njihov sarkazem, saj imajo večkrat občutek, da si lahko na delovnem mestu dovolijo prav vse.

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA, KI PRIVLAČIJO DENAR IN USPEH

Kozorog

Kozorog je sodelavec, ki skuša slediti poslovnemu dogajanju in se pri tem ne pusti motiti ali vznemirjati. Je ekonomičen in zanj je denar zelo pomemben, torej se nikar ne spuščajte v njegove finance, saj bi vam to hitro lahko zameril. Držite besedo, bodite točni in izognite se površnosti, v tem primeru boste kozorogov najljubši sodelavec.

kakšen sodelavec ali sodelavka ste glede na astrološko znamenje!

Vodnar

Vodnar je bister, zanimiv in spontan sodelavec, ki bo pripravljen žrtvovati sebe v skupno dobro. Spoštujte njegove visoke standarde in njegovo drugačnost – z lahkoto mu boste sledili. To je najbolj duhovit sodelavec, ki si bo večkrat privoščil kakšno šalo v smeri šibkejših sodelavcev. Pravila so zanj zato, da jih krši.

Ribi

Sodelavec riba je zelo občutljive in labilne narave, zato morate vedno paziti, kaj rečete in na kakšen način odreagirate. Ne počnite ničesar, kar bi jih šokiralo ali užalilo. Hvalite jih zaradi njihove prisrčnosti in prijaznosti in kmalu boste na delovnem mestu dobili odličnega, pripadnega zaveznika, ki bo poslušal tudi vaše težave.

Pripravljeno za Govori.se

Preberite tudi ZNAMENJA, KI HREPENIJO PO ŠIRINI IN IZOBRAŽEVANJU