Temna plat vodnarja, ki pride včasih na plano

Vodnar, fiksni zračni znak zodiaka, je hladen, prijazen, ekscentričen in privlačen, vendar ima znamenje vodnarja tudi temno stran, ki je večkrat hladna in neusmiljena. Čeprav se tipični vodnar zna združiti z vsemi in pozdravlja svet s sončnim nasmehom, ima številne lastnosti, ki motijo ​​druge. Temna plat vodnarja poudarja predvsem ne-izražanje njegovih čustev.

Vodnarji v negativnem smislu torej najbolj trpijo zaradi pomanjkanja čustev.

Vodnarji verjamejo, da vedo, kaj je prav in kaj je dobro za njih, zato pametovanja drugih enostavno ne prenesejo. Oni ne čakajo, da se bodo stvari uredile, ampak jih urejajo takoj, pa če je to drugim všeč ali ne.

Temna plat vodnarja nakazuje, da vodnarji na življenje gledajo skozi svojevrstno perspektivo, ki je velikokrat nesprejemljiva za druge. Kot fiksno znamenje nihče ni bolj prepričan o svoji pravilnosti kot vodnar. Argumenti z njimi so lahko frustracija, ker vedo, kaj vedo, in njihove perspektive se ne da spremeniti.

Temna plat vodnarja, ki pride včasih na plano

Vodnar je samozavesten pompozen človek, ki mu lahko primanjkuje empatije.

Njihova nezmožnost sočustvovanja s čustvi drugih v kombinaciji z njihovo intelektualno briljantnostjo je recept za surovost. Te lastnosti so še posebej škodljive, ko gre za ljubezen. Vodnarji bodo jasno povedali česa si želijo v razmerju in česa ne in ne bodo izgubljali časa, da bi si prizadevali za ljubezen, ki se ne odziva takoj in sedaj.

Temna plat vodnark je, da so lahko prave ledene kraljice, ki so hladnokrvne, zagledane vase in vedno pripravljene, da se jim bodo drugi prilagodili.

Vodnar je lahko zelo nepredvidljiv. Njegova potlačena čustva lahko izbruhnejo pod pritiskom, skratka zelo nepredvidljiv, nagnjen k hitrim reakcijam.

Ko se Vodnar razjezi, se razburi, vendar poskuša ostati čustveno distanciran in tudi ko se strasti pomirijo, je sposoben popolnoma ignorirati osebo. Kar je edinstveno pri vodnarjih je njihova čustvena distanca, zaradi katere nekateri od njih prehajajo v narcisizem ali kompleks superiornosti. Delujejo ne glede na to, kako vplivajo na druge.

Temna plat vodnarja je, da izstopajo, včasih tudi na šokantne načine.

Spogledujejo se s tveganjem in nikoli ne razmišljajo o posledicah. Po naravi so alergični na tisto, kar je normalno, tako da če ste preveč normalni, za njihov okus, se vam bodo diplomatsko umaknili. Vodnar globoko v sebi večkrat trpi in beži pred težavami ter zanika napake. V resnici ne vedo, kaj bi radi, ampak vedno želijo k tistemu, česar nimajo.

Kjer vodnar zavestno stremi k nesebičnosti, je njegova senčna stran povsem samoljubna. To včasih povzroči hinavščino in neiskrene odnose, čeprav ves čas na ves glas ponavljajo, da so najbolj direktni in najbolj iskreni.

Preberite tudi KATERI MOŠKI JE NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VAS?