Rakica, najbolj nežna in čutna ženska zodiaka

Ženska, rojena v znamenju raka je nežna, občutljiva in previdna ženska, ki jo vodi Luna. Ne glede na to, kako daleč se spusti v odnosih, vedno ohranja svoje skrivnosti. Zaradi tega lahko včasih deluje hladno in zelo umirjeno. V resnici pa je ravno nasprotje tega, topla in sočutna.

Rakica je odlična prijateljica in partnerka.

Njena umirjena narava ji omogoča, da zna prisluhniti, razmisliti in svetovati. Če nekdo nečesa noče slišati, rakica nikoli ne vsiljuje svojega mnenja.

Rakica, najbolj nežna in čutna ženska zodiaka

Rada se počuti zaželeno in pravzaprav hrepeni po občutku, da bi služila drugim.

Izjemno je zanesljiva in nikoli ne prelomi svoje obljube. Zaščitniška in zvesta vedno ščiti tisto kar ima rada, kar ji je blizu. Pripravljena se je boriti za pravico in za ljubljeno osebo. Rakica skozi življenje hrepeni po udobju in stabilnosti pri vsem, kar počne. Na koncu dneva je glavni cilj te ženske življenje, napolnjeno z udobjem in stabilnostjo. Tudi ko išče nepremišljeno avanturo, še vedno hrepeni po občutku varnosti.

Rakica potrebuje stalne potrditve, da je ljubljena, in želi se počutiti popolnoma varno in zadovoljno v svojih odnosih. Globoko v sebi se boji, da bi bila poškodovana, razočarana in hrepeni po občutku, da vse kar počne, počne varno in stabilno.

Ona hrepeni po koreninah. Želi pripadati in biti povezana. Najsrečnejša je, ko je doma.

Rakica, najbolj nežna in čutna ženska zodiaka

Rakica, najbolj nežna ženska, se izogiba direktnemu soočenju za skoraj vsako ceno.

Njeno občutljivo jedro je ranljivo mesto in ona že v naprej predvideva, da jo lahko kdo prizadene. Nejasne besede jo lahko zadenejo globlje, kot si kdo misli. Hrepeni po udobju in stabilnosti, misel o izgubi odnosa pa je zanjo srhljiva. Soočenje ni le grožnja udobju in stabilnosti, ampak tudi reakcija, ki poruši njen notranji mir. Rakica se v kočljivih situacijah umakne nazaj v svojo lupino in obžaluje, da je sploh želela nekaj razčistiti ali spremeniti.

Ona rada živi v preteklosti. Neguje svoje spomine in globoko spoštuje zgodovino, ki je z njo povezana. Spremljajo jo fantastične sposobnosti preživetja.

Na prvi pogled opazimo njeno trdo zunanjost, s katero želi zaščititi svojo mehko notranjost pred velikim, slabim svetom. Spremembam se rakica izogiba, ker ni dovolj optimistična, da bi verjela, da ji prinašajo nekaj dobrega.

Zodiakalno znamenje rak je simbol materinskih instinktov in želja, zaščitne narave in topline. Luna vključuje tudi občutljivost in domišljijo. Rakica je lahko tudi vodja, vendar ne sme pretiravati, negovati mora svojo samozavest. Je diplomat, ki ne mara povzdigovanja glasu in pregovarjanja. Rakica postavlja notranje občutke pred razum, zato jo večkrat označimo za zelo občutljivo.

Rakico običajno zanima fantazija, okultno in vse kar je neznano.

Želi vedeti kako se počutijo drugi. Zanima se za vrtnarjenje, kuhanje, prostovoljno delo v zavetiščih za živali in izvajanje naključnih prijaznih dejanj do drugih.

Rakica, najbolj nežna in čutna ženska zodiaka

Rakica je lahko hkrati čustvena, trmasta, ustrežljiva, jezna, nestabilna, pasivna in poslušna.

Rada se zadržuje v svoji lupini, zato jo je težko opaziti v množici. Ona si vedno vzame čas, da zgradi zaupanje in skrbno varuje tuje skrivnosti. Na ljudi okoli sebe širi svojo dobroto, moralne in družinske vrednote.

Preberite tudi HOROSKOP IN LJUBEZEN: UJEMANJE RAKA

Zaljubljena rakica ima velika pričakovanja glede načina, kako naj partner izkaže svoja čustva. Je zelo čustvena, občutljiva ter naklonjena in skrbna za ljubezen in odnose. Vedno se trudi biti z nekom, ki lahko v celoti razume njena čustva in občutke.

Spremlja jo želja po čustveni podpori in povezovanju duš. Potrebuje zaščito, predanost in pogum s strani svojih bližnjih. Preveč je sramežljiva, da bi strastno osvajala ali se spuščala v kratkoročne avanture.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi RAK, NAJBOLJ NEŽNO ZNAMENJE ZODIAKA