HOROSKOP: SPADATE MED NAJBOLJ SKRIVNOSTNA ZNAMENJA?

Rojeni v katerih znamenjih zodiaka ste najbolj skrivnostni?

Rojeni v katerih znamenjih zodiaka ste najbolj skrivnostni?

Predviden čas branja 4 minute

Skrivnostni ljudje so zanimivi, privlačni ter vznemirljivi. Ob njih nikoli ne veste, kaj lahko pričakujete, kar jih naredi v očeh drugih zanimive ter zelo privlačne. Skrivnostni ljudje ne delijo podrobnosti svojega zasebnega življenja in se zavedajo, kako brez opravičevanja biti to, kar so. Rojeni v katerih astroloških znamenjih ste najbolj skrivnostni?

RAK

Raki so znani po tem, da se pogosto skrivajo v svoji lupini. Zaradi tega so že po naravi skrivnostni. Svoje prave občutke skrivajo v sebi, zato redkokdaj veste, kako se v resnici počutijo. Zaradi svoje introvertirane narave si lahko v trenutku premislijo ali pa predčasno zapustijo zabavo, ne da bi se poslovili.

Za lupino se skriva kompleksna, občutljiva duša, ki se ne želi razkrivati, saj ni dovolj pogumna.

Raki so čustveni, muhasti in globoko intuitivni, vendar vse te bogate zaznave pogosto zadržijo v sebi, dokler ne dosežejo vrelišča, zaradi česar so nepredvidljivi. Njihova globoka duhovna plat je pogosto skrita zunanjemu svetu, običajno z razlogom, da jih ne bi kdo ranil. Zaradi vseh teh lastnosti so raki skrivnostni in enigmatični. Ko jih spoznate, so kot očarljiva uganka.

Rojeni v katerih znamenjih zodiaka ste najbolj skrivnostni?

KOZOROG

Kozorogi zaradi hladne in nedostopne narave delujejo skrivnostno, čeprav to običajno ni njihov namen. Globlje skrivnosti skrivajo ker imajo občutek, da bi lahko delovali preveč odprti za okolico ter zato, ker ne nosijo srca v rokah, ampak se je za njihovo srce potrebno potruditi. Navadno povedo, kar mislijo, vendar le, ko se tematike dotikajo dela, denarja in izobraževanja.

Introspektivni in premišljeni, ter tudi nepredvidljivi so velik zalogaj, če jih želimo prebrati ter razumeti.

Že po naravi so zadržani in le redko delijo osebne podatke z drugimi. Dokler se ne počutijo dovolj udobno, nikoli ne razkrijejo svojih misli, zaradi tega se zdijo skrivnostni. Pod njihovo umirjeno zunanjostjo se skriva svet kompleksnosti, zato je drugim težko razvozlati njihove namere.

RIBI

Občutljive, domiselne in čustveno inteligentne ribe se zdijo že na prvi pogled skrivnostne zaradi svoje prirojene intuitivnosti. Preplavijo in zmedejo jih lastna čustva, ki jih običajno zadržijo zase. Ribice se morajo najprej prebiti skozi plasti zmede, da se dokopljejo do svojih osnovnih želja in občutkov. Skrivnostni so tudi zato ker radi sanjarijo in se zadržujejo v svojem bogatem domišljijskem svetu.

Običajno skrivajo svoja čustva, saj so po naravi sramežljivi, prav tako redko razkrijejo karkoli o sebi.

Zelo enigmatični, skoraj nikoli nikomur ne dajo jasnega odgovora ali razlage. Zaradi globoke duhovne plati in nedolžnega šarma, so, ko jih spoznate še večja uganka. Podobni so oceanu, ki je zelo globok in temen do te mere, da večina ne vidi prave globine.

Rojeni v katerih znamenjih zodiaka ste najbolj skrivnostni?

ŠKORPIJON

Škorpijoni so skrivnostno znamenje predvsem zaradi Plutona, ki ga vodi v globine, tako mistične, da jih drugi enostavno ne razumejo. Pluton, ki je planet skrivnosti in skritih resnic škorpijonu omogoča, da odkriva skrivne načrte vseh drugih, medtem ko svoje zadeve zadrži zase ter nikoli ne izda svojih resničnih želja in ambicij.

Včasih lahko škorpijonova skrivnostnost postane celo nevarna, še posebej za odprte in direktne posameznike.

Škorpijoni ščitijo svoje temeljne želje in skrivnosti kot zaščito svoje ranljivosti. Redko koga spustijo v svoj svet, tudi najbližji imajo večkrat občutek, da vedno presenečajo in da jih v resnici morda sploh ne poznajo. Za zunanji svet so lahko prava uganka, obarvana z noto mistične energije.

Pripravljeno za Sensa.si