HOROSKOP: KAKŠNO VLOGO IMATE V DRUŽINSKEM KROGU?

Kakšna je glede na astro znamenje vaša vloga v družini?
Kakšna je glede na astro znamenje vaša vloga v družini?

Kakšna je glede na astro znamenje vaša vloga v družini?

Predviden čas branja 4 minute

Družina predstavlja srečo, varnost in harmonijo. Družinski krog je tisti, v katerega se večina lahko zateče, s katerim deli svoje misli, zaznave in občutke. Družina je res lahko pravo zatočišče, v katerem se počutimo sprejete in ljubljene, toda lahko je tudi težavno območje, ker srce želi eno, realnost pa je morda drugačna. Kakšno vlogo ima v družinskem krogu astrološko znamenje v katerem ste rojeni?

V DRUŽINI VEDNO POSKRBIM ZA ZABAVO IN HUMOR: OVEN, DVOJČKA, STRELEC, LEV

Ovni, vedno optimistični se znajdete tudi takrat, ko se v družinskem krogu situacija zaostri, in sicer tako, da vse kar je resno skušate obrniti v zabavno in s tem sprostiti napetosti. Dvojčki, s svojo radovednostjo in šaljivostjo ste v družinskem krogu člen, ki zna še najbolj žalostnega pripraviti do nasmeška.  Družinske člane spodbujate, da stvari ne jemljejo tako zelo resno. Zabavni strelci, vi ste tisti, ki vedno predlagate kakšen zanimiv izziv ali izlet za družino.

Vaši predlogi so nenavadni, poleg tega ste znani tudi po nenavadni sproščenosti, zato vedno ustvarjate optimistično vzdušje.

Jeze in slabe volje običajno ne spustite blizu, ravno zato se vas v družinskem krogu vedno razveselijo. Radi vzdržujete tesen odnos s svojimi brati in sestrami ter starši in skrbite, da se vedno dobro počutijo, ter da se preveč ne obremenjujejo. Nesebični ste osredotočeni na to, da so vsi zadovoljni. Levi ste v družinskem krogu zabavni, prijazni ter optimistično naravnani. Znani ste po tem, da vlivate pogum in samozavest ter da v primeru konfliktov postavljate meje.

Kakšna je glede na astro znamenje vaša vloga v družini?

ZNAM POMIRITI DRUŽINSKE SPORE IN NESPORAZUME: TEHTNICA, DEVICA, BIK, RAK

Tehtnice, device in biki spadate v skupino, ki z veseljem rešuje težave v družinskem krogu in pomiri sprte strani na diplomatski način. Kadarkoli se med družinskimi člani pojavijo prepiri, se znate približati z uravnoteženo energijo, ki pomiri in usmerja v pravo smer vpogled. Tehtnice, pravi mojstri ste v postavljanju meja, želite urejene odnose in zagovarjate resnico ter pravico.

Device s svojo disciplinirano naravo vedno poskrbite, da se nikomur iz družinskega kroga ne stori kakšna krivica.

Delujete zelo potrpežljivi in razumevajoče, zato vas ostali upoštevajo. Biki, ker znate poslušati in svetovati z odprtim srcem znate reševati težave in zaplete ter usmerjati sprte strani v umirjeno pozicijo. Raki ste posamezniki, ki preko čustvenih zaznav točno veste, kaj bi moral nekdo v družini spremeniti. Znate pogasiti nesporazume in na nežen način dopovedati bistvo.

Kakšna je glede na astro znamenje vaša vloga v družini?
Foto Freepik

DRUŽINA JE MOJE ZAVETJE, KO SEM V TEŽAVAH: ŠKORPIJON, KOZOROG, VODNAR, RIBI

Škorpijoni, kozorogi, vodnarji in ribice se na družinski krog največkrat obrnete ko se znajdete v težavnih ali kočljivih situacijah. Škorpijoni se v družinskem krogu običajno ne odpirate preveč, še posebej ne takrat, ko se vaše življenje odvija tako kot si želite. Veste pa, da je v primeru težav družina tista, ki vam nikoli ne bo rekla ne.

Kozorogi imate zelo hladno naravo, poleg tega ste prepričani, da morate čim prej biti samostojni.

Kljub temu se v težjih situacijah brez pomisleka zatečete v varno družinsko zavetje. Vodnarji v krogu družine delujete zelo samosvoje, zlomite pa se, ko vam družina ponudi oporo ali ramo. Za ribice je pojem družine nekaj svetega, zato ste prepričani, da je tempelj vaše varnosti. Prositi nekoga izmed bližnjih za pomoč, vam ne predstavlja težave.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi VPLIV DRUŽINSKIH VEZI NA RAZPOLOŽENJE in RAVNOVESJE IN VZDRŽEVANJE