SKRITI UŽITEK, KI JE SAMO VAŠ, GLEDE NA ELEMENT

Kateri skriti užitek je samo tvoj, glede na element v katerem si rojena?
Kateri skriti užitek je samo tvoj, glede na element v katerem si rojena?

Kateri skriti užitek je samo tvoj, glede na element v katerem si rojena?

Predviden čas branja: 4 minutes

Skriti užitek, ki je samo tvoj je nekaj prijetnega, nekaj, kar povzroča običajno manjši občutek krivde. Vključuje vse kar prinaša omamno mešanico veselja in sramu. Sram je tat veselja, zato se prepusti svojemu užitku svobodno in ponosno z zavedanjem, da imamo vsi navade, ki so nekako na meji. Navade, o katerih ne govorimo, ki jih ohranimo samo zase.

ROJENE V OGNJENIH ZNAMENJIH (OVNICA, LEVINJA, STRELKA)

V tebi se zaradi elementa ognja prepletajo dinamika, impulzivnost in strast. Si tista, ki si z veseljem privoščiš kakšen užitek, na katerega drugi morda ne bi niti pomislili. Da sprostiš odvečno energijo, moraš početi ali narediti nekaj drastičnega. Prepričana si, da je pametno izraziti negativne občutke in se tako duhovno prečistiti. Ko si privoščiš nesramen ali zelo kritično obarvan komentar na spletu, se začneš počutiti boljše. Razloge za jezo, nezadovoljstvo in zaskrbljenost skušaš, namesto da bi jih analizirala sprostiti z borilnimi veščinami, kjer si sposobna tudi malce pretiravati. Ko si želiš nekaj, kar bi te poživilo, si sposobna v trenutku zanetiti prepir. Spremlja te tudi naravni občutek da boš zmagala ali nekaj dobila, zato se lahko zatečeš v finančna tveganja.

Kateri skriti užitek je samo tvoj, glede na element v katerem si rojena?

ROJENE V ZEMELJSKIH ZNEMANJIH (BIKICA, DEVICA, KOZOROGINJA)

V tebi se zaradi elementa zemlje prepletajo umirjenost, zadržanost in želja po uspehu. Ko ti nekaj manjka, pa še sama ne veš kaj, si z veseljem privoščiš užitek, pri katerem pa se običajno ne znaš nadzirati, to je nakupovanje. Čeprav ničesar ne potrebuješ se boš v trenutkih skušnjave odločila za veliko kosov, za katere boš v tistem trenutku prepričana da jih moraš imeti. Ker ti karierni uspeh veliko pomeni si sposobna v šibkih trenutkih brskati po dosežkih drugih, se primerjati in se naslajati nad njihovim morebitnim neuspehom. Ponosna si, ko spoznaš, da zaslužiš več kot prijateljica ali soseda, vendar znaš ta občutek spretno skrivati.

ROJENE V ZRAČNIH ZNAMENJIH (DVOČICA, TEHTNICA, VODNARKA)

V tebi se zaradi energije zraka prepletajo radovednost, komunikativnost ter nepotrpežljivost. Ko si želiš nekaj za svojo dušo, nekaj o čemer ne razlagaš prijateljicam je to raziskovanje bivših, sedanjih in morebitnih potencialnih kandidatov. Morda te zamika tudi žgečkljiv pogovor z neznancem, tudi če se nahajaš v ljubezenskem razmerju. Z veseljem opazuješ človeško naravo, kamor spadajo tudi puljenje las, izdaja, preživetje, nežnost, zato na skrivaj rada pogledaš kakšen resničnosten šov. Prav tako te vznemiri ideja, da bi lahko brez truda nekaj dobila. Mika te, da bi tudi zadržano prijateljico prepričala v nekaj, kar ni v njeni domeni. Prav tako je tvoja skušnjava opravljanje, pri katerem se niti malo ne nadzoruješ.

Kateri skriti užitek je samo tvoj, glede na element v katerem si rojena?

ROJENE V VODNIH ZNAMENJIH (RIBICA, RAKICA, ŠKORPIJONKA)

V tebi se zaradi energije vode prepletajo sentimentalnost, zasanjanost in občutljivost. V šibkih trenutkih uporabljaš bolečino kot jadralni vozel, da ostaneš tesno povezana s tistimi, ki te potrebujejo. Zaradi doživljanja travme drugih se počutiš manj prizadeto in seveda tudi nepogrešljivo. S tem ko se znajdeš v čustvenem vrtincu drugih, se manj ukvarjaš s svojimi bolečinami. Ker se v tebi prepletajo intenzivni občutki, se včasih preprosto ne moreš zadržati, da si ne bi pomagala s kakšno vrsto omame, pa naj bo to alkohol ali pa cele vrečke pregrešno dobrih sladkarij. Dober občutek prihaja tudi s tem, ko se razkrije pravica in resnica, saj te krivica močno vznemirja.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si